Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Guide: Как да сложим българско меню на телефон Nokia

Featured Replies

Product code:059C9W9 tova e za C3-00 za Globul.

Редактирано от goldengsm (преглед на промените)

• Отговори 403
  • Прегледи 388k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Смени продуктовия код с този: 0563713 И след това преинсталирай софтуера.

• За статията те поздравявам имаше нужда (: Имам въпрос относно 6280. Значи с две думи - слагам кабела на телефона, пъхам в комп-а, стартирам Немезис-а там по описания начин му давам код за БГ (да речем

• Product code:059C9W9 tova e za C3-00 za Globul.

Публикувани изображения

• 2 седмици по-късно...

Искам да си ъпна телефона N95 8GB, но когато се стигне до разпознаване на устройството от NSU ми вади съобщение, че не е намерено свързано устройство. Кабела е оригинален от кутийката с нокията си е, свързан е директно към компа. Без проблем си правя синхронизация, обмяна на данни, снимки, музика, но когато стане дума за обновяване на софтуера по описания начин, не намира устройството. На какво може да се дължи това?

Редактирано от byrz (преглед на промените)

Да както ми каза RefreshMe смених компютъра, а не софтуера или кабела и работата взе, че стана, а и между другото даже смених езика и firmware на N70-та сега и двата телефона са ъпдейтнати с последните версии firmware. N95 е с 31.0.015. Но главния проблем при N95 си остава. Исках да направя всичко това с надеждата, че ще се оправи, но уви. Преди някойлко дни забелязах, че камерата не може да се активира по никакъв начин, нито от мултимедийния бутон, нито от иконата на менюто, стартира все едно всичко е наред, но в момента в който трябва да се покаже екрана на камерата ме връща направо в началния екран. Сега вече наистина не знам какво да го правя. Идеи няма да отхвърлям. Благодаря ви.

• Автор

Вероятно проблема е хардуерен. Най-добре го занеси в сервиз да го погледне квалифицирано лице.

• 4 седмици по-късно...

Много яка тема, еййййййййййй!!! Браво! Ето един код потвърден вчера от мен - 0550142 за N81. Може да го преместите в проверени. Менюто е на български, клавиатурата кирилизирана. Всичко за около 15-20 минути. Благодаря на автора. Спестихте ми 15-20 лв. и ходенето до някой съмнителен сервиз където щяха да ми сменят менюто, но може би и телефона :))

• 4 седмици по-късно...

Имам брандирана Е52. Словашка. Имам и една глобулска, с Бг Меню. От нея мога да си копирам кода. Четох, че при такъв ъпдейт изчезва и сим лок-а. Вярно ли е? И най-важния въпрос - ще имам ли кирилица на клавиатурата, Бг менюто не ме вълнува...

имам нокиа C6-00 не видях никой да е писал за бг меню крилизирането на клавиатурата не ме притеснява .. а само бг меню да сложа.. ще стане ли с тези програми и по същият ред на описаното. Благодаря предварително

• Автор

Не мога да кажа категорично, но би трябвало да стане. Ето кодове: C6-00 RM-612 (S60 5th Edition Symbian OS v9.4) 0596311 RUSSIA-BELARUS_QW_BLACK 0596313 RUSSIA-BELARUS_QW_WHITE

за Нокиа N96 - 0567006 потвърждавам работещ :) Само ако мога нещо да допълня при описанието е казано че кодът се променя за няколко секунди :) Цепията е че аз чаках 2ч :hush: а то не се променя видимо :) просто след като долу малко в ляво ви испише done значи минавате към следваща стъпка :) ЪсПеХ На ВсИчКи :blink::ass: :ass: пс: Аз съм със N96 16-GB

Редактирано от Весо-Шумен (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

здравейте на всички отново :tease:

искам да ви запозная с новия ми проблем :/

значи опитах се да обновя нокиа N97 мини но в момента в който дам Фон инфо всичко свършва

