Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусия: PlayStation 2 заслужава ли си?

Featured Replies

ами във e-bushona.com във форума някъде и в купувам/продавам

• Отговори 229
  • Прегледи 91,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

хах,сорка за латиницата :) dimmuborgir6 гледах твой пост в който питаш дали се прецаква консолата или-не. нека пишат само хора които имат PS2 и наистина знаят защото само се обърквам! тоя чул това,оня чул онова ми моля ви се! като не сте запознати а само сте чували слухове не обърквайте хората(нищо лично dimmuborgir6,не се обиждай =/) защото само ни пълните главите с глупости и нища които не са верни!

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

нп то и аз се обърквам и казвам какво съм чул искам да разбера и аз дали се поврежда или не

Ами виж,писах ЛС на natikot и тя ми каза че нямала никакви проблеми с нейния Slim. по-горе беше писала че има PS2 с чип от няколко месеца и няма ник'ви проблеми, сама с записвала дисковете и etc... аз лично и вярвам, а за това че на някой му се е развалила конзолката-лош късмет =/ а с това спорене кой е прав и кой е крив няма да решим нищо-най-добрият нчин е да се убедим сами :) аз мисля да си я вема ако събера достатъчно пари и ако нашите се навият... >.<

Ако чипа се сложи добре, конзолата няма да се прецака, но ако не.... вече става лошо!

Ако чипа се сложи добре, конзолата няма да се прецака, но ако не.... вече става лошо!

Да, но как да различим кой си върши добре работата и кой е схванат? Както и да е, аз съм се навил да с взема PlayStation 2 и ще рискувам! ;]

Игрите спряха да излизат за него, обаче!

Да наистина е така но, :wub: но за тези които изкат да си вземат PS2 ,искам да им кажа ,че в момента за конзолата има изададеани около 1500 заглавия.Така че имате голям избор.Това е от мен :)

Да наистина е така но, :speak: но за тези които изкат да си вземат PS2 ,искам да им кажа ,че в момента за конзолата има изададеани около 1500 заглавия.Така че имате голям избор.Това е от мен ;)

И аз т'ва викам 'ма никой не слуша...

1. Не са спрели да излзат игри за PS2 все още!!! Не е толкова сложно зо проумяване. Преди няколко месеца излязъл PS3 и хоп - спираме игрите за PS2. Ми ай стига с тия noob-ски изцепки -.- А и мене к'во ме боли дори и да са спрели да излизат? Както каза човека има поне 1500 игрички за PS2. Не знам за вас но аз не бих се притеснявял, защото ще си имам предостатъчно игри за превъртани, но пък знам ли? Вие сигрно ги врътвате за максимум 1 ден... Аз понеже съм Noob-че и ми отнема повечко време да ги врътна... Е имало е и игри, които съм превъртал за по-малко от 2 дни, но те сигурно са за под 3 годишна възраст. >.> Емир това е и от мен. ;] Аз отивам да си играя тетрисчето и пасианса. ^^ Btw, някой иска да джиткаме Worms 3D в Multi да пише ЛС >.<

:) Чета по горните постобе и на право падам от смях Публикувано изображение Кой ви каза че чипа развлалял конзолата.Аз лично съм имал 3 конзоли Ps2, и трите бяха чипирани и работеха без проблеми.Разликаа м/у Пс2 -голямата и ПС2 -слим е еиднствено в обема ,слим е по малка защото захранването е изместено отвън{адаптер] ,това е.Слим е по компактна и също си има охлаждане.И накрая искам да ви кажа че, не чипа е проблема а оптиката.Както всяко оптично устрйство и то трябва да се пази от надраскване,прах и други боклуци.За тези който , тепърва искат да си вземат конзола и не им е много ясна работата-копуваите ,заслужава си парите Публикувано изображение

