Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да тунинговате вашия телефон (k750)

Featured Replies

Точно така флашвали са го за да оправят минал проблем (ти няма от каде да го знаеш), но софтуера които са му го постари ли изглежда е нередовен за да не може да му поставяш приложения. Моят съвет е да го занесеш на сервиз и да го оправят.Надявам се успешно!!! biggrin.gif

ще го занеса да видим кво ще излезе. Мерси за съветите на всички. Ако се оправи ще пиша.

• Отговори 173
  • Прегледи 63,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• стига с тея смотаните сони ериксони дайте как да го напрая на LG KP500 Cookie e

• Не съм фен нито на data.bg нито на kaldata.com обаче в тая тема 60% от информацията е копирана от data.

Публикувани изображения

• Автор

Екстрактване на файловата система

Файлове за сваляне:

Firmware Extractor - link /mirror

Някоя файлова система(фс) по избор

Начин на използване:

Разархивирайте Firmware Extractor,след което ще получите два архива: main2raw и SEFStool4.Тях ги екстрактнете заедно, за да са в една папка.Избраната файлова система също я поставете при папката с програмите.Трябва да изглежда по този начин:

fbn.jpg

Захванете фс-то и го поставете върху main2raw програмата.Тя ще го обработи и ще създаде нов файл с разширение raw.

fbn2.jpg

Сега следва да захванете създадения raw файл и да го пренесете върху SEFStool4 програмата. biggrin.gif Ако ви изпише някакъв проблем (както при мен стана ), отидеде на start->run и напишете cmd.Ще се появи ето това:

fbn3.jpg

Трябва да стигнете до папката със всички файлове.За излизане от папка напишете cd.. и натискате enter.За влизане в папка напишете cd и името на папката и натиснете enter.Ето пример:

fbn4.jpg

Ето и как трябва да ви се получи:

fbn5.jpg

Аз съм си го направил всички файлове да са ми в main2raw, за това съм влезнал в тази папка .След което пишете sefstool4.exe и името на raw файла.Пример:

fbn6.jpg

Натискате enter и чакате програмата.След като свърши,вече ще имате екстрактната файлова система при всичките файлове biggrin.gif

fbn7.jpg

fbn8.jpg

Надявам се да сте го разбрали Но ако има проблеми,пишете в темата. cool.gif

• Автор

Драйвъри за вашия фирмуер:

Display drivers

Download:Download

DownloadW810i

Accoustic drivers

Download:Improves sound quality

Download:W800i Megabass (R1L005) ;)biggrin.gif

Редактирано от cuntar (преглед на промените)

• Автор

Как да си компресирате песен !!!

Това си е вече мой метод той се извършва чрез програмата MP3 To RingTone Gold v5.02 може да си я изтеглите отТУК

1 Отварияте програмата и отивате на Big Mp3s to Small:

image00005si4.jpg

2 Натискате на Add за да вкарате песента за обработване:

image00006ns3.jpg

3 След като се вкарали песента натискате Settings за да зададете нужните настройки ако искате може и да си изберете други настройки аз давам пример просто с мойте:

image00008wi1.jpg

4 Като сте направили настройките натискате OK маркирате песента и натискате Convert Single ,може и да конвертирате няколко песни на веднъж само трябва да ги маркирате и пак натискате convert single,най-отдолу напрограмата пише Set Output Path от там избирате каде да се сейфа песента:

image00009ai6.jpg

Това е от мен надявам се да съм ви бил полезен biggrin.gif

• Автор

:whist:1. За К800 има 2 "фенерчета":

Едното е дисплея с това приложение:Light.jar

Другото е: Torch.jar

Другото е: Torch.jar

След като го инсталираш НЕ го стартирай , отиваш в Приложения или Игри , където си го инсталирал и щракаш :

Още > Разрешения > Мултимедия > Не

След това го стартираш , дисплея загасва напълно и след това светва илюминатора на автофокуса ( свети червено )

2. Трябва ти Bluetooth адаптер за РС-то - нищо друго :clap:

• Автор

Програма която променя резолюцията на игрите

Ако вашата игра е с друга резолюция, но не и 176x220 може да го промените чрез ето тази програма: Java Adapter

P.S. Работи само на 2D игрите ! biggrin.gif

Понеже, четох и четох и се чудя кое е най-добро за моя к800 за това те моля да ми пропоръчаш. Начина чрез който лесно ще оптимизирам телефона си.

• Автор
Понеже, четох и четох и се чудя кое е най-добро за моя к800 за това те моля да ми пропоръчаш. Начина чрез който лесно ще оптимизирам телефона си.

Единственият начин да оптимизираш телефона си "ако разберем оптимизираш", тоетс да го флашнеш и да смениш софтуера а другият начин с приложения няма друг изход. Като го флашнеш имаш избор от опциии и обновиния меню,акустика, драйвъри за диплей и др. biggrin.gif

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
Може ли да махна шибаното лого на оператора...питах чичо гошо (google) ама нищо не намерих... K750i флашнат на W800i

Layout.xml biggrin.gif

• Автор
За CID36 става ли...щот пише че е за 49

Пробвай но майче не!!! :)

Cuntar, сподели нещо интересно и за по-нисшите модели като К310, 320 и т.н. :clap:

Ок ще постна нещо специално за теб!!! biggrin.gif

• Автор

Officele Gameboy games on your phone biggrin.gif

Ето нещо страхотно Game Boy зa Сони Ериксон :P

All yugioh games.rar :wub:

Wario land 2 and 3.rar :clap::bye1:

Denki Blocks!.jar

:):angry:

;)Super_Mario_Bros.jar

Редактирано от cuntar (преглед на промените)

Какво мога да направя за СЕ К750 без българско меню, за да отваря текстови файлове на български?

• Автор
Какво мога да направя за СЕ К750 без българско меню, за да отваря текстови файлове на български?

Трябва да сложиш българско меню за да отваряш текстови файлове biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.