Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да тунинговате вашия телефон (k750)

Featured Replies

Я виж тук - http://shasoft.com/

• Отговори 173
  • Прегледи 64,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• стига с тея смотаните сони ериксони дайте как да го напрая на LG KP500 Cookie e

• Не съм фен нито на data.bg нито на kaldata.com обаче в тая тема 60% от информацията е копирана от data.

Публикувани изображения

Здравейте на всички! Гледам че отдавна сте разисквали тук теми,но...аз днес имам един проблем с моя K750i - трябва да си кача лекции на него...но не знам къв формат трябва да са,word,nodpad i pdf не стават! Е кво става?? Моля ви помагайте,че на 15.11 ми е изпита,трябва да ги кача тея лекции sad.gif

аз качвам текст в .txt и .htm се четат без проблем

аз качвам текст в .txt и .htm се четат без проблем

Много благодаря!!!! :rolleyes:

• 3 седмици по-късно...

Значи успешно флашнах моя K750i до W800i с пачнат R1BC002 мейн, промених анимацията и звуците при включването. Сичко е идеално, само дето не мога (или не мога да разбера) как се слагат менютата. Значи менюто го дърпам на архив, разархивирвам го във XS++\files_to_upload\tpa\preset\system\menu и така нататък, давам да се качва менюто и след като е готово махам USB кабеляка слагам SIM картата но телефона не тръгва. Оправя се с флаш на мейна. Така няколко пъти. Къде греша за качването на менютата? Много искам да си променя менюто.

Дисплея ти бял ли става след флашването?

Оказа се че менюто се оказа бъгаво. Сега съм със FS и FIRMWARE на W800i със сменена акустика и тела фърчи. Все пак благодаря

• 2 седмици по-късно...

Здравейте хакери. Извинявам се ако нещо не е като хората, но...

След тази тема вече не мисля да си сменям телефона К750. Но бите ли ми помогнали?

Проблема е следния: телефона ми звъни с една отвратителна мелодия SE e името и и е защитена, не мога да я изтрия. Въпреки всичките ми настройки, където тя не присъства, много от абонатите ми звънят с нея?

Направо :angry22: като я чуя.

:huh: моля!!!

Редактирано от velinsl (преглед на промените)

Влизаш в телефона през FAR Menager-a и си триеш всичко каквото пожелаеш.Тези които ти звънят в тази мелодия имаш ли ги запаметени в телефона или са само номера.

1 Тази програма в телефона ли се инсталира или в компа?-разбрано.

2. Как се инстралира и къде тая програма за блутуута, в смисъл като нормална игла от jar-файл ли?

3. Има и абонати и неизвестни номера, които ми звънят с нея, въпреки че не присъства в нито една звукова настойка на телефона и няма отърване от нея(да е`а мелодията и да е`а)?

Тази програм се инсталира на компа. Аз я имам на сайта си в датата, но той не се отваря. Ако искаш ми пише на скайпа bmw6810 ще ти я пратя.

Благодаря bmw6810. Намерих я, инсталирах я, обаче мноо трудно се бачка. Съвети някакви, начални стъпки.

"За достъп до сервизна информация и тестове,когато сте в режим на готовност въведете >*<<*<*" - как се въвеждат на СЕ к750 в режим на готовност?

• 1 месец по-късно...

Ясно ми е как се екстраква FS обаче Sefstool4 не поддърж моя GSM СЕ К608i някой знае ли дали може п одруг начин да се екстракне RAW ?

Здравейте,имам нужда от малко помощ.Как мога да си преместя смс-ите от тел. на мемори картата или на Пц-то. Тел. ми е К750 .

MyPhoneExplorer. Ако имаш ядове с нея, драсни един мейл на [email protected] и ще помогна с каквото мога.

Справих се вече с тази пречка преди 2-3 дена.Но все пак благодаря за помоща и отделеното време :)

• 1 месец по-късно...

Здр имам К700 и си взех USB кабел DCU-11 и искам да разбера дали може да премахан лимита за СМС-и и ако може как(бих ви помолили да ми обясните малко по-подробно че неможах да това което е напсиано тук) благодаря ви предварително

Здр имам К700 и си взех USB кабел DCU-11 и искам да разбера дали може да премахан лимита за СМС-и и ако може как(бих ви помолили да ми обясните малко по-подробно че неможах да това което е напсиано тук) благодаря ви предварително

Няма ли да ми помогнете незнам какво да правя

• 2 седмици по-късно...

Начи ако може някой да ми намери Flash Menu + Flash Them за Sony ericsson G502 и игри с резолуция 240x320 благодаря предварително :ph34r:

• 10 месеца по-късно...

ВСИЧКО ОКАЗАНО ГО ПРАВЕТЕ НА СВОЯ ОТГОВОРНОСТ!!!

Става въпрос за програмата Far Manager, с помощта на която можете да ровите из системните файлове на вашия телефон и да ги копирате, местите, триете, сменяте с DCU-60 USB кабел.

Ще спомена някой от нещата които можете да правите с Far Manager:

1. Премахване логото на оператора

2. Смяна иконите на менюто.

3. Смяна на облика на Media Player/Walkman

4. Разширяване на паметта за SMS-и.

5. Можете да сменяте мелодиите за SMS, про телефоните които не поддържат това(K300, K500, K700 и др.)

