Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Жена наруши японска традиция на 1400 години

Featured Replies

Жена наруши древна японска традиция на 1400 години

6_7bd65.jpg

Вековната традиция в сумото жените да не пристъпват на дохиото

бе нарушена днес, след като японка се хвърли изведнъж на ринга,

където се състезават професионалните сумисти.

Телевизионните камери показаха как жена на средна възраст със сини джинси и зелена тениска се качва рязко на пръста около дохиото по време на паузата между мачовете на големия есенен турнир по сумо за Купата на Императора в Токио. Пръстта обкръжава самият ринг, на който се борят сумистите, но жената, чийто мотиви да стори това са още неясни, бе издърпана от объркан сумист и други хора малко преди да стъпи на свещения боен кръг. Въпреки че технически и пръстта се смята за част от дохиото, сумо-властите отричат да е била нарушена древната традиция жени да навлизат в „свещения” кръг. Говорител на федерацията заяви: „Тя стъпи на пръстта и това не може да бъде описано като инцидент. За щастие, тя не стъпи на самият ринг. Не смятаме, че не е нарушила традицията”. Той заяви, че шефовете на сумото не смятат да повдигат обвинения срещу жената. Вестник „Никкан спорт” пише: „Те определено я спряха да влезе на бойния ринг и нямаше спънка за мачовете, но трябва да се признае, че 1 400-годишна история бе нарушена, след като жена се качи на ринга”. Сумо-федерацията мина през много препятствия за да запази традицията, дори отказа на силни политически фигури от женски пол да дават трофеите на победителите в турнирите, като те трябваше да пращат своите заместници - мъже. Жената, нарушила традицията, бе откарана в близкото полицейско управление, но след това бе освободена. Причините за това й действие са още неясни, но вестника твърди, че тя е носила флайъри с послания: „Помощ! Зли духове”.

Източник:novini.dir.bg

Очевидно сумото ще си остане един от малкото чисто мъжки спортове още дълго време щом се спазват толкова строго тези древни "канони" cool.gif

Традициите не са това,което бяха :sobbing:

Щангистки,боксьорки,боркини има,сега остана да гледаме и сумиски.

Щангистки,боксьорки,боркини има,сега остана да гледаме и сумиски.

Мен ако питаш хич и не ги гледам понеже това не са спортове за жени biggrin.gif

Много грозно даже,нищо женствено няма sad.gif

на момента си представих какво ли е да правиш секс с подобна жена :wors:

как какво...невъзможно :rolleyes:

на момента си представих какво ли е да правиш секс с подобна жена :)

къдет пипнеш - цица biggrin.gif

Редактирано от kaliobg (преглед на промените)

Наистина, неприятно е. Но представете си как ще се почуства някоя жена със подобно тегло, ако прочете коментарите ви.

Наистина, неприятно е. Но представете си как ще се почуства някоя жена със подобно тегло, ако прочете коментарите ви.

Съгласен съм с теб!

Ами да се е съобразявала и внимавала когато е трябвало.

Ами да се е съобразявала и внимавала когато е трябвало.

Какво имаш предвид? Че ти не си застрахован от бирено шкембе ли? Тук жестоко се лъжеш! И ти ще се разплуеш след 10 години. По-лошото обаче е, да не ти се разплуе черния дроб :rolleyes: Иначе за жените и наднорменото тегло. След раждане, голяма е вероятността при жените, да се наруши нормалната обмяна на вещества и да се прекъсне жлеза в мозъка, която отговаря за регулирането на мазнините. Това се получава от напрежението при раждане! Освен това, много хора страдат от подобни заболявания, които и с навременно мислене не могат да се излекуват! Огледай се човече около теб. Походи малко пеша из централната зона и огледай хората. Замисли се , колко са с по-добри телосложения от твоето и колко не! Аз преди години се загледах, пиейки си кафето на един площад. Резултатът бе, че никой мъж нямаше по-добро тяло от моето, а тогава се бях напраскал яко. Просто не намерих човек, който да покрие самочувствието си за красота! Видях, колко са разплути съгражданите ми и в същото време колко високо самочувствие имат за себе си! Сега и аз съм разплут с бирено шкембе, но на 19 се въртях като пумпал на лоста и бях единствен в казармата, който покри и препокри всички нормативи, за да излезе в отпуск! Не обиждай жените и не гледай с леко око на физическата им несъвършенност! Все пак тя е продиктувана от природата! Не си мисли, че с диета или ежеседмично ходене в залата, ще избегнеш това тежко бреме - ШКЕМБЕТО :)

Wildhorse e прав,но дали е правилно жените тежкоатлетки да приемат мъжки хормони и сами да си причиняват това на тялото?Тук мисля,че те са си виновни и няма какво толкова да ги защитаваме.Има неща,които просто не са за жени,а това са предимно тежкоатлетичните спортове (нищо лично към женския пол).

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.