Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Български превод на Nero 8

Featured Replies

• Автор

Явно си махналата отметката за създаване на икона на Nero SmartStart на работния плот преди да свърши инсталацията. Това не е проблем. Отиди в Старт->Всички програми->Nero 8 и ще видиш Nero StartSmart. С левия бутон на мишката си издърпай иконата на работния плот. Това е.

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

• Отговори 102
  • Прегледи 79,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

И там търсих - нямам го. Сигурно е нещо при инсталацията. Но и на предишната версия, която имах - не можех да го намеря Nero StartSmart-а. Ето какво имам/ако мога да го кача.../: прикачения файл по долу. Инсталирах пълната версия и там вече имам Nero StartSmart. Сега тегля превода на български. Дано да стане. :speak:

post-152891-1203505573_thumb.jpg

Редактирано от joyka (преглед на промените)

• Автор

Това е Lite версията за това няма Nero StartSmart. Трябва да инсталираш пълната версия, за да имаш Nero StartSmart. При пълната версия на Nero 8 групата на Nero в Start->Programs се казва Nero 8, а не само Nero.

Това е Lite версията за това няма Nero StartSmart. Трябва да инсталираш пълната версия, за да имаш Nero StartSmart. При пълната версия на Nero 8 групата на Nero в Start->Programs се казва Nero 8, а не само Nero.

Писали сме заедно!!!

Точно това реших да направя. Инсталирах пълната версия. Сложих българския. Но дали аз искам много.... като отида примерно на редактирай снимки и хоп - питаме да избера език, и няма българскиии Публикувано изображение . Само началните менюта ли се превеждат.... ;) Много искам сигурно!?!?

Благодаря! за търпението!!!

• Автор

Тамън завърших TuneUp. По принцип за сега напълно съм превел Nero Burning Rom и Nero Exress. Сега ще продължа с останалата част от Nero.

Ей,здравейте!С радост открих този форум,най-вече за Българските преводи на програми (много е полезно).Трябваше ми кирилизация на Office 2007 и тук я намерих.Така ce заинтересувах и от кирилизация на Nero 8 но нищо не стана дава ми некаква грешка.Направих всичко последователно и пак не става.На nero burning rom излиза прозорче"LANGUAGE FILE MISSING" ,а на nero start smart излиза на английски.Че ако може да ме посаветвате какво да направя.

• Автор

Точно коя версия на Nero си инсталирал?

Точно коя версия на Nero си инсталирал?

Version:8.2.8.0 ,така поне пише в инфото на Nero Burning Rom, съответно Български интерфейс за Nero 8.2.8.0 с инсталиран Nero Scout
  • Автор

Предполага се че всичко е точно тогава. Значи има някакъв друг проблем. Инсталирал ли си руския езиков пакет за Nero.

Предполага се че всичко е точно тогава. Значи има някакъв друг проблем. Инсталирал ли си руския езиков пакет за Nero.

Да,но при самата инсталация ми даде тази грешка че липсва такав файл,Nero StartSmart е на руски а Nero Burning Rom на аглийски,и на всяко влизане ми дава да инсталирам наново Language instal,и като му дам ОК ми дава FATAL ERROR.
  • Автор

Свали си ТАЗИ ПРОГРАМКА и деинсталирай Nero с нея. Когато Nero поиска да рестартира компютъра, му откажи. После натисни "Next" и натисни бутона Select All и после натисни Delete. После пак натисни "Next" и бутона Select All и бутона Delete. ОК. Сега деинсталира Nero напълно. Сега остава да премахнеш неговите временни файлове. Свали ТАЗИ ПРОГРАМКА и я инсталирай. Стартирай я и натисни Analyze. После натисни Run Cleaner. Рестартирай компютъра. Свали си Nero от ТУК като от списъка си избереш Russian и после си въведеш email-a. После натисни бутона Download. След като се свали Nero, който включва английска и руска версия по време на инсталацията избери метод за инсталиране Custom. В следващия екран ще ти позволи да си избереш и руския език като опция. От там нататъка си инсталираш както знаеш. Инсталираш българския превод и вече би трябвало да работи нормално. Успех.

Свали си ТАЗИ ПРОГРАМКА и деинсталирай Nero с нея. Когато Nero поиска да рестартира компютъра, му откажи. После натисни "Next" и натисни бутона Select All и после натисни Delete. После пак натисни "Next" и бутона Select All и бутона Delete. ОК. Сега деинсталира Nero напълно. Сега остава да премахнеш неговите временни файлове. Свали ТАЗИ ПРОГРАМКА и я инсталирай. Стартирай я и натисни Analyze. После натисни Run Cleaner. Рестартирай компютъра. Свали си Nero от ТУК като от списъка си избереш Russian и после си въведеш email-a. После натисни бутона Download. След като се свали Nero, който включва английска и руска версия по време на инсталацията избери метод за инсталиране Custom. В следващия екран ще ти позволи да си избереш и руския език като опция. От там нататъка си инсталираш както знаеш. Инсталираш българския превод и вече би трябвало да работи нормално. Успех.

Направих всичко както трябва,както ми каза,но Nero-то се инсталира на руски,Инсатлирах втори път интерфейса на 8.2.8.0 с инсталиран Nero Scout и пак не става. Публикувано изображение

Да не би да е от българсия интерфейс.

Редактирано от BVLGARI (преглед на промените)

• Автор

Не би трябвало да е от българсия интерфейс, но като се прибера от работа ще пробвам с инсталиран български интерфейс.

Да не би да трябва да дръпна интерфейс не за Nero 8.2.8.0 с инсталиран Nero Scout, а за Nero 8.2.8.0 с инсталиран Micro и Lite може и от там да е. Защото всичко както ми каза го направих,и пак не ....

• Автор

Може и това да е проблема. Пробвай.

Стана ,не знам от кое беше проблема,ама стана,Най-накрая. Thanks на Bfaf за указаната помощ.

• Автор

Нали за това сме съфорумници, за да си помагаме. Приятно ползване.

• 2 седмици по-късно...

Нали за това сме съфорумници, за да си помагаме. Приятно ползване.

Много длагодарности и от мен, направих всичко и се получи но не знам защо не е цялостен превода или аз не съм го намерил целия, има ли го целия аз го имам до №1000, БЛАГОДАРНОСТИ.....!! ;)

Пак трябва да се свали на ново целия превод ли?Аз преди си го свалих ,нямах проблем с инсталацията,а сега трябва ли да изтривам нещо от предния превод или направо да свалям този/ беше на руски-фото снап-а/а сега вече на БГ-супер.Аз съм с първото неро-8.0.3.0

Да ще трябва да го свалиш.

А трябва ли да изтрия стария или се замества с този?

По-добре го изтрий.

То добре да го изтрия,но незнам къде е?Търся го но не мога да разбера,къде съм го инсталирала,по принцип трябва да е там ,където е инсталирана и програмата,но нещо не го откривам.

• Автор

Изтпива се по малко по-различен начин. Отваряш Старт->Всички програми->Nero 8->Български интерфейс за Nero 8->Uninstall.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.