:) Чета по горните постобе и на право падам от смях Публикувано изображение Кой ви каза че чипа развлалял конзолата.Аз лично съм имал 3 конзоли Ps2, и трите бяха чипирани и работеха без проблеми.Разликаа м/у Пс2 -голямата и ПС2 -слим е еиднствено в обема ,слим е по малка защото захранването е изместено отвън{адаптер] ,това е.Слим е по компактна и също си има охлаждане.И накрая искам да ви кажа че, не чипа е проблема а оптиката.Както всяко оптично устрйство и то трябва да се пази от надраскване,прах и други боклуци.За тези който , тепърва искат да си вземат конзола и не им е много ясна работата-копуваите ,заслужава си парите Публикувано изображение

Ясно и точно казано ! Бях се зарекъл да не я захващав пак историята НО както си споменал проблема не е в чипа ... е някога си е и до късмет ама и с повече грижи към конзолата издържа доста ! Браво Ясене ! А за простотията че спират игрите за PS2 - това пък от къде го измислихте ..... по вашата логика като излезе Вистата да спрат производството за ХР .... просто е нелепо .... влезте в някой торент - тракер и погледнете по колко нови игри се слагат дневно за споменатата конзола ! Е ще мине време и ще спре разработката за 2 / както спряха да разработват игри за Win98 / но периода ще е поне 1-2 години ! Успехи на всички !

Не са спрели напълно НО,в сравнение с епогея на конзолата и сега е направо тревожно Публикувано изображение Аз лично си епомням ,когато през месеца са излизали до 15 заглавия а сега какво ,на 6 месеца пускат по някоя измишльотина ,кадар да не е без хич.Sony си пренасочиха хитовите заглавия за новата конзола,която уви по мое мнение засега е голяма дърво и не оправда очакванията, обаче за Ps2 има излезли много хитове,които заслужават да се видят :rolleyes:

;) Чип няма от каде да си купиш.Трябва да намериш някой маистор които да ти го постави... ;) Tам при вас няма ли някои?
Публикувано изображение Убиме с двата си поста vank0oo Публикувано изображение чим ;) Ясени чети какво иска човека .... не чип а чим .... ама не се споменава от каква трева ;)

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

А за простотията че спират игрите за PS2 - това пък от къде го измислихте ..... по вашата логика като излезе Вистата да спрат производството за ХР .... просто е нелепо .... влезте в някой торент - тракер и погледнете по колко нови игри се слагат дневно за споменатата конзола ! Е ще мине време и ще спре разработката за 2 / както спряха да разработват игри за Win98 / но периода ще е поне 1-2 години ! Успехи на всички !

Тотален затап... ^^

А т'ва а PS2 и чипа, eми човека ви го каза-чипа НЕ преебава конзолата-вие сами го правите!

Ами, не!

Разбрал съм грешно!

Игрите продължават да излизат за Ps2!

Но май, че GTA IV няма да илзезе за Ps2!

Незнам дали Tomb Raider Mists Of Avalon, която излиза след 1-2 седмици, ще илзезе за конзолата! Също и за Tomb Raider Underworld не е ясно!

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Естествено, че ще продължат да излизат игри за PS2... Както изтискаха максимума от PS-а...така ще сторят и сега...Да не са вчеращтни...да не уползотворят златната си кокошкa! Която смачка напълно Xbox, Xbox2 и Game Cube...

Редактирано от Raych (преглед на промените)

;) Може и да пуснат някое от новите заглавия,за PS2 това е добре.Но искам да ви кажа ,че от разработките нa игри за двете конзоли на Sony в момента по-лямо внимание се обръща на NexGen лидера.Имам чувството,че ще истискат каквото могат от двойката..... ;)

Ами, да! Много добре ще е!

Ако пуснат двата нови Tomb Raider-a които ще излизат тази средата на другата година, ще си я купя. Ама незнам дали ще излязат!

Хайде някой да каже дали ще излязат за Ps2

1. Tomb Raider Mists Of Avalon

2. Tomb Raider Underworld

3. GTA IV

От поста на Raych, си мисля, че ще излязат, но....

Кажете в крайна сметка точно за тях!

Естествено, че ще продължат да излизат игри за PS2...

Както изтискаха максимума от PS-а...така ще сторят и сега...Да не са вчеращтни...да не уползотворят златната си кокошкa!

Която смачка напълно Xbox, Xbox2 и Game Cube...

Кое е това Game Cube ?

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.