Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с българския интерфейс на Windows XP след ъпдейт

Featured Replies

Оправи се всичко,даже и контекстното меню.

• Отговори 65
  • Прегледи 31,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте! Ето ви решение със средствата на MS: Направено е въз основа на статията MS MS07-061: Vulnerability in Windows URI Handling could allow remote code execution http://support.microsoft

Miteto, ако може и по този проблем да ме осветлиш..как да се оправи, пак ще е в тази папка "C:\WINDOWS\mui\Fallback\0402", но кое да се гледа?

Публикувано изображение

не че ми е нужно, но е хубаво да се знае от хора, които ползват BG интерфейса, който вече според мен си е изпял песента!

Също така, мрежовите връзки са си : Network Connections...няма превод, имаш ли някаква идея (нищо в раздела не е преведено)!

Ако можеш помагай, благодаря!

При мен си преведе Контролния панел:

Публикувано изображение

Да не ползваш стария превод защото той не превежда някои неща?

При мен си преведе Контролния панел:

Публикувано изображение

Да не ползваш стария превод защото той не превежда някои неща?

А кой е новия? последния е от 2005 година. Има ли по-нов?

@pit, не е там хавата, точно това от шота е в wuaucpl.cpl съответно и в wuaucpl.cpl.mui, който обаче не е част от LIP-a. Ако знам какво точно е пишело там, не е проблем да го изпраскам. Иначе не е проблем да ударя един свободен превод :) .

Здравейте! Темата не е изчерпана, нека да обобщим...Интересува ме коя папка МUICashe се трие. Тази в HKEY_USERS или HKEY_CURRENT_USER. Освен това мисля, че има смисъл да се направи пач който оправя бъркотията. По лесно ще е, нали? Поздрави

Здравейте!

Темата не е изчерпана, нека да обобщим...Интересува ме коя папка МUICashe се трие.

Тази в HKEY_USERS или HKEY_CURRENT_USER. Освен това мисля, че има смисъл да се направи пач който оправя бъркотията. По лесно ще е, нали? Поздрави

Напълно си прав, не обещавам нищо конкретно, но утре мисля да пробвам да направя нещо по въпроса ...

http://www.mybloop.com/download-interstitial/SBK4PF

Два варианта са,и двата Майкрософтски.Новия е 5.38MB.

От кога са тези, не вярвам на сайта на Майкрософт да са по-стари, а аз от там съм си го изтеглил.

С един ден закъснение направих автоматизирано издание на поправката в интерфейса. Направил съм го като тих инсталатор със съответния деинсталатор в Контрол Панел под името MUI fix. За да сработи инсталатора/деинсталатора е необходимо само да се излезе от потребителския профил ( log off ) и да се влезе обратно. И рестарт върши работа ;) . Ако някой има проблеми с инсталатора, да пише.

MUI_fix.zip

МНОГО БЛАГОДАРЯ thumbsupsmileyanim.gif Чудесно свършена работа.Бързо,Лесно и Полезно. handshake.gif при мен сработи нямам ядове :rolleyes:

• 4 седмици по-късно...

[Можете да си свалите wuaucpl.cpl

от Посети моят уебсайт и го сложете в

_:\WINDOWS\system32 Успех!

@ninik, този пост някаква шега ли е? Питам защото, това което си публикувал на сайта си е Португалска версия на wuaucpl.cpl. Също така не е разумно да се променят системни файлове при положение, че в C:\Windows\system32 има приложен шаблон - wuaucpl.cpl.mui, който след необходимата "обработка" е достатъчно да бъде копиран в C:\WINDOWS\mui\FALLBACK\0402.

PS: Един съвет - намали малко динамичните обекти в сайта си, че товарят процесора на 90-100%.

А български за 64-битов windows от каде мога да си намеря,някой може ли да каже.

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

http://www.mybloop.com/download-interstitial/SBK4PF

Два варианта са,и двата Майкрософтски.Новия е 5.38MB.

Уважаеми модераторе,

Файловете, които са там са с повредени цифрови подписи (само изглежда, че имат) т.е. някой ги е променял и нямат нищо общо с оригинала от MS.

В никой случай не трябва да се използват

Оригинала LIPSETUP.MSI е с размер 5,76 MБ (6 046 208 байта), има валиден (естествено) цифров подпис от 10 Ноември 2005 г. 21:44:38 и е

с MD5 hash 3c44b66064d5d1f79670f08426f1bb46

Много, ама многооооо лош съвет от модератор към "простосмъртните" потребители!

С един ден закъснение направих автоматизирано издание на поправката в интерфейса. Направил съм го като тих инсталатор със съответния деинсталатор в Контрол Панел под името MUI fix. За да сработи инсталатора/деинсталатора е необходимо само да се излезе от потребителския профил ( log off ) и да се влезе обратно. И рестарт върши работа :) . Ако някой има проблеми с инсталатора, да пише.

Браво mite получи се идеално, много си добър !!!!

• 2 месеца по-късно...

Miteto, излезна вече SP3 - http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=31992 :)

след инсталирането му се получи същото.

Мисля че от M$ ще обновят LIP-а, ама докато това стане и ако имаш време моля те да обновиш и Fix-а Публикувано изображение

Браво на Митето,направо се бях побъркал от преинсталаций и без резултат-жив и здрав да си адаш Публикувано изображение

Има ли проблеми с интерфейса след инсталиране на SP3? Ако има утре ще хвърля нова версия на фикса ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.