тоест нема резултат и на следваща стъпка скан ми исписва ерор :tease:

Моля ви дайте идея от какво може да е тази грешка ,защото се свързвам с ПС Суита нормално

всичко си е ок но до момента в който искам да смения продуктовия код и всичко свършва http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Аз за разлика от другите телефони искам да сложа пакет с езици но не БГ който си го има в телефона оригинално ами искам да сложа френски понеже е с френска клавиатура и е мноо кофти понеже някои от буквите са разместини и :tease: пробвах от менюто на телефона да му задам език на писане не става пробвах да му обновя само софтуера без да му сменям продуктовия код и пак не стана много ви моля искам да си оправя писането с този продуктов код 0592412 в който няма БГ но има френски Благодаря предварително http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Автор

Виж на предната страница какво казва този потребител. http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=65266&view=findpost&p=1817845 Не трябва да е пуснат PC Suite.

Да както ми каза RefreshMe смених компютъра, а не софтуера или кабела и работата взе, че стана, а и между другото даже смених езика и firmware на N70-та сега и двата телефона са ъпдейтнати с последните версии firmware. N95 е с 31.0.015. Но главния проблем при N95 си остава. Исках да направя всичко това с надеждата, че ще се оправи, но уви. Преди някойлко дни забелязах, че камерата не може да се активира по никакъв начин, нито от мултимедийния бутон, нито от иконата на менюто, стартира все едно всичко е наред, но в момента в който трябва да се покаже екрана на камерата ме връща направо в началния екран. Сега вече наистина не знам какво да го правя. Идеи няма да отхвърлям. Благодаря ви.

Аз мисля че тука проблема може и да не е софтуерен :) ако може да провери каде му се записват снимките и клиповете след запис стандартно си отива в паметта на телефона и когато се напълни някои модели правят точно така ако не си ходил на сервиз пробвай първо така :)

А на автора на темата едно голямо БЛАГОДАРЯ :) - за съжаление пак неще да не би да не може да се прави с тази програма :? на N95 стана но на N97 mini не а проблемния телефон е точно 97-цата

Редактирано от Весо-Шумен (преглед на промените)

Добър ден може ли да помоля за bg кода за 5800XM 52.0.007

0559388 CIS BLUE

0559276 CIS RED

това са кодовете за твоята Нокиа 5800 ,мисля че няма значение кой от двта ще ползваш,понеже така ги дават с цвета на телефона ,и идея си нямам защо :) УспЕх :)

• 3 седмици по-късно...

Обърнах целия нет да търся, но няма и няма. Трябва ми продукт код за руски или български за 6234 с версия на софтуера 05.60 RM-123. Онези които има в темата не действат. :scared:

• 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Добро утро на всички един приятел си купи нокия Х6 и се хванах да и слагам бг всичко сатава нормално сменям кода всичко но когато почне преинсталацията на софта и ми пише ето това post-74125-0-67291000-1306657690_thumb.j Моля помагайте.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Моля за помощ! Скоро си ъпдейтнах софтуера на Нокия 6120 класик от 3,83 на последната 7,10 и загубих БГ менюто и не мога да пиша на БГ. Инсталнах си NSS, но с Ъпдейтъра ми казва, че няма последен ъпдейт и не ми дава реинстал на настоящия. Съответно така не мога да си върна обратно българското меню. Какво да правя???

• 1 месец по-късно...

Обяснено е перфектно аз лично използвах 0536070 с Български, Английски, Немски, Унгарски, Румънски, Руски и Украински за Nokia N95 всичко стана както е обяснено кода свърши работа вече имам меню на Български БЛАГОДАРЯ

Обяснено е перфектно аз лично използвах

0536070 с Български, Английски, Немски, Унгарски, Румънски, Руски и Украински

за Nokia N95 всичко стана както е обяснено кода свърши работа вече имам меню на Български

БЛАГОДАРЯ

Само да добавя нищо не се изтри от телефона ми само се възстанови до фабричните настройки

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.