Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да тунинговате вашия телефон (k750)

Featured Replies

Незнам дали има но със сигурност повече от 2 гб няма да ти тръгне на K750i

• Отговори 173
  • Прегледи 63,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• стига с тея смотаните сони ериксони дайте как да го напрая на LG KP500 Cookie e

• Не съм фен нито на data.bg нито на kaldata.com обаче в тая тема 60% от информацията е копирана от data.

Публикувани изображения

• Автор
Незнам дали има но със сигурност повече от 2 гб няма да ти тръгне на K750i

Абсолутно няма да тръгне с 4-тири гига на К750 biggrin.gif

• Автор
Отклонявате се от главния въпрос:P Има ли карта 8 гига или не?:friends1:

НЕ!!!

ВСИЧКО ОКАЗАНО ГО ПРАВЕТЕ НА СВОЯ ОТГОВОРНОСТ!!!

Става въпрос за програмата Far Manager, с помощта на която можете да ровите из системните файлове на вашия телефон и да ги копирате, местите, триете, сменяте с DCU-60 USB кабел.

Ще спомена някой от нещата които можете да правите с Far Manager:

1. Премахване логото на оператора

2. Смяна иконите на менюто.

3. Смяна на облика на Media Player/Walkman

4. Разширяване на паметта за SMS-и.

5. Можете да сменяте мелодиите за SMS, про телефоните които не поддържат това(K300, K500, K700 и др.)

6. Можете да смените(махнете) звуците при снимане, при празна батерия, включване и изключване.

7. Можете да промените качеството(и силата) на звука, снимките, записа на видео и дисплея, като смените драйверите.

-------------------------------

За да успеете да вържете GSMa през програмата ви трябва EPIUSB драйверът за USB кабела.

Долу до часовника, като вкарате кабела в тела ви излиза една стрелка

на ляво и леко на долу(зелена стрелка)-кликват

е 2 пъти върху нея,

появява се един прозорец,в него пише-USB MASS STORAGE DEVICE.

Натискате Properties-Driver-Update Driver...

Тези драйвъри където ги дадох ги слагате в някоя папка на десктопа,

защото полсе като сте дали Update Driver програмата ще ви пита къде да търси за драйвъри...

Ако не стане така,вместо Update Driver натиснете Uninstall.

После комютъра намира ново устройсто(след като сте дали Uninstall)

и пак така ще пита за драйвъри и ги слагате тях.

-------------------------------

Сега по същество:

Изтегляте си програмата - Far Manager и този Plugin

Екстрактвате плугинът в папката Far/Plugins.

Така изглежда програмата...

sefp_settmod.gif

натискате F11 и избирате SEFP за да се включи плъгина.

Избирате DCU-60 скорост 921600 и на другото в най-дясно K_750_...

След това изключвате телефона,вадите батерията,слагатея.

Натискате на програмата Enter The Matrix.

Започва да ви отброява 50 сек,за това време вие трябва да:

Задържате бутона "С" за 4-5 сек,вкарвате кабела без да пускате бутона "С" и програмата започва да зарежда файловете от телефона. Тогава вече пускате "C".

След това влизате в папка "FS".

В папка TPA>PRESET>SYSTEM>MENU се намират иконите на менюто.

Там има само един файл menu.ml - това е оригиналният файл.

Копирайте го някъде за backup! Винаги преди да замените някой файл правете backup(копирайте го някъде да си го имате).

Копирайте всички файлове в TPA>PRESET>SYSTEM>MENU.

После излезте от двете точки ..-връщаите се в предишните папки на телефона докато ви излезне диалог с червен фон който ви пита сигурни ли сте, че искате да излезете. Цъкате YES, изключвате кабела, вадите батерията и я слагате отново и стартирате телефона. cool.gifbiggrin.gif

Съвети

СТАВА ВЪПРОС ЗА СОНИ ЕРИКСОН К750

1. Ако телефона ви трябва и не искате да давате парички за ремонт не го флашвайте,не качвайте файлове (акустики,менюта и т.н.) преди да се уверите че:

-имате видима файлова система т.е. когато експлорнете телефона с Far Manager и влезете в папката FS имате папки,подпапки и файлове. Ако нямате не правете нищо!!!. Единственото което можете да обновите е версията на софтуера до по-нова със Update Service

- Батерията ви е на повече от 70% заредена

2. Не включвайте телефона докато флашването или ъпдейтването не приключи. Ако това стане докато флашвате FS-а,когато включите апарата и си напищете пина ви излиза съобщение,че има грешка в конфигурацията. Тогава се опитайте да флашнете отново.Ако пак не се получи вече отивате на сервиз,но ако телефона е в гаранция по-добре да флашнете и с main.Тогава телефона въобще няма да запали и тия от сервиза няма да се усетят,иначе си плащате.

