Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Георги Първанов даде право Майкъл Шийлдс да бъде помилван

Featured Replies

Не съм!!! Червеният бик дава криле.

Нещо не разбрах смилса на поста ти.НО ако имаш предвид че по някакъв начин плюя по Парванов, грешиш. За мен тои е направил нещо което не е в интерес на Държавата,а държавата се пак сме ние и в като всички нормални демокраций(нали сме демокрация ;) ) изказвам мнението си.

Нееее...

Не съм имал предвид теб дали си гласувал или не за Първанов, а исках да изкажа мнение по принцип. Като се качи човек на върха, най-често се самозабравя и се отъждествява с Господ. Почти съм сигурен, че Първанов или подобен на него пейзан целува образа си в огледалото, откакто е в шибаната висша политическа прослойка. А че се е осрал (според мен), написах по-горе. :P

Нееее...

Не съм имал предвид теб дали си гласувал или не за Първанов,

Човече аз пък имах в предвид друго САМО тези които са гласували за него имат право да го критикуват другите дето спят и викат нищо няма да се промени да си траят те нямат право на глас и на мнение в момента. Когато имат право на мнение и на глас те СПЯТ и казват нищо няма да се оправи ТОЧКА ;)

Човече аз пък имах в предвид друго САМО тези които са гласували за него имат право да го критикуват другите дето спят и викат нищо няма да се промени да си траят те нямат право на глас и на мнение в момента. Когато имат право на мнение и на глас те СПЯТ и казват нищо няма да се оправи ТОЧКА :rolleyes:

Тва става малко офф топик,ама ВСЕКИ има право да критикува понеже последно като проверих сме демокрация.И точно критиката депотатите/призидента трябва да слишат понеже това е желанието на народа а те СЛУЖАТ на народа.

Тва става малко офф топик,ама ВСЕКИ има право да критикува понеже последно като проверих сме демокрация.И точно критиката депотатите/призидента трябва да слишат понеже това е желанието на народа а те СЛУЖАТ на народа.

А сега малко оф топик и от мен ще му накривите патката с тая ваша критика много зле :) А и друго ти да не си от Марс не виждаш ли какво става в България :P много ще те послушат теб както и всички останали дето само лаят :P Слушат и то рядко хората дето гласуват за тях (е сещате се кои) :P - не, че съм расист ама думата дискриминация е вече смешна :clap:

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

Баси,пак някаква далавера за сметка на чуждото нещастие

:)

Ми нека живей - той инвалида нали и той жив

sad.gif

А сега малко оф топик и от мен ще му накривите патката с тая ваша критика много зле ;) А и друго ти да не си от Марс не виждаш ли какво става в България :P много ще те послушат теб както и всички останали дето само лаят ;) Слушат и то рядко хората дето гласуват за тях (е сещате се кои) :P - не, че съм расист ама думата дискриминация е вече смешна :)

Опитвам се точно това да ти убесня че е краино време всички да покажат своето неодобрение към сласта понеже вланста е дадена от народа и народа може да си я ВЗЕМЕ обратно.Ако на никои не му пука от власта е защото не го е старах(защото никои не му търси сметка), ако хората престанат с този начин на мислене че няма смисал от критика и критиката нищо няма да промени може да се намерят депотати/президент на които му пука какво е общественото мнение.

Опитвам се точно това да ти убесня че е краино време всички да покажат своето неодобрение към сласта понеже вланста е дадена от народа и народа може да си я ВЗЕМЕ обратно.Ако на никои не му пука от власта е защото не го е старах(защото никои не му търси сметка), ако хората престанат с този начин на мислене че няма смисал от критика и критиката нищо няма да промени може да се намерят депотати/президент на които му пука какво е общественото мнение.

Човече начина да се критикува ПРЯКО властта и да и се покаже, че греши е само 1 а докато лаят хората в темите и по форумите нищо няма да се промени. Обаче хората са обидени и не гласуват за да покажат колко са обидени а после проклинат съдбата - много смешно biggrin.gif

Човече начина да се критикува ПРЯКО властта и да и се покаже, че греши е само 1 а докато лаят хората в темите и по форумите нищо няма да се промени. Обаче хората са обидени и не гласуват за да покажат колко са обидени а после проклинат съдбата - много смешно biggrin.gif

Съгласен съм с теб, и аз за това се опитвам да направа нещо като гласувам и се опитвам да накарам други да гласуват а не само да говоря как нищо не мога да променя и няма смисал да гласувам.А колкото до форумите се от някаде трябва да се започне.

