Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с data.bg?

Featured Replies

Вие имате ли проблем data.bg? Аз съм с интернет от БТК и от няколко дена не мога да свалям от датата, ако тръгне да сваля, сваля с 2-5KB

Аз нямам проблем, но съм към SPNET.

и аз нямам проблеми.тегля си със скоростта,с която тегля от всички сайтове.

Явно БТК има проблем biggrin.gif

• Автор
Явно БТК има проблем biggrin.gif

пфууу, явно са ни ограничили трафика, защото и други мои познати, които са на БТК, имат същия проблем sad.gif

Питай доставчика ти,все пак му даваш пари за неограничен трафик.

• Автор
Питай доставчика ти,все пак му даваш пари за неограничен трафик.

Казват, че имало някакъв проблем. Натоварени били сървърите на датата, ама щом от другите доставчици нямат проблем...

Доставчикът ми купува интернет от БТК и ние имаме проблем с data.bg - същия като твяо

И аз съм към БТК и имам този проблем sad.gif

С БТК ADSL Бизнес план и току що пробвах.

От store3 свалям без проблем, но с нестабилна скорост - от 20 до 120 KB/s

• Автор

Днес върви малко по-добре, но пак е много слабо

С БТК ADSL Бизнес план и току що пробвах.

От store3 свалям без проблем, но с нестабилна скорост - от 20 до 120 KB/s

Аз съм на 2048Безкрай, пак не е малка скоростта,ама...

аз съм на 4096 безкрай и също не мога да свалям с повече от 10к, явно всички които сме на бтк сме с този проблем sad.gif......

BTK ADSL 2048 Безкрай(на теория) също имам проблем с дата.бг от няколко дена,но услужливите оператори от хелп деск-а твърдят че датата имат проблем с техните сървъри,а при БТК всичко е наред...просто няма смисъл човек да си губи време/пари/нерви с тях както установих през последните няколко дни.Рано или късно БТК ще благоволи да си оправят проблемите и ще можем да теглиме от дата.бг с такава скорост за която си плащаме

Току-що и аз установих,че само БТК имат проблем :)

Денс в къщи свалях без проблем със скороск 30-40 КВ/сек а сега,от служебния комп,който е на БТК -с 10 до 15 КВ/сек ;)

data.bg отряза квитанциите на БТК, с тенденция да е за постоянно. Виновните са от БТК и по-специално някои от техните юзъри...

data.bg отряза квитанциите на БТК, с тенденция да е за постоянно. Виновните са от БТК и по-специално някои от техните юзъри...

Добре де-ама какво правим от тук нататък?

Да не казвам голяма дума (че да не се урочасам biggrin.gif) , ама аз съм на BTK ADSL и нямам проблеми с тегленето от дата.бг ;) Преди няколко дена само ми правеше номера при опит да зареди страницата, но иначе..си тегли нормално. До колкото знам обаче, проблема не е само при потребители, които са на БТК!

Аз също нямам проблем с дата-та и съм на БТК ;)

Аз пък съм на БТК и проблем имам,нищо не тръгва да се тегли.

Нещо и на Опти се оплакваха хлапетата, ама според датата имам повече, отколкото плащам.

8a0c81e49a5a.gif

А от друг доставчик пак през мрежата на Опти

84b364416bfc.gif

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

И при мен според теста за скорост на дата.бг (http://www.data.bg/settings/speed_test.sphp) всичко е наред, но в действителност тегли адски слабо. Дано скоро да се разберат двете страни, то вече се разбра, че проблема е нещо между тях.

Пон Окт 22, 2007 19:00 от bolero:

Съвсем скоро проблема с БТК ще бъде решен.

cool.gif

Редактирано от korn (преглед на промените)

Това не е верно! Много от потребителите, които имат проблем с дата.бг не са на БТК. За съжаление и аз вече имам проблем с тегленето от там. За сметка на това пък му намерих цаката biggrin.gif --> http://proxy.edu-varna.com/ - влизате, написвате интернет адреса (в случая data.bg ), влизате в търсачката и от там вече теглите с нормална скорост! :blow out candles: При мен се получи cool.gif

Успех!

• Автор
Нещо и на Опти се оплакваха хлапетата, ама според датата имам повече, отколкото плащам.

8a0c81e49a5a.gif

А от друг доставчик пак през мрежата на Опти

84b364416bfc.gif

Опти ползват мрежата на БТК :angry:

така че мисля, че е логично и при тях да има проблем, но аз имам приятел в София на Мегалан и той не може да тегли от датата

Оф, каквото и да е, дано се разреши тоя проблем

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.