Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аion сървъри, мнения и коментари

Featured Replies

Привет! Днес видях една яка игричка - онлайн РПГ - Aion. Много и се изкефихме с колегата, много сме и навити да я играем... даже покриваме минималните изисквания (поне той де, аз след време)... та въпроса е... някой чувал ли е за нея, знаете ли някакви сървари за нея... Дайте мнения и коментари...

• 1 година по-късно...

Пускат сърверите за Европа на 20.09.09(които има преордер на играта), а който няма на 25.09.09. Информация - http://aionstatus.com/# - http://forum.aionbg.com/ etc...

Редактирано от Paranoix (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Започнах я играта и колкото и странно да звучи на машината от подписа върви що годе гладко... Окомера показва около 20fps... Въпроса ми е обаче друг. За WoW има един много хубав сайт - wowhead.com, thottbot.com, ... Изберете си един, всички са екстра. За AION има ли някъв подобен сайт? В началото на играта ми казваха "Иди еди къде си и убий еди колко си еди какви си гадинки". После стана "Иди еди къде си и убивай еди какви си гадинки". Сега е само "Убии еди какви си гадинки". А къде да ги намеря - казва ли ти някой. А това и в WoW го мразех, да трябва да обикалям да търся... Тъй че ако има някъв сайт, който да помага - давайте го. BTW не ми давайте Адони, щото си е достатъчно тежичка играта (40% CPU, 1.4GB ram) и без адони...

Психар ...

Aion: The Tower Of Eternity BETA Version [iNFINITEAION] (2009)

за това ли говориш ???

Баси играта ... 9,17 GB , след инсталация и добавки 27 GB ... а е само бета ... Не мерси !

П.П. има решения приятелю в обясненията !

Ох, отдавна чакам някакво такова MMORPG, което да си заслужава 30-те ГБ място. ВЕТА е, начи няма да си развалям коефициента за а тегля, нещо, което ще изтегля после пак. Така че пишете отзиви за играта :) (Да знайм, че не може да се мери с ЛоЛ)

Лично аз AION от октомври 2007 я чакам. Отначало много добри трейлъри бяха пуснали. Невероятна графика, заобикаляща среда, класове, система за летете. Имаше новаторство доста, поне в това което се виждаше в AION gameplay клиповете. И така чаках, чаках, чаках и най-накрая и аз да имам възможността да и се насладя, но реално не останах впечатлен. Ддз, отначало голям шум имаше покрай нея, а сега като я играх не ми се видя нищо особено. Вярно, че е още beta, но някой неща като combat системата, това с куестовете и прочие няма как да се променят. Един малък тип за 'psycho_666' пускаш менюто с куестовете и там ти пише какво точно да убиеш. Цъкаш на него, даваш locate и на картата се показват като едни малки кръгове.

Играта е официално "сготвена", не е бета. Всички заклети лайнейджъри са се метнали да я играят. До колкото знам не се мери с "уау", ами направо я отнася  :)

Мечтата на всеки геймър :) :

Публикувано изображение

А това става когато тъкмо се логнете и Crimsader вземе да ви занимава в скайпа. Кеф да му е на човек O.0

Публикувано изображение

А да не казвам какво става, ако човек релогне за смяна на героя :

Публикувано изображение

Сървъра е Infinite AION :: AION Private Server и в момента е пълен с българи заради рекламата на Zamunda...

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

Според вас ще върви ли с около 15-20 фпс на FX5200, мога да я клокна на 300/400. Просто от както знам, че ще има Аион много ми се искаше да я играя и сега мисля да пробвам. Остана ми само да ъпдейтна.

Мечтата на всеки геймър :wors: :

А това става когато тъкмо се логнете и Crimsader вземе да ви занимава в скайпа. Кеф да му е на човек O.0

А да не казвам какво става, ако човек релогне за смяна на героя :

Сървъра е Infinite AION :: AION Private Server и в момента е пълен с българи заради рекламата на Zamunda...

Купи я и цъкай на официалния сървър  ;)

Купи я и цъкай на официалния сървър  :)

Мда, леко струва 120лв :) и по ***найсе всеки месец... хохо, правилно Гоше.

AION OST

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Websites

Servers :

Fan Site :

Official Site :

За тези, които искат музиката, моделите, текстурите, game objects и прочие :

Как да отворим .pak файлове :

1. Сваляте Python 2.6

Python 2.6 64 Bit Version (Win XP 64x, Vista 64x <-- 64bit)

Python 2.6 32 Bit Version (Win XP 86x, Vista 86x <-- 32bit)

2. Сваляте .rar архива и разархивирате

RAR Archive

Ще намерите 'bat' файл (entpacken.bat) и 'Python' файл (pak2zip.py) вътре в архива.

3. Сваляте последният Phyton скрипт и замествате със стария от архива (entpacken_aion_pak.rar/pak2zip.py/)

latest Phyton Script

4. Инсталирайте Python. След това преместете (копирайте) вашият .pak файл (този, който искате да разархивирате) в папката с двата файла (entpacken.bat и pak2zip.py)

5. Преименувайте .pak файла в "a.pak"

6. Цъкнете два пъти на 'entpacken.bat'

Сега .pak файла ще бъде конвертиран в .rar файл

7. Разархивирайте новият 'a.rar' файл и ще получите съдържанието му.

