Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся съвет за избор на озвучителна система?

Featured Replies

насочил съм се към

http://get.bg/catalog/product_info.php?cPa...oducts_id=21383

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=1422

или нещо от сорта в рамките на 100-200 лева максимум

по бях навит на 2.1 обаче всичките 2.1 които намерих са слабички, а искам да ми бумти. Така, че вижте тия 2 варианта и кажете кое по си заслужава или дайте някой друг вариант

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Бих ти препоръчал това

А съседите :angry:

kmvasilev ето тук откривам твоето предложение на по-нормална цена cool.gif

Редактирано от bobsun0317 (преглед на промените)

• Автор

добре, а как се разполага една 2.1 система? по една колонка отстрани на монитора, а субуфера къде да го дена?

kmvasilev ето тук откривам твоето предложение на по-нормална цена cool.gif

Оххх, аз гледах само параметрите и външния вид, съжалявам ;)

Много е важно моделите, които ти си посочил или колегите да ги послушаш определено време и тогава да се спреш на модела, който най ти е харесал.В края на краищата, ще го слушаш най вече - ТИ!Цената и особено красотата на една апаратура не е никакъв критерий за нейните качества. А техническите данни на тия устройства от ниския клас/ до 1000 лева/ са само реклама и нищо повече.Не може да искаш от говорител с менбрана от кора за яйца да "свири" като HI-FI тонколона.

С уважение:

• Автор

тва ми е ясно де :) не съм казал че искам да бутам блока с тях. просто търся най-доброто съотношение цена-качество като се има предвид, че ще са за стайчка 4х4м.

а колкото до слушането, на дали в който и да е магазин ще ми ги включат специално за да ги послушам

Редактирано от PifchoBG (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
тва ми е ясно де :wors: не съм казал че искам да бутам блока с тях. просто търся най-доброто съотношение цена-качество като се има предвид, че ще са за стайчка 4х4м.

а колкото до слушането, на дали в който и да е магазин ще ми ги включат специално за да ги послушам

прав си ''баце'' а горния коментар на вьзрастния човек,ами какво дати кажа на него му даи едно Hi-FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-имам чувството че спи с колона за 40000 бона

еми щом може да спи човека, на мен ми стига и нещо по-скромничко, например - това

точно тези колони имат награда за наи добра конфигорация за 2003-2004г,мисля да си ги закупя,но ако имаш 400-500 лева си купи това http://store-bg.net/product_info.php/products_id/246 вярваими качеството на звука е невероятно,приятел ги е слушал на изложение на марката в Германия този модел и другите слет него са едни от наи добрите конфигорации за комп заедно сьс LOGITECH-Z серията

Редактирано от venovr (преглед на промените)

• Автор

за Луксеона ли казваш, че имат награда? а иначе не ми се дават 500 за тия колонки

Обща мощност 310 watts RMS power

Сателитни високоговорители 6 х 36 W RMS

Център 36 Watts RMS

Субуфер 130 W RMS

малко ме съмнява да са истински тия характеристики

за Луксеона ли казваш, че имат награда? а иначе не ми се дават 500 за тия колонки

Обща мощност 310 watts RMS power

Сателитни високоговорители 6 х 36 W RMS

Център 36 Watts RMS

Субуфер 130 W RMS

малко ме съмнява да са истински тия характеристики

да за луксеона.А за мошноста на creative и аз се сьмнявам да са толкова особено сьбуфера ако е толкова трябва да сабарят блокове с него но от друга страна данните са сьштите както на официалната страница http://bg.europe.creative.com/products/wel....asp?category=4 но ида неса толкова пак ште имаш достатачно мошност бьди сигурен,сега мисля да отида до някои полис-маркет да видя какви колони предлагат jamo нешто от тоя сорт си ги свьржа кьм буфера,вьпреки че е по-добре сьс усилвател естествено,ште го мисля някаква

Още едно предложение от мен - цък и едно ревю за тях - цък

С това предложение акцентът е върху качеството, не върху силата...

Тези съм ги слушал (сестра ми има такива) и определено са доста добре (като звук) за парите си... За мен основно предимство при тях са 2-та говорителя на сателитите (среди и високи), и мисля, че момчетата производители доста добре са се справили... Това е най-добрият избор за озвучаване за тези пари... Ако си се ориентирал вече - добре, ако не си - вземай тея за 100лв и не му мисли... Аз ще си взема точно такива януари месец само да взема заплата :jumping11:
мерси, но аз вече се прицелих малко по-високо - http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=1428

И добре си направил! Честито и весело посрещане на 2008 година!

• Автор

Мерси, но още не съм я взел. В началото на януари ще ходя в офиса на Torin computers да ми я пуснат и тогава най-вероятно ще я купя. Весели празници на всички и внимавайте с пиратките

не си взимай на Луксеон кабелите им са големи буклуци и има много шум в сателитките. Вземи си нещо на сони няма да съжелаваш.

Преди да си купил каквото и да е прочети тази статия http://my-fan.blogspot.com/2007/12/blog-post.html

Има в София магазини в които ще ти пуснат да слушаш колони, но при условие че не им говориш за компютри а за аудио уредби. Проблема е че струват скъпо тези играчки и ако ги купиш като ги инсталираш в твоята стая няма да звучат така добре както в магазина. При размери 4 на 4 ще има да ти бучи постоянно ако има повечко енергия в басите та ще ти писне.

Най-добре е да имаш познат които да си е купил нещо и да го слушаш при него с твоята музика. Но това е вариант само за късметлии.

• 4 седмици по-късно...

Щом се целиш високо ето това е за теб- http://www.pro-bg.com/product/category/22/id/458/ Ако те интересува се разрови и ще я намериш по-евтино.Самия аз щях да го взимам този модел,но жена ми вече ще ме изсели с тея тонколони и усилватели biggrin.gif

Редактирано от vs properties (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.