Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Български превод на Nero 8

Featured Replies

Изтпива се по малко по-различен начин. Отваряш Старт->Всички програми->Nero 8->Български интерфейс за Nero 8->Uninstall.

Добре,обаче няма там,а нали при инсталирането инструкциите бяха да се направи на руски,после българския се слагаше,няма местенце на което да пише"БГ интерфейс за неро 8",аз си сложих и на "winamp",за него си е точно така,както казваш има си място където си е отделно и си пише"БГинтерфейс за"winamp",но за неро ,не.Ако се сещаш за друг начин/откъде да намеря,как да го пемахна/,кажи.Благодаря.

• Отговори 102
  • Прегледи 79,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Щом го няма там, просто го инсталирай върху другия превод и готово.

Благодаря,ще пробвам.

П.с. -не става,всичко направих както трябва,когато запаметявах новия превод ме попита да замени ли файловете,дадох "да за всички",но не става,по български ми е всичко,но"неро вижън "и неро фото снап"са си по руски/както си бяха преди/.Направо ще се пръсна,защо не става?

Нали от тука пак си се сваля?=>Публикувано изображение

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

• Автор

Добавих и Nero CoverDesigner към пакета. Можете да си го свалите от първата страница на тази тема.

днес изтеглих Nero 8 Lite 8.2.8.0 (kaldata.com) инсталирах го след това инсталирах и BG_Nero_8.2.8.0 и нищо в контрол центъра изобщо нямам за смяна никакви езици помагайте искам неро ехпресс да ми е на български предимно с него работия .

• Автор

Направих изцяло нов инсталатор на "Инструменти за Nero". Можете да си изберете език на инсталацията, можете да създадете резервно копие, ако искате, можете да изберете точно кои компоненти да се инсталират в случай, че има някои, които не желаете да се инсталират и вече не е необходимо да инсталирате файловете в друга папка, за да ги копирате ръчно. Този път направих така инсталатора, че всички файлове, които не трябва да са в подразбиращата се папка за инсталиране да се копират там където трябва. Надявам се новия инсталатор да ви хареса.

Bfaf, искам да те питам, понеже съм инсталирал българския превод за Nero 8.3.2.1, този, който е първия и сега забелязах, че си направил още два превода за тази версия на Неро - Инструменти за Неро и Мултимедия, какво трябва да направя, за да имам всичко преведено от трите превода? Трите превода или само един е достатъчен, за да имам инсталиран превод за всички преведени приложения на Неро? Bfaf, тебе трябва да те черпя и силно се надявам да го направя, но не чрез информацията в README файловете, а лично. Радвам се, че има хора като теб. Благодаря ти!

• Автор

Този първия превод трябва да махнеш. Трябва да използваш само "Инструменти на Nero" и "Мултимедийни приложения на Nero". В тези двата пакета е включен всичко. Даже сега добавих и Nero WaveEditor към "Мултимедийни приложения на Nero" и Nero Lite 8.3.2.1. И за черпенето съм съгласен :) . Може би някой слънчев ден ще можеме да пиеме бира.

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

Този първия превод трябва да махнеш. Трябва да използваш само "Инструменти на Nero" и "Мултимедийни приложения на Nero". В тези двата пакета е включен всичко. Даже сега добавих и Nero WaveEditor към "Мултимедийни приложения на Nero" и Nero Lite 8.3.2.1. И за черпенето съм съгласен :) . Може би някой слънчев ден ще можеме да пиеме бира.

Всичко е наред. Махнах стария превод и сложих новите два. Искам да ти покажа къде не е преведено напълно, понеже беше казал, ако видя някъде грешки или непреведени части да ти кажа/покажа. Виж на изображенията текста с жълтия текст маркер.

• Автор

Оправих нещата, които си забелязъл. Вече не би трябвало да ти излизат никакви съобщения на руски език. Добавих и Nero BurnRigths. Лошата новина е че от първи април започвам работа и ще правя преводите по-бавно. Надявам се да не е убийствено бавно, но ще видя как ще организирам нещата.

Оправих нещата, които си забелязъл. Вече не би трябвало да ти излизат никакви съобщения на руски език. Добавих и Nero BurnRigths. Лошата новина е че от първи април започвам работа и ще правя преводите по-бавно. Надявам се да не е убийствено бавно, но ще видя как ще организирам нещата.

Благодаря ти за бързата намеса. Сега значи трябва да ги махна двата стари превода и да изтегля обновените на ново и да ги инсталирам, нали?

Честно казано от една страна се радвам, че почваш работа отново. Все пак работата е важна, от гледна точка на преживяване.

Лошата новина е че от първи април започвам работа и ще правя преводите по-бавно.

Защо да е лоша тази новина? Всеки трябва да получава заплащане за труда си, а тук във форума никой (или почти никой) не ти заплаща труда - така че това е много радостна новина!

Честно казано от една страна се радвам, че почваш работа отново. Все пак работата е важна, от гледна точка на преживяване.

Напълно съм съгласен с това!

