Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Български превод на Nero 8

Featured Replies

• Автор

Явно си махналата отметката за създаване на икона на Nero SmartStart на работния плот преди да свърши инсталацията. Това не е проблем. Отиди в Старт->Всички програми->Nero 8 и ще видиш Nero StartSmart. С левия бутон на мишката си издърпай иконата на работния плот. Това е.

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

• Отговори 102
  • Прегледи 79,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

И там търсих - нямам го. Сигурно е нещо при инсталацията. Но и на предишната версия, която имах - не можех да го намеря Nero StartSmart-а. Ето какво имам/ако мога да го кача.../: прикачения файл по долу. Инсталирах пълната версия и там вече имам Nero StartSmart. Сега тегля превода на български. Дано да стане. :speak:

post-152891-1203505573_thumb.jpg

Редактирано от joyka (преглед на промените)

• Автор

Това е Lite версията за това няма Nero StartSmart. Трябва да инсталираш пълната версия, за да имаш Nero StartSmart. При пълната версия на Nero 8 групата на Nero в Start->Programs се казва Nero 8, а не само Nero.

Това е Lite версията за това няма Nero StartSmart. Трябва да инсталираш пълната версия, за да имаш Nero StartSmart. При пълната версия на Nero 8 групата на Nero в Start->Programs се казва Nero 8, а не само Nero.

Писали сме заедно!!!

Точно това реших да направя. Инсталирах пълната версия. Сложих българския. Но дали аз искам много.... като отида примерно на редактирай снимки и хоп - питаме да избера език, и няма българскиии Публикувано изображение . Само началните менюта ли се превеждат.... ;) Много искам сигурно!?!?

Благодаря! за търпението!!!

• Автор

Тамън завърших TuneUp. По принцип за сега напълно съм превел Nero Burning Rom и Nero Exress. Сега ще продължа с останалата част от Nero.

Ей,здравейте!С радост открих този форум,най-вече за Българските преводи на програми (много е полезно).Трябваше ми кирилизация на Office 2007 и тук я намерих.Така ce заинтересувах и от кирилизация на Nero 8 но нищо не стана дава ми некаква грешка.Направих всичко последователно и пак не става.На nero burning rom излиза прозорче"LANGUAGE FILE MISSING" ,а на nero start smart излиза на английски.Че ако може да ме посаветвате какво да направя.

Точно коя версия на Nero си инсталирал?

Version:8.2.8.0 ,така поне пише в инфото на Nero Burning Rom, съответно Български интерфейс за Nero 8.2.8.0 с инсталиран Nero Scout
  • Автор

Предполага се че всичко е точно тогава. Значи има някакъв друг проблем. Инсталирал ли си руския езиков пакет за Nero.

Предполага се че всичко е точно тогава. Значи има някакъв друг проблем. Инсталирал ли си руския езиков пакет за Nero.

Да,но при самата инсталация ми даде тази грешка че липсва такав файл,Nero StartSmart е на руски а Nero Burning Rom на аглийски,и на всяко влизане ми дава да инсталирам наново Language instal,и като му дам ОК ми дава FATAL ERROR.
  • Автор

Свали си ТАЗИ ПРОГРАМКА и деинсталирай Nero с нея. Когато Nero поиска да рестартира компютъра, му откажи. После натисни "Next" и натисни бутона Select All и после натисни Delete. После пак натисни "Next" и бутона Select All и бутона Delete. ОК. Сега деинсталира Nero напълно. Сега остава да премахнеш неговите временни файлове. Свали ТАЗИ ПРОГРАМКА и я инсталирай. Стартирай я и натисни Analyze. После натисни Run Cleaner. Рестартирай компютъра. Свали си Nero от ТУК като от списъка си избереш Russian и после си въведеш email-a. После натисни бутона Download. След като се свали Nero, който включва английска и руска версия по време на инсталацията избери метод за инсталиране Custom. В следващия екран ще ти позволи да си избереш и руския език като опция. От там нататъка си инсталираш както знаеш. Инсталираш българския превод и вече би трябвало да работи нормално. Успех.

Свали си ТАЗИ ПРОГРАМКА и деинсталирай Nero с нея. Когато Nero поиска да рестартира компютъра, му откажи. После натисни "Next" и натисни бутона Select All и после натисни Delete. После пак натисни "Next" и бутона Select All и бутона Delete. ОК. Сега деинсталира Nero напълно. Сега остава да премахнеш неговите временни файлове. Свали ТАЗИ ПРОГРАМКА и я инсталирай. Стартирай я и натисни Analyze. После натисни Run Cleaner. Рестартирай компютъра. Свали си Nero от ТУК като от списъка си избереш Russian и после си въведеш email-a. После натисни бутона Download. След като се свали Nero, който включва английска и руска версия по време на инсталацията избери метод за инсталиране Custom. В следващия екран ще ти позволи да си избереш и руския език като опция. От там нататъка си инсталираш както знаеш. Инсталираш българския превод и вече би трябвало да работи нормално. Успех.

Направих всичко както трябва,както ми каза,но Nero-то се инсталира на руски,Инсатлирах втори път интерфейса на 8.2.8.0 с инсталиран Nero Scout и пак не става. Публикувано изображение

Да не би да е от българсия интерфейс.

Редактирано от BVLGARI (преглед на промените)

• Автор

Не би трябвало да е от българсия интерфейс, но като се прибера от работа ще пробвам с инсталиран български интерфейс.

Да не би да трябва да дръпна интерфейс не за Nero 8.2.8.0 с инсталиран Nero Scout, а за Nero 8.2.8.0 с инсталиран Micro и Lite може и от там да е. Защото всичко както ми каза го направих,и пак не ....

Стана ,не знам от кое беше проблема,ама стана,Най-накрая. Thanks на Bfaf за указаната помощ.

• Автор

Нали за това сме съфорумници, за да си помагаме. Приятно ползване.

• 2 седмици по-късно...

Нали за това сме съфорумници, за да си помагаме. Приятно ползване.

Много длагодарности и от мен, направих всичко и се получи но не знам защо не е цялостен превода или аз не съм го намерил целия, има ли го целия аз го имам до №1000, БЛАГОДАРНОСТИ.....!! ;)

Пак трябва да се свали на ново целия превод ли?Аз преди си го свалих ,нямах проблем с инсталацията,а сега трябва ли да изтривам нещо от предния превод или направо да свалям този/ беше на руски-фото снап-а/а сега вече на БГ-супер.Аз съм с първото неро-8.0.3.0

Да ще трябва да го свалиш.

А трябва ли да изтрия стария или се замества с този?

По-добре го изтрий.

То добре да го изтрия,но незнам къде е?Търся го но не мога да разбера,къде съм го инсталирала,по принцип трябва да е там ,където е инсталирана и програмата,но нещо не го откривам.

• Автор

Изтпива се по малко по-различен начин. Отваряш Старт->Всички програми->Nero 8->Български интерфейс за Nero 8->Uninstall.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.