Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Български превод на Nero 8

Featured Replies

Имам проблем с Nero 8.3.2.1 и по-точно с Nero Burning Rom. След като приключи записа програмата не може да се затвори. Излиза прозореца че диска успешно е записан, който няма от къде да се затвори. Пробвах и "Lite" и пълната версия но проблема е един и същ, а преди инсталация на български си работеше нормално. Само при мен ли е така или има и други. Публикувано изображение

Аз имам същия проблем. Замислих се и се чудя това да не се получава от не преведен бутон? Bfaf, обърни внимание на това защото когато е на английски Нерото, тогава си има бутон ОК, с който се затваря финалния прозорец след запис. В момента няма бутон и единствения начин е с Enter.
  • Отговори 102
  • Прегледи 79,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Проблема е оправен. Оказа се, че бутона си е там и си е преведен, но просто в новите версии са променили прозореца малко. Замених стария с новия прозорец, преведох го и всичко си е точно сега. Ще се постарая тия дни да завърша напълно превода на Nero с всички програми.

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

Проблема е оправен. Оказа се, че бутона си е там и си е преведен, но просто в новите версии са променили прозореца малко. Замених стария с новия прозорец, преведох го и всичко си е точно сега. Ще се постарая тия дни да завърша напълно превода на Nero с всички програми.

Благодаря ти, за бързата намеса. :wors:
  • Автор

Някой иска ли да ми помогне да го довършим това нещо, че скоро няма да мога да го направя?

Някой иска ли да ми помогне да го довършим това нещо, че скоро няма да мога да го направя?

С удоволствие, но нямам времето пък и не се справям много добре с английския език. Съжалявам. Знаеш, че ако можех, да съм започнал до сега. gaffer няма ли желание? Или пък Dumper?

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

Проблема е че не ползвам неро...

Не знаех.
  • Автор

Знам, че вие двамата бихте ми помогнали, оценявам го. То не ми трябват 100 човека, а 2-3-ма (това се отнася за другите).

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Спирам да превеждам софтуер, но за щастие има кой да продължи. Biskata ще продължи моя труд. Не се притеснявайте уверил съм, се че човека се справя идеално. До сега не се е проявявал, но ми е помагал доста. Пожелавам ти успех Biskata.

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

Готов е превода за версия 8.3.2.1b на Nero. Може да го изтеглите от тук

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Виждам, че Biskata напредва с превода на Nero BackItUp. Днес забелязах, че превел 50%. Дано скоро да има готова версия.

• 4 седмици по-късно...

Breff, и аз инсталирах Nero 8.0.3.0 после го направих на руски.

Свалих BG пакета , инсталирах го в папката на Nero 8,

но не ми дава да подменя езика на BG - няма го в списъка с езици.

Какво да правя? Помагай.

• Автор

То не добавя език, а заменя руските файлове. Препоръчвам ти да си инсталираш някое по-ново Nero. По-добре да не е най-новата версия 8.3.6.0, защото за сега Biskata няма възможност да направи превод.

• 4 седмици по-късно...

От къде може да се изтегли версия 8.3.2.1 с инсталационен пакет на руски език? На връзката, която посочвате за сваляне, версията е обновена.

• Автор

Просто трябва да си намери по-стара версия на Nero 8.3.2.1, в която има и руски език. За съжаление не знам от къде можеш да я намериш.

• 1 месец по-късно...

Ще има ли превод за 8.3.6.0 лайт едишъна да попитам сега. Той на мен ми върши най добра работа и за тва го търся преведен.

• Автор

За съжаление има доста промени по новата версия. Нямам време да направя каквото е необходимо, а и когато поисках някой да ми удари едно рамо, всички се направиха, че не съм написал нищо. Така че бъдещите преводи на Nero 8 ще бъдат спрени.

За съжаление има доста промени по новата версия. Нямам време да направя каквото е необходимо, а и когато поисках някой да ми удари едно рамо, всички се направиха, че не съм написал нищо. Така че бъдещите преводи на Nero 8 ще бъдат спрени.

Ами бъдещите на версия 9... ?

Публикувано изображение

Неро 9

• Автор

Имам много добра новина. Успяхме да съберем екип от преводачи и в Петък ще започнем усърдна работа по Nero 9. Екипа е от Fingli, Biskata, gaffer, Dumper и мен. Ще падне голям купон :). Остава само да чакате народе.

• 2 седмици по-късно...

Ей моето неро е същото...някой мойе ли да ми каже как да запиша Boot диск с него? Публикувано изображение

Ето какво е, ама мисля че е същото:

http://i306.photobucket.com/albums/nn247/d...00818_36_56.png

Редактирано от deckard (преглед на промените)

Ей моето неро е същото...някой мойе ли да ми каже как да запиша Boot диск с него? Публикувано изображение

Ето какво е, ама мисля че е същото:

http://i306.photobucket.com/albums/nn247/d...00818_36_56.png

За съжаление тук не е мястото. Объркал си темата. Пък и ако ползваш търсачката на форума, сигурен съм, че ще ти помогне.
  • 2 седмици по-късно...
  • Автор

Вече можете да пробвате бета превод на Nero 9 от ТУК. Преведени са повечето приложения, всички инструменти и този път не са използвани идиотски съкращения. Има още доста работа, но ще я свършим скоро. Дано само не ни изненадат с още някоя нова версия. Честито и приятно записване на дискове.

Във финалната версия или в другите бети ще включим и ръководство на български за работа с Nero Burning ROM.

• 1 година по-късно...

Инсталирах нерото с превод на български но появиха ми се някакви изкривени букви от къде да го оправя.

• 1 година по-късно...

Вече можете да пробвате бета превод на Nero 9 от ТУК. Преведени са повечето приложения, всички инструменти и този път не са използвани идиотски съкращения. Има още доста работа, но ще я свършим скоро. Дано само не ни изненадат с още някоя нова версия. Честито и приятно записване на дискове.

Във финалната версия или в другите бети ще включим и ръководство на български за работа с Nero Burning ROM.

Този линк не работи вече, както и линковете за Неро 8. От къде да намеря превод за Неро 8 и 9?

Редактирано от moon (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.