Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Джордж Буш: Иран заплашва България

Featured Replies

Родителите на Ели Яцпан (това е мъжко име) са смесен брак. Това му дава възможност да научи арабски и фарси без акцент. Днес Ели е преуспяващ шоумен и скандален журналист със свои предавания, които се следят с интерес. Вчера пак ни изненада с поредното си тв шоу на живо в ефир. Поради разбираеми причини международните телефонни линии на Израел са сателитни. Приети и повикани разговори остават без идентификация от и към ответния абонат. Вчера Ели набра от студиото тел. номер на ресторант в центъра на Дамаск и с арабски поздрав "саллам малейкум" започна пазарлък за резервиране на маси. Ще се опитам да предам разговор в диалог. Ели.

-Здравейте, ресторант еди-кой-си ли е?

-Да. - отговор на секретар.

-Искам да резервирам целия ресторант. Ще се проведе среща на високо равнище.

-Добре, кажете условията.

-Ще участват Насрала, Ахмадинеджад, Машел (боса на Хамастан) и Садат (президента на Сирия).

-Да...

-Още 250 бодигарда към тях.Ще може ли да ги приемете?

-Да, да, бъдете спокойни, ще се погрижим. Може да ги посрещнем.

-Искам срещата да бъде в пълна тайна, че научи ли МОСАД-ще прати авиацията. Ще гръмне ресторанта, а вие ще останете на улицата.

-А няма, на никой няма да кажем, пълна тайна, никой няма да разбере.

-Добре. Ахмадинеджад е вегетарианец, а Насрала обича месо. Не ги слагайте един до друг, че Насрала от месото подпръда.

-Ясно, ще се погрижим да не са един до друг.

-После, Машел и Садат не се обичат. Не знам как ще ги сложите на една маса, но и те не трябва да са един до друг.

-Ще се постараем.

-На Насрала не слагайте сос в кюфтетата, че той носи брада и мрази брадата му да се мазни.

-Ще измислим, нещо печено и сухо.

-ОК, а на 250-те бодигарди какво ще предложите? - пита Ели.

-Това, това, това. - изброява.

-А, не. бюджета е малък.- По-добре пита, фелафел, тхина (дума на иврит подхвърлена нарочно).

-Момент, не разбрах какво е тхина?

-Така казваме на хумуса в Египет.

-Ясно. Приемаме поръчката, ще трябва да кажа на боса и да уточним финал.

-Добре предайте му и след час ще ви звънна пак, и пазете тайна, никой не знае за срещата, дори Садат.

-Гроб съм.

Иран е четвърти износител в света на суров петрол и защото са много умни - крупен вносител на бензин.

Не пия "Путинка", защото не мога да пия тоалетна вода с камфоров спирт. Опитвал съм, но не ми идва отвътре. Пия слаба бира лятото, а иначе елексир на младостта и то чаша ми идва в много. Например това Rose (на буква е има ударение) дължи съществуването си благодарение на Наполеон. Ти кога си пил за последно френско вино, но по-хубаво от френските господин Devians? Нали знаеш, че тревите на монасите влизат в съставките му?

f_6i6em_3bd35ae.jpg

Виц за евреи.

Млад пич ухажва красива девойка от богато семейство. На среща с родителите й смело поисква ръка. Получава отрицателен отговор и унил се връща при баща си. Условието е S600 сватбен подарък и триетажна вила.

Бащата на жениха заключава. Да сменя ролс за някакъв мерседес ще го преглътна, но да бутам два етажа надолу, хайде де.

Devians, Devians, де да можеше да видиш град Savion, щеше да разбереш на какво казват безсмислен пост.

Хайде лека. Днес цял ден заварвах и сега съм с картофи на очите. Ромите не дойдоха и май утре ще берем царевицата.

Както винаги Профруит, дар словото е налице, но само дар слово не е достатъчно.. Е да можеш да се фукаш че си пил страхотни вина, по-хубави и от френските, аз пия само български такива, все пак бюджета ми е ограничен... но да се хвалиш с материалното с цел да замажеш темата говори за глупост, мислиш че омаяни от словата ти ще викнем "Осанна" :)

Не си познал Профруит. а града който искаш да видя едва ли засега ще видя, но ако мислиш че е върха на сладоледа, не бъди толкова сигурен..

А същия тоя виц го има и във версия за араби, и навярно от тях е заимстван.... защото ролс ройса се свързва с знаеш кой султан нали :P а не с евреин....Но както и да е, желанието ти за впечатление навярно ще успее пред някои ... cool.gif

и аз това се чудя!точно пък нас.... :speak:

Може би. За сравнение.

През Втората Световна война Германия е "изстреляла" над 150 Ракети Фау 2. Май започнаха от 1943 до 45. Следователно за две години по онова време са се правили ~150 ракети. В днешно време много от заводите са роботизирани и нищо чудно да могат дори Иранците за 2 години да направят повече от 150 ракети...Фау 2. Не знам принципа на новите ракети, но мисля че ако са толкова мераклии-може да ни бомбандират с някоя друга ракетичка.

ПС) Джорджи Буш нема ли да слага противоракетни щитове и над България biggrin.gif

Той от край време си ръси глупости, че се бори с терористи, като плъзна слух, че Ал Кайда е измислена, и че Ламериканците сами са си гръмнали Кулите, за да завладеят петролните кладенци в Ирак. Та затова сега искат и Иран да падне.

Нещо ми намирисва на Световна криза, дори и 3та Световна (Ако не броим Студената)

Може би. За сравнение.

През Втората Световна война Германия е "изстреляла" над 150 Ракети Фау 2

1500 е по-близо до истината

Не знам принципа на новите ракети, но мисля че ако са толкова мераклии-може да ни бомбандират с някоя друга ракетичка.

По принцип може, но защо да го правят, Израел е наблизо, американските бази в Близкият изток също са им под ръка.

ПС) Джорджи Буш нема ли да слага противоракетни щитове и над България biggrin.gif

Той от край време си ръси глупости, че се бори с терористи, като плъзна слух, че Ал Кайда е измислена, и че Ламериканците сами са си гръмнали Кулите, за да завладеят петролните кладенци в Ирак. Та затова сега искат и Иран да падне.

Нещо ми намирисва на Световна криза, дори и 3та Световна (Ако не броим Студената)

Бен Ладен бил израелски агент, според някакъв бивш служител на американските служби, пишеше го някъде из българския интернет

Бен Ладен бил израелски агент, според някакъв бивш служител на американските служби, пишеше го някъде из българския интернет

Путин се обажда на Осама:

Щирлиц ти вече прекали! cool.gif

Редактирано от estario (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.