П.П. Бфаф ти в София ли си? И аз като Биската да те черпя нещо когато съм там.

• Автор

Добавих още 4 програми към пакета с инструменти. Nero ImageDrive, Nero DriveSpeed, Nero DiscSpeed и Nero RescueAgent. Наложи се да съкращавам доста, така че е напълно възможно да не разберете нито дума.

Добавих още 4 програми към пакета с инструменти. Nero ImageDrive, Nero DriveSpeed, Nero DiscSpeed и Nero RescueAgent. Наложи се да съкращавам доста, така че е напълно възможно да не разберете нито дума.

Браво. Както си тръгнал скоро май ще има пълен превод на Nero 8. Ако наистина успееш да го направиш събери двата превода в един инсталатор.
  • Автор

Не знам дали ще мога да събера двата превода в един инсталатор. Има ограниечение на размера за качване. Ако е над 8 МБ не става. Не иска да го качи изобщо. Почти съм сигурен, че крайния размер ще е над 8 МБ. Пробвах да комуникирам с gaffer, но нещо не се получи. Сeга с новия дизайн може да е оправил това, но трябва да пробвам.

Не знам дали ще мога да събера двата превода в един инсталатор. Има ограниечение на размера за качване. Ако е над 8 МБ не става. Не иска да го качи изобщо. Почти съм сигурен, че крайния размер ще е над 8 МБ. Пробвах да комуникирам с gaffer, но нещо не се получи. Сeга с новия дизайн може да е оправил това, но трябва да пробвам.

Направи го колкото и да излезе а после го архивирай WinRar на две парчета и готово.

Има и още един вариант. Компресиране на .exe файла т.е. инсталатора. Става с помощта на една много малка програмка. Файла не се разваля. С нея може да се компресират всякакви exe/dll файлове. За повече информация вижте тази тема.

Изтегли: upxdrop_0.1__Biskata.Ltd_.zip

• Автор

Благодаря за програмката, но по много странна причина при мен нещо не иска да компресира нищо.

Благодаря за програмката, но по много странна причина при мен нещо не иска да компресира нищо.

Не знам за коя програма говориш, но ако е за WinRar не е проблем, че не компресира. Има чудесна възможност изходния архив да се дели на на какъвто искаш размер. И понеже WinRar е много известна и разпространена няма да има никакъв проблем после обратно да се разархивира и съберат парчетата от архива. Наистина те съветвам да ползваш WinRar.
  • Автор

gaffer е оправил пробема с качването на файлове по-големи от 8МБ в bg-interface. Сега ще направя един цял инсталатор и ще направя един общ пакет.

Вече съм с неро 8.3.2.1-"lite",забелязах че "wave editor-a",не можа да си смени превода от руски на български,а също така и "неро "burn rights" и неро"disc speed"/не,че много ми трябват-последните две/,но аз направих друго,свалих си пълния превод,а не "лите"/защото си свалих него първо/инсталирах ,като му премахнах при инсталирането всички отметки -без на едитора и другите две/които написах по-горе/ ,след това ги копирах в съответните папки,всичко стана както трябваше/"burn rights" и "disc speed" станаха на БГ/,но едитора за сметка на тях си остана на руски,а така се надявах и той да е на БГ.Много се радвам,че най-после след многократни опити да си сложа свястно неро, не много тежко и да има БГ-успях.За което благодаря на "Bfaf"-СУПЕР e превода.

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Вече съм с неро 8.3.2.1-"lite",забелязах че "wave editor-a",не можа да си смени превода от руски на български,а също така и "неро "burn rights" и неро"disc speed"/не,че много ми трябват-последните две/,но аз направих друго,свалих си пълния превод,а не "лите"/защото си свалих него първо/инсталирах ,като му премахнах при инсталирането всички отметки -без на едитора и другите две/които написах по-горе/ ,след това ги копирах в съответните папки,всичко стана както трябваше/"burn rights" и "disc speed" станаха на БГ/,но едитора за сметка на тях си остана на руски,а така се надявах и той да е на БГ.Много се радвам,че най-после след многократни опити да си сложа свястно неро, не много тежко и да има БГ-успях.За което благодаря на "Bfaf"-СУПЕР e превода.

Аз ползвам пълната версия на Nero 8.3.2.1 и Nero WaveEditor 4 е преведен. Ползвам последните версии на двата превода Инструменти и Мултимедия.
  • Автор

Обнових Nero Lite. Вече има и Nero BurnRights, Nero DriveSpeed е Nero DiscSpeed. Забелязъх и малка грешка в инсталатора и за това Nero WaveEditor не ти е бил на български. Сега я оправих и можеш да си свалиш новия пакет от първата страница.

Благодаря!

• 3 седмици по-късно...

Имам проблем с Nero 8.3.2.1 и по-точно с Nero Burning Rom. След като приключи записа програмата не може да се затвори. Излиза прозореца че диска успешно е записан, който няма от къде да се затвори. Пробвах и "Lite" и пълната версия но проблема е един и същ, а преди инсталация на български си работеше нормално. Само при мен ли е така или има и други. Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.