Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да почистя Win32/Skogazz.A

Featured Replies

Здравейте!!!

Днес ми хакнаха през сkайпа нещо много гадно.Така се казва Win32/Skogazz.A.Антивирусната неможе да го изтрия .Имам инсталирана NOD32 но неможе милата да го махне и ми съобщава "The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed. Unable to clean."Което много ме притеснява.Незнам какво да спора и май само някой от вас може да спаси положението.Аз единствено с ваша помощ

Редактирано от Fanfan
Неясно заглавие (преглед на промените)

ESET пусна днес ъпдейт за този червей,но за жалост само го засича.И при мен се появи,чрез WinampA.Стоя си мирно кротко 2 седмици и...днес се разбунтува.Влезе в IExplorer.Стана ми интересно,че почна да си тегли и дружинки,но Нод ги спря.Някои има ли идия как да го изгрия?Благодаря ви предварително...

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Аз съм хванал едновременно Skogazz.A i spy.keylogger.nbs. С дефинициите от 30.11.2007 NOD май ги изтри. В сайта на ЕСЕТ пише, че тези вируси са включени за първи път в дефинициите от 29-ти

Зная, че има много способни хора в този форум. Моля помогнете и за този проблем. Благодаря ви предварително.

Здравейте!!!

Днес ми хакнаха през сkайпа нещо много гадно.Така се казва Win32/Skogazz.A.Антивирусната неможе да го изтрия .Имам инсталирана NOD32 но неможе милата да го махне и ми съобщава "The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed. Unable to clean."Което много ме притеснява.Незнам какво да спора и май само някой от вас може да спаси положението.Аз единствено с ваша помощ

Въпроси:

1.С Коя версия на антивирусната NOD32 Си?Най-добре виж в I-NET BG liveИзтегли последната версия(3) и си я ъпдейтваш.

2.Дай един Лог от NOD32

3.Какво точно не може да се изчисти?Къде се намира файла?(Примерно c : \ my_file \ file.exe

Виж ако е в RAR или ZIP Файл какво е съдържанието?

4.Дай скрийншот.Като го открие пак натисни бутона PrintScreen(Prstc,SysRq или нещо такова).Отвори Paint и щракни Ctrol+V

Запази и дай скрийн като го запазиш в JPG и го ъплоуднеш тук.

5.Жеале ли рестарт NOD32-то?

Това от мен,лека вечер biggrin.gif

Аз съм хванал едновременно Skogazz.A i spy.keylogger.nbs. С дефинициите от 30.11.2007 NOD май ги изтри. В сайта на ЕСЕТ пише, че тези вируси са включени за първи път в дефинициите от 29-ти

virusradar.com

Ако беше "попитал" google.com, щеше да ти посочи кои програми имат дефиниции и би следвало да се справят с проблема.

Инсталирай си AVG Antispyware или a-squared например, ъпдейтни ги и сканирай при изключен System Restore. Ако не помогне, виж и останалите предложения. Ако пак не стане, тогава пиши и ще му мислим.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Това Winampa и мене ме зарази. Аз имам същия проблем. Показва ми това:

C:\WINDOWS\system32\iexplore.exe - a variant of Win32/Skogazz worm

C:\WINDOWS\system32\xlndrv.exe - Win32/Skogazz.A worm

D:\System Volume Information\_restore{648B6E88-1462-4E1A-9F3F-EC66B11387F3}\RP327\A0065935.exe - a variant of Win32/Skogazz worm

Има и още един, но като стигне скана до него и компютъра се рестартира.

Намерих това:

http://www.eset.bg/forum/viewtopic.php?t=3...13d60a2102881d8

Но като проверя Firewall-а ми показва, че е изключен и не мога да го включа, а при всеки нов скан тези вируси си остават.

Редактирано от casba (преглед на промените)

Спри System Restore и след това пробвай да го изчистиш ,аз например вчера това направих дори без да знам ,че е толкова злобен вируса.

Забелязах го на един познат в машинката и реших да видя какво е.Първо пуснах Hijackthis и фиксирах ключовете с който стартира.

След това с последните дефеницй на Kaspersky при пълно сканиране го изтрих.

Има няма всичко стана за 30 минутки.Като се има в предвид ,че чаках SpyBot SD да сканира цялата система .Защото си помислих,че това ще да е някакъв шпионец или адонец.А той горкия SpyBot нищо не откри.

Спри System Restore и след това пробвай да го изчистиш ,аз например вчера това направих дори без да знам ,че е толкова злобен вируса.

Забелязах го на един познат в машинката и реших да видя какво е.Първо пуснах Hijackthis и фиксирах ключовете с който стартира.

След това с последните дефеницй на Kaspersky при пълно сканиране го изтрих.