Това работи също и с езикови файлове (.ENU за пример)

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

• Автор

Вижте подписа. Върви на пълен минимум 10-16фпс. Пада и до 4, ма тогава най-накрая изключвам скайпа и торент клиента и пускам антивируса на гейм мод и какво знаеш ти - 10-16 ... Най-интересното е, че по изисквания иска 6600, а аз съм с 6100, макар и клокната... Що се отнася до сървъра - infinite AION e alpha версия в момента, ъпдейтва се всеки божи ден, все повече и повече неща работят на него. Въпреки че има доста работа докато стане поне сносен. Става обаче като за разучаване основните неща, тестване на класовете и т.н. За сега съм спиритмастър (скапан съмонър, ама не, защо тряябва да е съмонур, като може да е спиритмастър)... Само се чудя, къде изчезна тъй милия на сърцето ми Некромансер? Вече в нито едно РПГ, да не говорим ММО няма класически некромансер с кърсове и съмони...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Вече в нито едно РПГ, да не говорим ММО няма класически некромансер с кърсове и съмони...

В Lineage II можеби некрото е направено най-добре.За съжаление сега производителите се фокусират върху Aion,и от L2 може да не очакваме новости,за което говори и последния chronicle Gracia Final.

Аз си направих акаунт на infinitieaion,да видя как e game-play,скилове,класове,и въобще дали си заслужава.

Няма да коментираме че е взаимствано от много игри,но в това няма нищо лошо,свички го правят,важното е продукта да е качествен.

• 1 месец по-късно...

От една седмица се чудя дали да я дръпна от замунда.И да ви питам заслужава ли си 30-те gb-та и дали ще ми тръгне на : Intel Celeron CPU 3.46GHz 2.00 GB Ram D Disc - 66,9GB (ще освободя 30gb) C Disc - 9,76GB (свободни 2GB) ATI Radeon X550

От една седмица се чудя дали да я дръпна от замунда.И да ви питам заслужава ли си 30-те gb-та и дали ще ми тръгне на :

Intel Celeron CPU 3.46GHz

2.00 GB Ram

D Disc - 66,9GB (ще освободя 30gb)

C Disc - 9,76GB (свободни 2GB)

ATI Radeon X550

Не ги слушай тези простаци от Zamunda какво пишат - инсталацията е 11 GB, а инсталираната игра - и тя толкова.Не ги слушай какво пшат - понякога и те не знаят!

Благодаря за мнението :D поне на един от въпросите ми някой отговори, но за мен паметта не е голям проблем. Мога да освободя 30gb-та (ще изтрия WoW и готово :) ).Прочетох много мнения и всички са различни- някой казват,че е много интересна,други,че е много тъпа.Ако някой я е пробвал,ще съм много доволен ако сподели мнението си :) . И другия ми въпрос беше дали ще ми тръгне.Благодаря предварително :) .

Благодаря за мнението :) поне на един от въпросите ми някой отговори, но за мен паметта не е голям проблем. Мога да освободя 30gb-та (ще изтрия WoW и готово :cool: ).Прочетох много мнения и всички са различни- някой казват,че е много интересна,други,че е много тъпа.Ако някой я е пробвал,ще съм много доволен ако сподели мнението си :hush: . И другия ми въпрос беше дали ще ми тръгне.Благодаря предварително :) .

Ще ти тръгне, но не съм сигурен как ще върви на Medium.Иначе аз играта съм я пробвал и да ти кажа чесно - по-добра от WoW е, но и тя омръзва.Аз лично я играх около 1-2 месеца, но накрая меко казано заспах пред монитора.Относно геймплея - интересен и ако разбираш английски ще проумееш смисъла на историята (както направих и аз, но лично предпочитам да си намеря френска версия на играта).Глафиката е по-добра от WoW-а и е донякъде забавна - на мен лично ми беше приятна.Аз я играх добре на 4GB RAM, Nvidia 9800GT.Заключителното ми мнение: изтегли я, пробвай я, и ако ти хареса си я цъкай.И един последен съвет от мен - никога ама НИКОГА не се влияй от чуждо мнение за игра - най-добре е сам да я пробваш.

Успех!

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

Изтеглих я най-после,разчиствах D диска инсталирах я,пачнах я и бях много доволен,че най-после ще я пробвам,но след пачването дойде първият ми проблем изписа ми,че лаунчара бил стар или съм бил с по-висока версия,но успях да го управя влязох в сайта им изтеглих лаунчера (на infinite лаунчера не на играта) и се оправи (оправих и версията) и отново доволен цъкам на новия лаунчер играта тръгва без проблем.Всичко зареди филмчета - всичко и какво да видя ... играта беше на японски или китайски...Върнах се в замунда видях,че трябва да сложа 2 файла в папката L10N - направих го,но ми излезе някаква грешка о0. Реших,че все някой е имал този проблем и се върнах в сайта на Infinite и във форума видях темата "Korean Language fix" (не е било японски или китайски :P ) хората бяха дали 5-6 начина да оправя проблема,но нито един не стана о0 (сигурно съм сгрешил някъде...) Надявам се,че на някой от форума му се е появил същия проблем като при мен,но е успял да го управи и ако може да сподели как :) .

• 2 седмици по-късно...

Искам да си изразя мнението за айон! Яка игрица е играх я на 1вия привейт сървар и можеби нямаше да се откажа ако : Куестовете работеха;Можех да си зема стигма;Магиите работеха;Нямаше бъгове;Можех да си слагам оръжия за всички герой; и така нататак.... Който иска да я играя му препоръчвам да си я купи :cool:

• 2 седмици по-късно...

Искам да си изразя мнението за айон! Яка игрица е играх я на 1вия привейт сървар и можеби нямаше да се откажа ако : Куестовете работеха;Можех да си зема стигма;Магиите работеха;Нямаше бъгове;Можех да си слагам оръжия за всички герой; и така нататак.... Който иска да я играя му препоръчвам да си я купи :)

В инфинити сървъра почти всичко си работи :)

• 1 месец по-късно...

Някой да каже как да махна скапания Корейски език? плссссссссс

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.