Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фронталните USB входове на кутията не работят

Featured Replies

USB изходите на компа си работят,но има 2 отпред на кутията.вършат ми страхотна работа,щото са на удобно място,но не бачкат.дали дъното не поддържа толкова изхода или просто не са включени.ниюо не ми удва на ум.моля за помощ.само да уточня,ченаложи се да сменя дъното.със старото си работеха

Редактирано от stanley56
Неясно заглавие (преглед на промените)

USB изходите на компа си работят,но има 2 отпред на кутията.вършат ми страхотна работа,щото са на удобно място,но не бачкат.дали дъното не поддържа толкова изхода или просто не са включени.ниюо не ми удва на ум.моля за помощ.само да уточня,ченаложи се да сменя дъното.със старото си работеха

Пишете като хората, защо трябва да се мъчим да ви разчитаме драсканиците? Ами най-вероятно USB-тата отпред на кутията не са ти включени към дънната платка, може да са забравили след смяна на дъното или да не са видели къде...

Редактирано от DoGa (преглед на промените)

• Автор

беше си написано правилно.не знам защо така излезе.отворих кутията ,но не виждам къде могат да се вържат.жалко

беше си написано правилно.не знам защо така излезе.отворих кутията ,но не виждам къде могат да се вържат.жалко

Поставят се на пинове на самото дъно ! Носи компютъра в сервиза да ти ги прикачат.

Аз не че ги разбирам много, но на старото ми дъно бяха 4 или 8 (не помня точно) пина с жълта основа и на дъното трябва да има кабелчета които много приличат на тези на power, hdd reset . Проблема е че не е ясно как точно се редят от ляво на дясно или обратното. Но ида сбъркате не се косете нищо не се преебва :)

Аз не че ги разбирам много, но на старото ми дъно бяха 4 или 8 (не помня точно) пина с жълта основа и на дъното трябва да има кабелчета които много приличат на тези на power, hdd reset . Проблема е че не е ясно как точно се редят от ляво на дясно или обратното. Но ида сбъркате не се косете нищо не се преебва :)

На всяка, що годе прилична кутия , кабелите от Фронт панела за USB са събрани в куплунг, който приляга точно на пиновете на дъното ( направен е дуракоустойчив, за да не можеш да го объркаш, дори и да искаш). Остава да се прочете в книжката на дъното къде точно са тези пинове и после да се намерят на самото дъно ( те и на него са отбелязани, стига някой да потърси и да прочете ).

Препоръчително е това да се направи от някой, който има представа какво прави , защото вероятността от повреда на дъното при неправилно свързване си остава ( ако и да се дават съвети, че нищо не се поврежда ! ).

BTW И в книжката на дъното и на самото дъно е отбелязано кой пин е първи, къде са 5 В + , къде е масата и т.н.

• Автор

май ще се ходи на сервиз.новото ми дъно е втора ръка и няма документи.гледах го в нета,гледах го и на живо,но явно не ми върви много тая материя.все пак ето го,ако някой може да даде мнение http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G&s=n

само да уточня,ченаложи се да сменя дъното.със старото си работеха

Той сам си е слагал дъното, но не го е досвързал.

• Автор

не съм го слагал сам.дъното е купено от Мост-рециклирано,но беше края на работния ден и служителя го направи набързо.вчера разгледах дъното подробноно но не намерих къде да ги свържа.най-вероятно както писаха в горните постове трябва допълнително да се сложат пинове.мерси на всички за менията и съветите

не съм го слагал сам.дъното е купено от Мост-рециклирано,но беше края на работния ден и служителя го направи набързо.вчера разгледах дъното подробноно но не намерих къде да ги свържа.най-вероятно както писаха в горните постове трябва допълнително да се сложат пинове.мерси на всички за менията и съветите

Ако е верен лика който си дал по горе отиваш на тзи страница вляво има бутон "Manual" избираш "User Manual" и си сваляш .pdf-фа. На стр.17 има схема с означения. На самите пинчета които излизат от кутията има също надписи - направи ги да съвпаднат. Обикновенно означенията са "PWR"- "Power" , "GND" -"Ground" "P-" и "P+"

Поддържа ги:

2 x USB 2.0 headers (support 4 USB 2.0 ports; 2 of them are shared with USB4_5)

и са най-вероятно някои от двата сини пина този зад вградените USB или онзи долу в ляво на снимката. Виж какво пише на самото дъно и пиши. После другите ще ти обяснят как да ги вържеш точно.

Виж брато-нормално е това не се коси отвори компа откачи всичкия хардуер които има варжи го наново като почистиш прахта преди това и ще работи всичко

Абе не е прахта бе дъното е ново каква прах ?!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.