Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли човек с най-чисто подсъзнание да Ви погледне мръс...

Featured Replies

"Sometimes even the cleanest mind gives the dirtiest look"

..преди време попаднах на този израз (вече не си спомням къде) и така се получи, че с няколко приятели имахме "дискусия" biggrin.gif ..относно дали е вярно. Даже имаше теории, че е обратното - хора, невинно изглеждащи, имат доста ..да кажем "развихрено" подсъзнание biggrin.gif Стана ми интересно да чуя и Вашите мнения, та реших да пусна една тема. :lol6: И тъй...мислите ли, че дори хора с най-чистото подсъзнание биха могли да Ви погледнат мръснишки ?! :lol6:

П.П. Надявам се, не съм объркала раздела :lol6:

:lol6: Естествено-тихите води са най-дълбоки

Направо ми взе думите от устата ;)

Абсолютно, на мен цял живот ми викат, че съм скрита лимонка - което хич не е хубаво де, ама аз не знам защо все така ми говорят :angel19::grimace:

Абсолютно, на мен цял живот ми викат, че съм скрита лимонка - което хич не е хубаво де, ама аз не знам защо все така ми говорят :angel19::grimace:

Мисля, че целият ти живот досега е доста кратък. Имаш още мно-о-о-го (дай Боже) и кой знае още как ще ти викат. А че те оприличават с лимонка хич не е лошо: лимонът е много вкусен и ароматичен плод. Ако пък имат предвид бомба-лимонка, също е комплимент - значи че си жизнена и не си с пулс 20, стига бомбата да не е вече изгърмяна.

• 1 месец по-късно...

няма такива неща, ако някой те е гледал мръснишки Leslie_, значи те иска в хоризонтално положение cool.gif

Естествено че може ,това не зависи от подсъзнанието а от съзнанието.

Какво значи "Човек с чисто подсъзнание"? Който не си мисли за секс ли? Няма такива хора...Всеки си мисли за това,и ако твърди обратното,значи лъже. Много ясно,че ако видя една красива жена,няма да си мисля за литература я... biggrin.gif

Това е съвсем в реда на нещата.

Естествено че може ,това не зависи от подсъзнанието а от съзнанието.

като се замислих, прав си, но все пак се придържам към своето :)

jackass какво нямаш, съзнание ли ? :)

....

Много ясно,че ако видя една красива жена,няма да си мисля за литература я... biggrin.gif

.....

зависи от литературата :ph34r:biggrin.gif

Хората с най-чисто подсъзнание си ни гледат най-чисто.

Друг е въпроса как интерпретира нашето подсъзнание този поглед.

• 2 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

еми според мен няма такова нещо като чисто подсъзнание все ще му се върту нещо на ум biggrin.gif

Хората с най-чисто подсъзнание си ни гледат най-чисто.

Друг е въпроса как интерпретира нашето подсъзнание този поглед.

и според мен е повече от значение как ще възприем човек отправния към него поглед

За съзнанието не знам, по подсъзнанието може да е перверзно, извратено,

престъпно...може да има т.нар. раздвоение на личността.

И много други вариации.

Това, което крием някъде дълбоко в себе си и/или реално не осъзнаваме, се проявява най-вече насън

( или под хипноза, което се практикува в психоанализата )

Ще дам пример със себе си - моите еротични сънища са свързани само и единствено с жени, което според мен означава, че подсъзнално съм лесбийка (в действителност не ме кефи, пробвала съм)

-edit-

Темата определено не е за този раздел

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

Какво значи "Човек с чисто подсъзнание"? Който не си мисли за секс ли? Няма такива хора...Всеки си мисли за това,и ако твърди обратното,значи лъже. Много ясно,че ако видя една красива жена,няма да си мисля за литература я... biggrin.gif

Това е съвсем в реда на нещата.

Само ти си мислиш така! :) Но не е така!Има и хора, които като те видят примерно няма ди си помислят за...а ще те въприемат като личност или мислиш, че не е възможно?!Или за теб това е проблем да виждаш не личности, а сексуални обекти!? :clap:

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Само ти си мислиш така! :) Но не е така!Има и хора, които като те видят примерно нма ди си помислят за...а ще те въприемат като личност или мислиш, че не е възможно?!Или за теб това е проблем да виждаш личности, а не сексуални обекти!? :clap:

Някои мъже има само 1-ва сигнална система biggrin.gif

Някои мъже има само 1-ва сигнална система biggrin.gif

НО Не само мъже! :huh:

• 1 година по-късно...
  • 4 месеца по-късно...

То по-скоро зависи май от нашето подсъзнание и как ние ще изтълкуваме този поглед...

Ама знам ли , може и да може ... :)

• 4 седмици по-късно...

От сериозната страна на нещата: ако мръснишки значи - желание за секс, то тогава мръсно подсъзнание имат всички правили го или гледали в детайли как става!Ако в това число включим и децата над 10 години/които би трябвало да имат все още чисто подсъзнание-нямат информация и съответно нямат желания/у които за жалост имат огромна информация!. Та... мръснишки не може да те погледне онзи, който няма и най-малка/практическа или информационна/ представа какво е секс ! Да тези /деца=хора/ няма да те гледат "мръснишки", защото нямат "мръснишко" подсъзнание!/с условието, какво значи / Това накратко - дано съм била точна, защото темата е оооооообширнаааааа!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.