Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Guide: Как да сложим българско меню на телефон Nokia

Featured Replies

Преинсталацията няма да помогне.Телефона остава кодиран.Пробвал съм го на моя само кода си го бях въвел сам.След преинсталацията остана непроменен.

• Отговори 403
  • Прегледи 387,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Смени продуктовия код с този: 0563713 И след това преинсталирай софтуера.

• За статията те поздравявам имаше нужда (: Имам въпрос относно 6280. Значи с две думи - слагам кабела на телефона, пъхам в комп-а, стартирам Немезис-а там по описания начин му давам код за БГ (да речем

• Product code:059C9W9 tova e za C3-00 za Globul.

Публикувани изображения

Преинсталацията няма да помогне.Телефона остава кодиран.Пробвал съм го на моя само кода си го бях въвел сам.След преинсталацията остана непроменен.

А как да го разкодирам тогава в домашни условия.Телефона е от Испания
  • 1 месец по-късно...

здравеите. не сам пробал още ключа за нокиа н81 8гб. бих искал да разбера да ли е валиден. как да направя бек ъп на тел. нз моля кажете? а на харда трябва ли бек ъп? тои ще се изтрие ли след ъдеита? БЛАГОДЯРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

ще ми се изтрие ли харда на нокиа н81 8гб като преключи всичко. валиден ли е кода за н81 8гб. ако някои знае да каже...

• Автор

За момента никой, който е използвал кода не ми е писал, че е валиден. Направи backup само на главната памет, останалата (забравих как се казваше) би трябвало да не се изтрие.

докато работя с първата програма трябва ли да е активирана нокиа пс слуит.??

как да преинсталирам нокиа 6230 като постоянно изключва може ли някак си когато е изключен или някак да го задаржа да не изключва и да го преинсталирам много ще сам ви благодарен :blink:

• Автор

как да преинсталирам нокиа 6230 като постоянно изключва може ли някак си когато е изключен или някак да го задаржа да не изключва и да го преинсталирам много ще сам ви благодарен :rolleyes:

Нокиа 6230 само в сервиз!

Имам проблем! Искам да ъпдейтна телефона си Н 5310 обаче след като мина процедурата с NSS, ъпдейта на NSU не ми засича телефона и учтиво ме моли да пробвам след няколко минути. Пробвах какви ли не схеми и различни версии на пи си сюти, NSS, NSU обаче винаги резултата е един и същ-NSU не ми засича играчката! Продуктовия код, който ползвам е 0548747. Някой пробвал ли е надграждане на моя телефон (нокиа 5310) до версия 7.1? p.s. Преди 2 месеца всичко си стана при поредния ъпдейт до 5.81 но сега...

Имам проблем! Искам да ъпдейтна телефона си Н 5310 обаче след като мина процедурата с NSS, ъпдейта на NSU не ми засича телефона и учтиво ме моли да пробвам след няколко минути. Пробвах какви ли не схеми и различни версии на пи си сюти, NSS, NSU обаче винаги резултата е един и същ-NSU не ми засича играчката! Продуктовия код, който ползвам е 0548747. Някой пробвал ли е надграждане на моя телефон (нокиа 5310) до версия 7.1?

p.s. Преди 2 месеца всичко си стана при поредния ъпдейт до 5.81 но сега...

За момента е спрян,ъпдейта за този модел,юе трябва да изчакаш извесно време за да го пуснат.

<h4 class="top-margin bottom-margin">Nokia 5310, Nokia 6500 Classic and Nokia 7900 Prism software removed- 11 July 2008</h4> Support for Nokia 5310, Nokia 6500 Classic and Nokia 7900 Prism has temporarily been removed from the Nokia Software Updater service. Other Nokia products are not affected. Support will be reinstated as soon as possible. We apologize for any inconvenience this may cause.

Следи тук http://europe.nokia.com/A4577225 кога ще го пуснат.
  • 3 седмици по-късно...

Добре де... в руските сайтове има официална версия 7.01 за нокиа 5310, а в NSU я нама! Има само до 5.81 Как е възможно това?

• Автор

Добре де... в руските сайтове има официална версия 7.01 за нокиа 5310, а в NSU я нама! Има само до 5.81 Как е възможно това?

Може може. Само, че тази за която говориш се слага с Phoenix.

Щом се е появила по сайтовете, значи скоро ще я пуснат и в ΝSU, бъди спокоен. Публикувано изображение

а аз искам да попита как мога да намеря продукт код за nokia 5200 ама да има и български и гръцки моля ви кажете ми дали има изобщо.

• Автор

а аз искам да попита как мога да намеря продукт код за nokia 5200 ама да има и български и гръцки моля ви кажете ми дали има изобщо.

Според мен няма такъв, но разбира се не съм сигурен. Обосновката ми е, че българският език и гръцкият са много различни езици и са в различни езикови семейства. Ако не се лъжа гръцкият е сам в групата си. Езиковите пакети на Нокия са направени според класификацията на езиците.

здравейте,някой пробвал ли е код на 6110-Навигатор,и знае ли кой работи с БГ език? :)

Още един успешен ъпдейт,този път на 6110-Навигатор -V04.22 05-11-07 RM-122(05.01)Публикувано изображение .Ъпдейтнах го с продукт код-0553851,кпйто има ЕЗИЦИ-БГ,румънски,руски,украински,немски,английски и унгарски.Ако решат мод.,спокойно могат да го сложат на 1-ва страница(кода) Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • Автор

а ако искам за друга даржава код как да го открия?като например Шветция

Трябват ти кодове за езиков пакет SCANDINAVIA: English, Finnish, Swedish, Norwegian, Icelandic, Danish.

Кажи модела и ще потърся за код.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.