6. Можете да смените(махнете) звуците при снимане, при празна батерия, включване и изключване.

7. Можете да промените качеството(и силата) на звука, снимките, записа на видео и дисплея, като смените драйверите.

-------------------------------

За да успеете да вържете GSMa през програмата ви трябва EPIUSB драйверът за USB кабела.

Долу до часовника, като вкарате кабела в тела ви излиза една стрелка

на ляво и леко на долу(зелена стрелка)-кликват

е 2 пъти върху нея,

появява се един прозорец,в него пише-USB MASS STORAGE DEVICE.

Натискате Properties-Driver-Update Driver...

Тези драйвъри където ги дадох ги слагате в някоя папка на десктопа,

защото полсе като сте дали Update Driver програмата ще ви пита къде да търси за драйвъри...

Ако не стане така,вместо Update Driver натиснете Uninstall.

После комютъра намира ново устройсто(след като сте дали Uninstall)

и пак така ще пита за драйвъри и ги слагате тях.

-------------------------------

Сега по същество:

Изтегляте си програмата - Far Manager и този Plugin

Екстрактвате плугинът в папката Far/Plugins.

Така изглежда програмата...

sefp_settmod.gif

натискате F11 и избирате SEFP за да се включи плъгина.

Избирате DCU-60 скорост 921600 и на другото в най-дясно K_750_...

След това изключвате телефона,вадите батерията,слагатея.

Натискате на програмата Enter The Matrix.

Започва да ви отброява 50 сек,за това време вие трябва да:

Задържате бутона "С" за 4-5 сек,вкарвате кабела без да пускате бутона "С" и програмата започва да зарежда файловете от телефона. Тогава вече пускате "C".

След това влизате в папка "FS".

В папка TPA>PRESET>SYSTEM>MENU се намират иконите на менюто.

Там има само един файл menu.ml - това е оригиналният файл.

Копирайте го някъде за backup! Винаги преди да замените някой файл правете backup(копирайте го някъде да си го имате).

Копирайте всички файлове в TPA>PRESET>SYSTEM>MENU.

После излезте от двете точки ..-връщаите се в предишните папки на телефона докато ви излезне диалог с червен фон който ви пита сигурни ли сте, че искате да излезете. Цъкате YES, изключвате кабела, вадите батерията и я слагате отново и стартирате телефона. cool.gifbiggrin.gif

Съвети

СТАВА ВЪПРОС ЗА СОНИ ЕРИКСОН К750

1. Ако телефона ви трябва и не искате да давате парички за ремонт не го флашвайте,не качвайте файлове (акустики,менюта и т.н.) преди да се уверите че:

-имате видима файлова система т.е. когато експлорнете телефона с Far Manager и влезете в папката FS имате папки,подпапки и файлове. Ако нямате не правете нищо!!!. Единственото което можете да обновите е версията на софтуера до по-нова със Update Service

- Батерията ви е на повече от 70% заредена

2. Не включвайте телефона докато флашването или ъпдейтването не приключи. Ако това стане докато флашвате FS-а,когато включите апарата и си напищете пина ви излиза съобщение,че има грешка в конфигурацията. Тогава се опитайте да флашнете отново.Ако пак не се получи вече отивате на сервиз,но ако телефона е в гаранция по-добре да флашнете и с main.Тогава телефона въобще няма да запали и тия от сервиза няма да се усетят,иначе си плащате.

- Не оставяйте телефона да се зарежда на изключен комп (в смисъл не от контакта),защото тогава той не разпознава че има включено устройство и пуска по-висок волтаж,така че при по-продължително зареждане изгаря.

Трикчета

1. За достъп до сервизна информация и тестове,когато сте в режим на готовност въведете >*<<*<*

2. Когато изпращате нещо на друг телефон с блутулт си махнете батерията.Резултатът е изключване на отсрещния телефон.

3. Бъзикането на друг телефон става с програматаSuper Bluetooth. С нея можете да:

-четете неговите съобщения

-четете контактите му

-сменяте профила му

-плейвате тоновете му дори когато телефона му е в тих режим

-плейвате музиките му(на неговия телефон)

-рестартирате и изключвате телефона му

-възстановяване на заводските настройки

-сменяте силата на звънене

И ето най хубавото-можете да звъните от неговия телефон с негови пари.

Това е от мен cool.gifbiggrin.gif

стига с тея смотаните сони ериксони дайте как да го напрая на LG KP500 Cookie e

стига с тея смотаните сони ериксони дайте как да го напрая на LG KP500 Cookie e

Ако забелязваш поста е писан преди три години!

Не съм съгласен да обиждаш телефоните Sony Ericsson, искаш помощ а обиждаш.

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Някой може ли да даде линк за EPIUS защото по горе неработи!

• 2 месеца по-късно...

Здравейте имам СЕК610и и ншмам БГ меню някой може ли да ми каже как да си сложа.Много благодаря

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Някой може ли да даде линк за EPIUS защото по горе неработи!

Tук

Здравейте имам СЕК610и и ншмам БГ меню някой може ли да ми каже как да си сложа.Много благодаря

Най- добре в сервиз!!! :baby:

Начи ако може някой да ми намери Flash Menu + Flash Them за Sony ericsson G502 и игри с резолуция 240x320 благодаря предварително :baby:

:ass:виж тук

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.