Има няма всичко стана за 30 минутки.Като се има в предвид ,че чаках SpyBot SD да сканира цялата система .Защото си помислих,че това ще да е някакъв шпионец или адонец.А той горкия SpyBot нищо не откри.

Аз съм с Nod32. Трябва ли да инсталирам Kaspersky или първо да опитам с HijackThis?

Ако беше "попитал" google.com, щеше да ти посочи кои програми имат дефиниции и би следвало да се справят с проблема.

Инсталирай си AVG Antispyware или a-squared например, ъпдейтни ги и сканирай при изключен System Restore. Ако не помогне, виж и останалите предложения. Ако пак не стане, тогава пиши и ще му мислим.

Моите уважения hlevoust, но не се подлъгвай по името на сайта който си дал.Тази гад не се лови (поне засега от a-squared Free)...Всъщност отново се казва че се хваща от НОД32...

23873305ef5.jpg

А иначе, спирате System Restore и почиствате стартите точки за възстановяване:

Десен бутон на мишката на My Computer => Properties => System Restore

39jf.jpg

Сега стартирайте Disk Cleanup...

Start (menu) => Programs => Accessories => System Tools => Disk Cleanup => More Options и почисти последната секция както е показано на снимката:

aaaxd6.jpg

2.Отваряте Task Manager (и убивате процес свързан с името на намерените файлове)

C:\WINDOWS\system32\iexplore.exe - a variant of Win32/Skogazz worm

C:\WINDOWS\system32\xlndrv.exe - Win32/Skogazz.A worm

След нанирането на проблемата услуга...можеш да я спрем от => Start => RUN => (пишем) services.msc (удряме Enter) => скролираме до подозрителната услуга => стартираме я и избираме => DISABLED (от падащото меню).След което лесно можем да я изтрием...(вижте редовете отдолу).

Още една хитринка тук е използването на комадата *Start => run => въвеждаме => sc delete + (името на услугата)* да изтрием проблемна услуга или такава, която се използва от вирус!.

44457487tn9.jpg

Например за услугата ieupdater командата ще излежда по този начин sc delete ieupdater

Преди обаче да предприемете каквито и да е стъпки се уверете че услугата е паразитна и е безопасно да се отървете от нея!

3.Сега вече ги изтривате ръчно или с помоща на програмката Unlocker 1.8.5 (ако са заключени) или направо с Eraser 5.86 RC2 (за презаписване на празното място и по-сигурно изтриване)...

http://www.kaldata.com/comments.php?id=156...hlight=unlocker

http://www.kaldata.com/comments.php?id=277...ighlight=Eraser

4.Теглите HijackThis и избирате опцията:

Do a SCAN and save a log file

hijackthis1.png

След това ни предоставяте лог файла (или на адрес http://www.hijackthis.de ) преглеждате резултатите и триете редове съдържащи определението NASTY и червен хикс!

40346703bu3.jpg

@wowgeleto (как се казва Win32/Skogazz.A при Kaspersky тъй като го няма във вирусната им енциклопедия ?)

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Много ти благодаря B-boy[styLe] за подробното обяснение, но още снощи направих следните неща:

http://www.eset.bg/forum/viewtopic.php?t=3...13d60a2102881d8

След това вирусите изчезнаха. Но сега направих и всичко, което и ти си описал и ми дава следното:

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA)

Scan saved at 13:12:09, on 01.12.2007 г.

Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)

Boot mode: Normal

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE

C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE

C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe

D:\Programs\Apple Quicktime\qttask.exe

D:\Programs\Daemon Tools\daemon.exe

C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\jusched.exe

D:\Programs\WinAmp\winampa.exe

C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe

C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe

C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

D:\Programs\Weather\Weather Watcher\ww.exe

C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE

C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe

C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

C:\Program Files\Skype\Plugin Manager\SkypePM.exe

C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE

C:\Program Files\BitComet\BitComet.exe

C:\WINDOWS\system32\ExeContainer.exe

C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Source Engine\OSE.EXE

D:\Programs\Trend Micro HijackThis 2.0.0 Beta.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://google.icq.com/search/search_frame.php

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://######/

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =

O1 - Hosts: 212.150.54.250 dv-networks.com

O1 - Hosts: 66.98.148.65 auto.search.msn.com

O1 - Hosts: 66.98.148.65 auto.search.msn.es

O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll

O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\ssv.dll

O2 - BHO: (no name) - {A5366673-E8CA-11D3-9CD9-0090271D075B} - (no file)

O3 - Toolbar: FlashGet Bar - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - D:\Programs\FlashGet\FlashGet\fgiebar.dll

O3 - Toolbar: Easy-WebPrint - {327C2873-E90D-4c37-AA9D-10AC9BABA46C} - C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Toolband.dll