- Не оставяйте телефона да се зарежда на изключен комп (в смисъл не от контакта),защото тогава той не разпознава че има включено устройство и пуска по-висок волтаж,така че при по-продължително зареждане изгаря.

Трикчета

1. За достъп до сервизна информация и тестове,когато сте в режим на готовност въведете >*<<*<*

2. Когато изпращате нещо на друг телефон с блутулт си махнете батерията.Резултатът е изключване на отсрещния телефон.

3. Бъзикането на друг телефон става с програматаSuper Bluetooth. С нея можете да:

-четете неговите съобщения

-четете контактите му

-сменяте профила му

-плейвате тоновете му дори когато телефона му е в тих режим

-плейвате музиките му(на неговия телефон)

-рестартирате и изключвате телефона му

-възстановяване на заводските настройки

-сменяте силата на звънене

И ето най хубавото-можете да звъните от неговия телефон с негови пари.

Това е от мен cool.gifbiggrin.gif

Тази програма"super bluetooth" ще проработи ли със K810i? Благодаря предварително!

Аре сваляйте, пакета кърти отвсякъде, специално за К750!

sysgfx_pack_by_djk750i.png

Линк!

• Автор
Аре сваляйте, пакета кърти отвсякъде, специално за К750!

sysgfx_pack_by_djk750i.png

Линк!

Много долре!!! Пакетчето е перфектно и плеъра е много :whist:як !!!

• 5 седмици по-късно...

Прехвърляне на Java приложения и игри от телефона към друг такъв или към PC-то ама за по големи фаилове от други телефони пимерно к800???

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
Прехвърляне на Java приложения и игри от телефона към друг такъв или към PC-то ама за по големи фаилове от други телефони пимерно к800???

Не те разбирам!!!

;)

• 1 месец по-късно...

Здравейте отново, дайте някой добър скин за Walkman 1.0 този който е на W800i че ми омръзна да гледам оранжево..... някакви предложения ? В момента съм със Windows XP Black pack 1.0

Мисля че най-добре ще му отива скин на Media Player 11 или нещо подобно, аз си бях намерил един ама беше бъгнат телефона се рестартираше заради него.......

Та така някакви предложения ?

• 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Искам да попитам тук за K750i дали може да му се сложи 2GB MS PRO Duo и дали ще работи добре с нея?

Да видях коментара за 2GB карта памет. Най-добре 1GB да зема. Последен въпрос. Как се инсталирват Java игрите на K750i? Дръпнах един торент от замунда джава игри за К750 но като ги пратя се записват в папката Other и не знам как да я инстална. Джавите от торента са в RAR формат а за джава не беше ли .jar?

• 1 месец по-късно...

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Не съм фен нито на data.bg нито на kaldata.com обаче в тая тема 60% от информацията е копирана от data.

• 1 месец по-късно...

Цялата тема прирових и нищо не открих за samsung

таа ако може да обясниш или дадеш информацията, която имаш за това как се флашва samsung e250 и има ли изобщо такава възможност

Не съм фен нито на data.bg нито на kaldata.com обаче в тая тема 60% от информацията е копирана от data.

А някой да ти е пращал покана за тук?

може ли да дадете линкове към най-добрите според вас драйвъри за sonz ericsoon k750 флашнат до w800. Мерси предварително

GPRS данни

Име: Тест

APN:

Име потребител:

Парола:

-> Запиши

2. Създайте Интернет профил с име по избор

Меню -> Свързване -> Интернет настройки -> Интернет профили -> Нов профил

Използвайте следните параметри:

Име: Тест

Свързване чрез: Изберете дата акаунт "Тест"

Интернет режим: HTTP

Чрез прокси: Да

IP адрес: 000.000.000.000 (Заменете го с IP адреса на вашето PC)

Порт: 8080

-> Запиши

IP адрес: 000.000.000.000 (Заменете го с IP адреса на вашето PC)

някой може ли да ми каже кой точно IP адрес на PCто трябва дам.

LAN IP: 192.168.0.3

Bluetooth LAN: 192.168.50.1

router ip: 192.168.0.1

WAN IP: 84.*.*.*

• 2 седмици по-късно...

а може ли да стане темата на уолкмените на K550 БЕЗ ФЛАШВАНЕ? И ако може няколко игрички за моя телефон SE K550

Здравейте на всички! Гледам че отдавна сте разисквали тук теми,но...аз днес имам един проблем с моя K750i - трябва да си кача лекции на него...но не знам къв формат трябва да са,word,nodpad i pdf не стават! Е кво става?? Моля ви помагайте,че на 15.11 ми е изпита,трябва да ги кача тея лекции sad.gif

Редактирано от danito_25 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.