Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за нискобюджетен DVD Player

Featured Replies

Здравейте , мисля да си вземе ДВД плейър и тъй като ще ми е втори вкъщи съм се ориентирал към по-евтините модели.Засега този ми е хванал окото ,като единственият ми критерий при избора беше , че е най продаван.Споделете дали си струва или кажете друга алтернатива!

Вземи си този NEO DVD-PDX77 DIVX (аз имам същия), върши си работата нормално като за тези пари и чете всичко

http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=01003196

Редактирано от raidersd (преглед на промените)

Едно ей такова ми се мотае под телевизора и смятам, че за парите си е доста добро. Не е нужно да слагаш .avi-тата и субтитрите в отделни папки, нито да са с еднакви имена. Можеш да изсипеш всичко накуп, има си опция да избереш кои субтитри да вървят с даден филм.

Буквите са дребни, но аз го гледам на 32' и там се виждат перфектно.

Благодаря ви са предложенията , едно от двете ще е.Имах нужда от съвет защото един приятел си взе за 60лв някакъв , май Crown беше , и след точно един месец не му четеше почти нищо, а пък нали ги знаете търговците колко са тегави като опре до гаранцията.

Ми моето работи от около 6 месеца, доста филми е изгледало. Разбира се, това не пречи утре да не тръгне.

Ако искаш DVD не си вземай нещо за 60лв... Какво очакваш, да работи както требва ли? На всичкото отгоре "световно известната марка" ХХХХХ... Безплатен съвет от мене... Едно приятелче си купи система за домашно кино (DVD плеър с колони) Samsung за над 700лв... Имал - дал... След 3 месеца замина за германия (ако не се лъжа), прибира се след 3 месеца, пуска си филм и плеъра не тръгва... И не му признаха гаранцията... Не знам що... Сам се сещай какъв ми е съвета... Ако трябва да съм честен обаче имам 2 плеъра НЕО вкъщи (един вкъщи и един собственост на сестра ми в нейното вкъщи)... И двата работят без грешка за сега... Тоя на сестра ми е на над 2 години... Спокойно си вземаш НЕО и няма да се притисняваш за нищо...

ЕДИТ: Аз имах Roadstar плеър, 4 пъти за 1 година посети сервиза, накрая го подарих на една приятелка, тя ми каза вчера, че е съвсем отказал...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Психо, каква ти е логиката, че нещо ми се губи. ЕЛИТЕ също са хубави. Един такъв си беше ОК сълги месеци в БГ и още си го ползват роднините там.

Евтиното излиза винаги по-скъпо... Между другото излъгах малко... Вкъщи ДВД-то е елит, на сестра ми е НЕО... Извинявам се, въпреки това НЕО-то пак си е на над 2 години... Просто имах предвид, да не се залъже да си вземе някоя кошница от неизвеста марка, щот са евтини... От евтините Нео или Елит (клоня към Нео)...

Това е здрав, това ми е логиката...

Иначе за по-скъпите - СОНИ СА СИ СОНИ... или филипс...

Че то по евтини и боклучави от Нео има ли? Друг е въпроса, че за непретенциозно гледане вършат работа. И дора да се скапе, купуваш друг и пак си на сметка. Само не очаквайте някакво качество на картина и саунд. Препоръчвам ги на хора без големи изисквания. Плюса им е, че четат почти всякакви дискове и формати. Но Елит е значително по-добре от Нео. За тях има повече ъпдейти на софтуера и се коригират много бъгове.

Вземи си елит PV-371X ако можеш да си намериш, от около 2 години ги имаме аз 1, брат ми 1, комшията и баща му на комшията, общо 4 броя, вссичките си бачкат моята само беше на сервиз лятото около 1 месец и нещо ама я оправиха и като имаш предвид че аз и брат ми гледаме филми като за световно( падат му се на моето и на брат ми ПОНЕ по два филма всеки ден)

А този модел чете и МП4

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.