O4 - HKLM\..\Run: [soundMan] SOUNDMAN.EXE

O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup

O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install

O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit

O4 - HKLM\..\Run: [RemoteControl] "C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe

O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "D:\Programs\Apple Quicktime\qttask.exe" -atboottime

O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools-1033] "D:\Programs\Daemon Tools\daemon.exe" -lang 1033

O4 - HKLM\..\Run: [Network Associates Error Reporting Service] "C:\Program Files\Common Files\Network Associates\TalkBack\TBMon.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [shStatEXE] "C:\Program Files\Network Associates\VirusScan\SHSTAT.EXE" /STANDALONE

O4 - HKLM\..\Run: [McAfeeUpdaterUI] "C:\Program Files\Network Associates\Common Framework\UpdaterUI.exe" /StartedFromRunKey

O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "D:\Programs\KLC\K-Lite Codec Pack\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot

O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\jusched.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] D:\Programs\WinAmp\winampa.exe

O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE

O4 - HKLM\..\Run: [Microsoft WinMgmt] iexplore.exe

O4 - HKLM\..\Run: [internetServiceProvider] ispkey.exe

O4 - HKLM\..\RunServices: [ispkey] \ispkey.exe

O4 - HKCU\..\Run: [skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized

O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background

O4 - HKCU\..\Run: [Advanced Uninstaller PRO Installation Monitor] "D:\Programs\Advanced Uninstaller PRO - Version 8\monitor.exe"

O4 - HKCU\..\Run: [WeatherWatcher] D:\Programs\Weather\Weather Watcher\ww.exe

O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')

O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')

O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = D:\Programs\Reader\reader_sl.exe

O4 - Global Startup: Adobe Reader Synchronizer.lnk = D:\Programs\Reader\AdobeCollabSync.exe

O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000

O8 - Extra context menu item: Easy-WebPrint Add To Print List - res://C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Resource.dll/RC_AddToList.html

O8 - Extra context menu item: Easy-WebPrint High Speed Print - res://C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Resource.dll/RC_HSPrint.html

O8 - Extra context menu item: Easy-WebPrint Preview - res://C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Resource.dll/RC_Preview.html

O8 - Extra context menu item: Easy-WebPrint Print - res://C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Resource.dll/RC_Print.html

O8 - Extra context menu item: Сваляне на всички с FlashGet - D:\Programs\FlashGet\FlashGet\jc_all.htm

O8 - Extra context menu item: Сваляне с FlashGet - D:\Programs\FlashGet\FlashGet\jc_link.htm

O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\ssv.dll

O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\ssv.dll

O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL

O9 - Extra button: FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - D:\Programs\FlashGet\FlashGet\flashget.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: &FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - D:\Programs\FlashGet\FlashGet\flashget.exe

O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll

O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{4F51B385-0C0D-4893-895A-B030B7458C9A}: NameServer = 193.200.15.155 193.200.15.156

O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL

O22 - SharedTaskScheduler: Browseui preloader - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll

O22 - SharedTaskScheduler: Component Categories cache daemon - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll

O22 - SharedTaskScheduler: electroosmoses - {eb86b46a-d6db-4478-8f5f-06cb2ebc1b35} - C:\WINDOWS\system32\nexpegp.dll (file missing)

O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\1050\Intel 32\IDriverT.exe

O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe

O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

--

End of file - 7577 bytes

Да ги трия ли? Също така да включвам ли отново System Restore? И не знам защо, но от вчера след като получих тези проблеми ми се изключи защитната стена и ми дава Not Monitored и като се опитам да я включа не ми дава да направя отметка.

Редактирано от casba (преглед на промените)

Маркирай САМО следните неща в HijackThis и натисни бутончето FIX

C:\WINDOWS\system32\ExeContainer.exe - непознат за Google и е с голяма вероятност да е за изтриване...

O1 - Hosts: 212.150.54.250 dv-networks.com

O1 - Hosts: 66.98.148.65 auto.search.msn.com

O1 - Hosts: 66.98.148.65 auto.search.msn.es

O2 - BHO: (no name) - {A5366673-E8CA-11D3-9CD9-0090271D075B} - (no file)

O4 - HKLM\..\Run: [Microsoft WinMgmt] iexplore.exe

O4 - HKLM\..\Run: [internetServiceProvider] ispkey.exe - непознат процес

O4 - HKLM\..\RunServices: [ispkey] \ispkey.exe - непознат процес

O22 - SharedTaskScheduler: electroosmoses - {eb86b46a-d6db-4478-8f5f-06cb2ebc1b35} - C:\WINDOWS\system32\nexpegp.dll (file missing)

За FIREWALL-a изтегли тази програмка (временно спри защитата в реално време че се третира като вирус, но не е)...Сложи отметка пред Windows Firewall и избери REMOVE

