Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Роси Новева подаде жалба за изнасилване

Featured Replies

Роси Новева подаде жалба за изнасилване

0000042364-article.jpg

Роси Новева била изнасилена в столичния квартал Лозенец.

Росица Новева, известна като българската Ана-Никол Смит заради връзката й с 97-годишния Иван Зографски, е подала жалба за изнасилване в 4-то РПУ в София, съобщиха запознати с разследването.

Много бързо след подаването на жалбата полицията е задържала извършителя на престъплението.

Според източника изнасилването е станало в столичния квартал Лозенец, в нощта на 2 октомври.

Новева, която преди месец бесня мъртвопияна в токсикологията в Пирогов, стана известна с връзките си с неотдавна починалия милионер Иван Зографски.

Тя непрекъснато повтаряше, че отношенията й с него „са чисто платонични и че той и баща й са се познавали от много време и възрастният бизнесмен й е подал ръка“.

Новева твърдеше още, че е „дясната ръка на бизнесмена“.

По информация на разследващите, дни, след като е бил пуснат под гаранция задържаният насилник, той и Новева са видени да се държат за ръка по улиците на столицата.

Източник:dnes.bg

Тя за внимание и от статуята на свободата ще скочи и ще обвини някой, че я е довлякъл там и я бутнал! А иначе е грозотия.

Редактирано от yosam (преглед на промените)

• Автор

Трябва да направят проба за алкохол и наркотици на "извършителя" и ако цифрите не са космически аз ще си хапна клавиатурата за вечеря :clap: !

Изнасилвача е бил яко в джаза щом й е посегнал. Сигурно сега много го е срам.

Тоя,който и е посегнал явно е бил много загорял.

хаха....да,най-вероятно!добре де как може?хем да подаде жалба,хем после за ръка да се дъжат.наистина какво ли не правят хората малко внимание да им обърнат! ;)

То не е сигурно и дали въобще й е посегнал. На мен нещо не ми се вярва .... Или може би тя робува на теорията на Фройд за секса. В този случай - разбирам.

Тая пък ми е толкова противна,жал ми е за "изнасилвача".

Егати тъпата статия нищо не казват само, че е подала жалба и после ми споменават за миналото и сякаш ме интересува автобиографията за екшъна нищо не са казали

А тя откъде е толкова сигурна,че не е имало някой друг на въпросното "изнасилване",който е свършил работата,а пък този арестувания само е гледал.... ;)

Изнасилвача е бил яко в джаза щом й е посегнал. Сигурно сега много го е срам.

:)

И си е намразил оная работа :wub:

Тази пък май наистина си проси внимание. Но само тя си знае дали е така

Аз пък мисля, че не съмо тя го знае, а и всеки друг. Защото, ако не беше така нямаше преди това да се държат "ръка за ръка с изнасилвача".

Ще и се някой да я изнасили.

• 5 седмици по-късно...

Не са я изнасилвали бре,само по-силно викала при секса

Пуснете "Горещо" по Нова-да я видите-цирк,цирк

:) :) :wors:

Ама цирк беше :shake_puter::angry::lol6: На Венета, как не и писна от Росито се питам.

Голямо шоу, голяма работа. Аз ако я видя някъде тая трезва, честно ви казвам, няма да повярвам :help wanted3:

:help wanted3:

И си е намразил оная работа :shake_puter:

Аз повече не бих си я погледнал ohmy.gif

Ми то избяга момчето-Тодор-каза че не иска да го снимат и само повтаряше "Ама ти си пияна"

На 4 май 2008 Роси каза че ще се женят,и покани Венета за кума,че и сестрички станаха и се гушкаха ли...

Това беше уникален цирк,трябва да се види

:lol6: :lol6: :lol6:

P.S.Бая се посмях,ама после като се замислих-ми що си правят шоу на гърба на друг ;) -за рейтинг ъхъм

Тва гадното-гадна наша българска черта-да се забавляваме с недостатъците на чуждите

Понеже тя си беше пийнала още в началото,а от екипа постоянно й доливаха чашата с уиски-заради сеира-и го постигнаха

sad.gif

Ми то избяга момчето-Тодор-каза че не иска да го снимат и само повтаряше "Ама ти си пияна"

На 4 май 2008 Роси каза че ще се женят,и покани Венета за кума,че и сестрички станаха и се гушкаха ли...

Това беше уникален цирк,трябва да се види

;):clap:;)

P.S.Бая се посмях,ама после като се замислих-ми що си правят шоу на гърба на друг ;) -за рейтинг ъхъм

Тва гадното-гадна наша българска черта-да се забавляваме с недостатъците на чуждите

Понеже тя си беше пийнала още в началото,а от екипа постоянно й доливаха чашата с уиски-заради сеира-и го постигнаха

sad.gif

ми да ама от екипа не са й го наливали в устата, те и доливат когато тя изпразни чашата. Плюс това тя навсякаде където отиде е пияна и в шоуто на Слави беше пияна и там ли и доливаха ;)

Редактирано от Akasha (преглед на промените)

Мене пък Росито ме радва.

Една такава вечно щастлива... laugh.gif

В алкохолизмът няма нищо весело. Това е в повечето случаи нелечима болест, а в България специално нямаме адекватни лечебни центрове.

Вече се чудят как да привлекат внимание.

Ми,да...кво й има на момичето biggrin.gif

Шашава е по целата гла'ва.... biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.