Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хеликоптери издирват дете, то спи под леглото

Featured Replies

0000041799-article.jpg

Петгодишният Алекс Олвер от графство Корнуол спял сладко под леглото си, покрит с одеало, докато полицаи с хеликоптери, семейството му, съседи и местният футболен отбор го издирвали под дърво и камък. „Дейли мeйл” пише, че майката Клер вдигнала тревога, когато открила, че детето не е в леглото си. След като претърсили къщата, членовете на семейството продължили да търсят момченцето на улицата, а на помощ им се притекли и съседи. После извикали полицаите, които огледали околността от хеликоптери. Спалнята, в която било момченцето, била претърсена от 11 души, но да погледне под леглото се сетило единствено полицейското куче. Като се събудило и разбрало какво се е случило, момченцето пожелало да разгледа полицейски хеликоптер. Майката, 35-годишната готвачка Клер Олвер, обяснила, че детето така добре се било завило с одеялото, че практически не е могло да бъде забелязано. Освен Алекс жената има още четири деца.

Dnes.bg

Тая пък не може да си намери детето :speak:

Еми там му е по-сладко да си :P

Браво на готиното куче ;)

ама са много зле тия. като търсят под дърво и камък какво ще стане ако погледнат под леглото. много често децата крият там себе си както и своите предмети.

Интересно, как детето се е завило добре с одеялото под леглото? Нима тъпите англичани ръгат одеялата си под леглата?

Ами точно защото са тъпи,не са погледнали отдолу,но пък когато ти се случи нещо такова,забравяш за обичайните места,и си мислиш най-лошото.При което майката е постъпила съвсем нормално.Добре,че е било кучето biggrin.gif

Трябва да има голяма награда за кучето! :ph34r:

Ами точно защото са тъпи,не са погледнали отдолу,но пък когато ти се случи нещо такова,забравяш за обичайните места,и си мислиш най-лошото.При което майката е постъпила съвсем нормално.Добре,че е било кучето biggrin.gif

Под тъпи имах друго предвид. Защо ще оставят одеялата си под леглата? ОК, може да ги оставят, ама ако има някакво чекмедже. В интерес на истината и аз съм се завирал в разни чекмеджета. А и аз съм тъп и глупав, щом тръгнах за работа без документи, анулирах на работа 2 кредитни карти, задействах въпроса за колата си и на път бе да отида в полицията, но добре, че бях решил това да стане на другия ден. След няколко часа ми съобщиха, че документите са на леглото ми! Кофти беше, че останах без пари и кредитни карти. Е, поне не платих разни глоби в полицията и КАТ. :blow out candles: Спомням си навремето, как комшиите се бяха обадили в милицията, защото един приятел бе заспал под леглото, чакайки ги да се приберат от работа. Е, хеликоптери не пуснаха да го издирват де :P

Никога не можеш да предвидиш какво им се върти в главата на 5-годишните biggrin.gif Не е толкова ненормално в тази ситуация родителя да загуби способност да мисли логично, ама пък и от всичките тези хора никой да не се сети...

донякъде наистина майката е била права да извика полицията. защото не се знае дали е под леглото. възможно е да са я отвлекли или нещо такова...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.