77100149el0.jpg

http://download.sergiwa.com/security/2/RRT.exe

Виж и тази тема:

Windows Firewall - не мога да го включа

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=449023

Имам предвид не да ги търсиш ръчно а да ги маркираш направо в HijackTHIS (сложи отметки само пред тези които съм ти казал и дай FIX) другото остави на програмата cool.gif

50465200da6.jpg

PS: Не го намираш, защото не си направил следните отметки:

(Windows Explorer =>Tools => Folder Options => View махате отметката пред "Hide file extensions for know file types".Можете да включите и "Show hidden files and folders" а за напредналите изключвате "Hide protected operating system files (Recommended)"....

Съдържанието им е скрито за да не могат неопитните потребители да изтрият важни файлове нужни за работата на Операционната Система!

Не знам защо, но след като направих всичко компютъра заби и трябваше да рестартирам. Ето при нов скан какво показа:

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2

Scan saved at 14:44:39, on 01.12.2007 г.

Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Boot mode: Normal

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE

C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE

C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe

D:\Programs\Apple Quicktime\qttask.exe

D:\Programs\Daemon Tools\daemon.exe

C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\jusched.exe

D:\Programs\WinAmp\winampa.exe

C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe

C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe

C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

D:\Programs\Weather\Weather Watcher\ww.exe

C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

D:\Programs\Reader\reader_sl.exe

C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE

C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe

C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

C:\Program Files\Skype\Plugin Manager\SkypePM.exe

C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe

C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE

D:\Programs\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://google.icq.com/search/search_frame.php

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://######/

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =

O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll

O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\ssv.dll

O3 - Toolbar: FlashGet Bar - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - D:\Programs\FlashGet\FlashGet\fgiebar.dll

O3 - Toolbar: Easy-WebPrint - {327C2873-E90D-4c37-AA9D-10AC9BABA46C} - C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Toolband.dll

O4 - HKLM\..\Run: [soundMan] SOUNDMAN.EXE

O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup

O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install

O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit

O4 - HKLM\..\Run: [RemoteControl] "C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe

O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "D:\Programs\Apple Quicktime\qttask.exe" -atboottime

O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools-1033] "D:\Programs\Daemon Tools\daemon.exe" -lang 1033

O4 - HKLM\..\Run: [Network Associates Error Reporting Service] "C:\Program Files\Common Files\Network Associates\TalkBack\TBMon.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [shStatEXE] "C:\Program Files\Network Associates\VirusScan\SHSTAT.EXE" /STANDALONE

O4 - HKLM\..\Run: [McAfeeUpdaterUI] "C:\Program Files\Network Associates\Common Framework\UpdaterUI.exe" /StartedFromRunKey

O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "D:\Programs\KLC\K-Lite Codec Pack\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot

O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\jusched.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] D:\Programs\WinAmp\winampa.exe

O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE

O4 - HKCU\..\Run: [skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized

O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background

O4 - HKCU\..\Run: [Advanced Uninstaller PRO Installation Monitor] "D:\Programs\Advanced Uninstaller PRO - Version 8\monitor.exe"

O4 - HKCU\..\Run: [WeatherWatcher] D:\Programs\Weather\Weather Watcher\ww.exe

O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')

O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')

O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = D:\Programs\Reader\reader_sl.exe

O4 - Global Startup: Adobe Reader Synchronizer.lnk = D:\Programs\Reader\AdobeCollabSync.exe

O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000

O8 - Extra context menu item: Easy-WebPrint Add To Print List - res://C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Resource.dll/RC_AddToList.html

O8 - Extra context menu item: Easy-WebPrint High Speed Print - res://C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Resource.dll/RC_HSPrint.html

O8 - Extra context menu item: Easy-WebPrint Preview - res://C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Resource.dll/RC_Preview.html

O8 - Extra context menu item: Easy-WebPrint Print - res://C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Resource.dll/RC_Print.html

O8 - Extra context menu item: Сваляне на всички с FlashGet - D:\Programs\FlashGet\FlashGet\jc_all.htm

O8 - Extra context menu item: Сваляне с FlashGet - D:\Programs\FlashGet\FlashGet\jc_link.htm

O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\ssv.dll

O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\ssv.dll

O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL

O9 - Extra button: FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - D:\Programs\FlashGet\FlashGet\flashget.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: &FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - D:\Programs\FlashGet\FlashGet\flashget.exe

O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll

O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{4F51B385-0C0D-4893-895A-B030B7458C9A}: NameServer = 193.200.15.155 193.200.15.156

O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL

O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\1050\Intel 32\IDriverT.exe

O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe

O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

--

End of file - 6759 bytes

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.