Има два типа политици, които се редуват. Първите ( Първанов спада към тях) се опитват да баламосват отделния човек, като се съгласяват за нещата, които той иска, но в същото време са строги и нищо не може да се изкопчи от тях. Тоест, ако увеличат заплатите, няма да е защото учителите това са искали примерно, а защото те така смятат, за да могат да си вдигнат авторитета. Вторият тип са плюещите. Те са като в небрано лозе. Хубаво е да плюеш, когато никой не иска нищо от тебе, но когато попаднеш изненадващо във властта, не знаеш какво да правиш. И едните и другите осират пейзажа, но по различни причини. Още по-лошо се получава, когато имаме агенти в единия лагер. Така нещата се размиват и може да се охарактеризират със : " Слаби ученици, които са отличници, защото клюкарят приятелчетата си и слаби ученици, които имат застъпници в лицето на родителите си, които спадат също към клюкарчетата на времето" Така всичко се размива. Някои гласувахме за идеите си, други за кой ли път гласуваха за "другия', а третите слепци, продължиха да слушат само ушите си.

А за Първанов. Пича е готин, даже е това, което трябва да бъде един президент! Лично се убедих, че Първанката знае какво прави и се опитва да го прави! Не съм гласувал за него и никога няма да гласувам, но за мен тоя човек е олицетворение на нацията! Нима мислите, че ние, които сме нацията, сме по-различни от него? Аз не мисля това! Един голфаджия ни управлява и това говори достатъчно за него! Средностатистическият българин е голфаджия и президента не пада по-долу!

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Има два типа политици, които се редуват. Първите ( Първанов спада към тях) се опитват да баламосват отделния човек, като се съгласяват за нещата, които той иска, но в същото време са строги и нищо не може да се изкопчи от тях. Тоест, ако увеличат заплатите, няма да е защото учителите това са искали примерно, а защото те така смятат, за да могат да си вдигнат авторитета. Вторият тип са плюещите. Те са като в небрано лозе. Хубаво е да плюеш, когато никой не иска нищо от тебе, но когато попаднеш изненадващо във властта, не знаеш какво да правиш. И едните и другите осират пейзажа, но по различни причини. Още по-лошо се получава, когато имаме агенти в единия лагер. Така нещата се размиват и може да се охарактеризират със : " Слаби ученици, които са отличници, защото клюкарят приятелчетата си и слаби ученици, които имат застъпници в лицето на родителите си, които спадат също към клюкарчетата на времето" Така всичко се размива. Някои гласувахме за идеите си, други за кой ли път гласуваха за "другия', а третите слепци, продължиха да слушат само ушите си.

А за Първанов. Пича е готин, даже е това, което трябва да бъде един президент! Лично се убедих, че Първанката знае какво прави и се опитва да го прави! Не съм гласувал за него и никога няма да гласувам, но за мен тоя човек е олицетворение на нацията! Нима мислите, че ние, които сме нацията, сме по-различни от него? Аз не мисля това! Един голфаджия ни управлява и това говори достатъчно за него! Средностатистическият българин е голфаджия и президента не пада по-долу!

Хммм много интересен първи параграф начи имало два тима политици(при тва за теб няма добри политици).А за вторият параграф какво да кажа ...

Първо за да се оцени правилно президента трябва да минат поне 5 до 7 години НО само от статията която съм постнал(не знам дали си я прочел) мога да ти кажа че "Първанката" е точно от тия подпрекритие и ше обърне задна си част(не искам да казва коя ше се сети сам) на секи които му хвърли кокал но си прав за едно може и по зле може и да беше трабантаджия(като Паси).Но тебе какво ли те интересува ти не гласуваш които и да е президент се ще от един от двата типа изброени от теб и ше си ги плюеш и както са казали кервана си върви нека кучетата си лаят.

Редактирано от nameZx (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Първанов, Ненов некъв си... видя ли ги, свалям си обувката и бой по йъпите им кратуни. ПРОДАЖНИЦИ !!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.