Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да махна паролата за логване при зареждане на Windows (merged)

Featured Replies

тук пишем на кирилица!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Отговори 62
  • Прегледи 38,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пробвай така 1) Start, Run пишеш CONTROL USERPASSWORDS2 2) в листа с юзърите кликни на този който искаш да се логва  3) размаркираш Users must enter a Username and password................

• кво да го правиш хайванчето...

Публикувани изображения

....

погледни по-долу

Start => Run => Control Userpasswords2 => махаш отметката пред Users must enter a user name and password to use this computer => Apply

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Привет.Знам че въпроса може да ви се стори банален и елементаренрно след дълги опити да премахна кликването върху името на компа за да се логне и започне да зарежда Уина проблема си остава.Та кажете някой начин как да премахна въпросното логване?

;)

Привет.Знам че въпроса може да ви се стори банален и елементаренрно след дълги опити да премахна кликването върху името на компа за да се логне и започне да зарежда Уина проблема си остава.Та кажете някой начин как да премахна въпросното логване?

;)

При нормалната инсталация, ако е зададено да се логваш, т.е. си въвел веднъж админ парола, после май не може да се махне. Ако не е от това, то съм забелязал, че при определени конфигурации, най-често при лаптопи, логванего е единствен избор. Тази тема веднъж и аз я бях пускал, но не получих добър отговор.

;)

Въпроса не е банален но малко объркващ.

За да премахнеш логото на компа,това се прави от настройките на BIOS.

За да премахнеш админ паролата това става най-лесно с преинсталация на ОС или с някои платени пограми,които не съм длъжен да ги споменавам.

Next?

За да премахнеш админ паролата това става най-лесно с преинсталация на ОС или с някои платени пограми,които не съм длъжен да ги споменавам.

Next?

Не винаги с преинсталация се оправя. Преинсталирам почти всеки ден различни компютри и лаптопи и на някои определено излиза задължително с логване. Може и да има програми, на мен не са ми известни. Мисля, че форума е за това да помогнеш на човека и ако знаеш да му кажеш. Въпрос на вкус...

Пробвай така

1) Start, Run пишеш CONTROL USERPASSWORDS2

2) в листа с юзърите кликни на този който искаш да се логва 

3) размаркираш Users must enter a Username and password................. 

4) Apply. 

5) в следващия бокс пишеш паролата от акаунта, който си селектирал по рано 

6) OK

Пробвай така

4) Apply. 

6) OK

Значи да на ХР съм но нямам никаква парола просто се появява иконка върху която трябва да кликна-парола въобще не съм му задавал а друг на компа не сяда.Да наистина става въпрос за лаптоп,ще пробвам изброените начини дано стане щото от иконата User acaunts на контрол панела нищо не става.

Next?

И какво му е объркващото?

Никъде не съм писал, че искам да махна логото на компа ,а картинката на логването на Уиндоуса.

А премахването на логването чрез преинстал-доста тъпо нещо, за нещо дребно цяла преинсталация. :yanim:

Пробвай така

4) Apply. 

6) OK

:( Благодаря за съветите станапо описаният начин-махна се досадното логване. :baby:

• 1 месец по-късно...

От известно време, когато ми се включва Уиндоуса, иска да въвеждам някаква парола, а аз нямам такава и направо му давам "Enter" и той си се зарежда. Въпросът ми е как да махна този Prompt Login, така че да ми се изписва по стария начин със следните надписи: при включване "Welcome" и при изключване "Windows is shutting down". Иначе проблемът възникна, като се опитвах да създам wireless network между новозакупения си лаптоп и сегашното настолно PC. Някой може ли да ми помогне с подробни инструкции и по този въпрос?

Благодаря предварително. Надявам се, че пускам темата в правиланата секция.

Редактирано от zucher (преглед на промените)

1) уиндоуското копче + r

2) пишеш control userpasswords2 и ентър

3) избираш желания юзър и махаш отметката от users must enter a username and password to use this computer

4) цъкаш apply и въвеждаш сегашната си парола

5) сега цъкаш ок и рестартираш

по-подробно от това не успях

1) уиндоуското копче + r

2) пишеш control userpasswords2 и ентър

3) избираш желания юзър и махаш отметката от users must enter a username and password to use this computer

4) цъкаш apply и въвеждаш сегашната си парола

5) сега цъкаш ок и рестартираш

по-подробно от това не успях

:lol6: не можеше ли просто да посочиш предпоследния отговор че става малко банално еднакъв въпрос и същия отговор да се повтарят през едно, верно че от различни питащи и отговарящи ;):)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.