Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: За десктопа: сняг/есенни листа/разцъфтващи дървета

Featured Replies

Много готини програмки за десктопа.

Първата - вали сняг,има елхи,бели мечки,дядо коледа с елените...

Втората - падат най-различни листа,разхождат се катерички...

Третата - на едно разлистващо се дърво му падат цветовете...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сняг: Публикувано изображение

Есенни листа: Публикувано изображение

Разцъфтващи дървета: Публикувано изображение

П.П. Освен за десктопа,всяка си има screensaver.

Редактирано от TiriT (преглед на промените)

• 11 месеца по-късно...

Жалко че не може да се сваля.Не трябва ше да го качвате на 4storing. Публикувано изображение

И трите ще да са яки, ама ако ги изтеглим някога. 4storing не е лош сайт, но да качиш нещо за определен човек примерно.. иначе все се скапва нещо...

Здравейте От къде мога да си ги сваля ?? Публикувано изображение някой да каже

мн са готини, жалко само че не могат да им се променят настройките :) поне така ми излиза, защото не била лицензираната версия или нещо такова...

Аз пък имам един котарак, който се разхожда из десктопа и прави разни номера като - гледа ТВ, лови мухи, гледа някакъв аквариум и т.н... Малко по-късно ще дам линк за теглене :)

Едит : Ето ви и линк - rapidshare

Редактирано от cucetyy (преглед на промените)

• 8 месеца по-късно...

ами при мен в rapidshare и zshare ги няма,а от depositfiles не мога да ги сваля,може ли да ги качите отново,ако не е проблем.Благодаря!

Редактирано от exmortis__ (преглед на промените)

ами при мен в rapidshare и zshare ги няма,а от depositfiles не мога да ги сваля,може ли да ги качите отново,ако не е проблем.Благодаря!

Изтеглих това от depositfiles. В 4storing ще ти свърши ли работа, щом в горепосочените не става? http://4storing.com/fq54zk/5e4af274ad23db462a50550e970f21c9.html

:cool:

Автора на темата е посочил и линкове за сваляне от 4storing.

Редактирано от jana_yordanova (преглед на промените)

Търся такива на посочените по-горе екстри за щайгата, линковете не работят или файловете са изтрити-навсякъде. Имах преди едно котенце май,имаше аквариумче,портичка , доколкото си спомням :clap: а и не знам сайт, от който мога да си изтегля такива глезотийки :)

Реших и аз да смъкна това което е предложила palavata_tanq,и какво става ? Отварям папката New Folder.rar избрах си beep.zip и компютъра ми взе да пищи като аларма на кола :blink: За първи път чувам компютър да пищи по този начин - рестартирах го и нищо му няма,но защо ?

Реших и аз да смъкна това което е предложила palavata_tanq,и какво става ?

Отварям папката New Folder.rar избрах си beep.zip и компютъра ми взе да пищи като аларма на кола :blink:

За първи път чувам компютър да пищи по този начин - рестартирах го и нищо му няма,но защо ?

защото е пълен с буби - затова !

всички файлове от архива са заразени - току що сканирах с NOD 32

@asus_ => Прочетете темата "Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?" и изпълнете инструкциите описани там в НОВОСЪЗДАДЕНА от Вас тема в подраздела. :blink:

Чакайте малко че съвсем ме объркахте Публикувано изображение

Аз отворих това нещо и запищя но не излезе прозореца на антивирусната ?

Виж сам :

Публикувано изображение

Който иска - нека пробва, но на негов риск.

не казвайте, че не сте предупредени.

А ти, asus_ по-добре послушай b-boy

Ми засичат се като FAKE Ako ви съмнява нещо си го трийте. Нищо им няма ....ей сега ги проверих с Аваста.....засича няколко като шега/измама , някое друго като реклама и две като троянски кончета asus_ , повечето от програмките са шегички. Ами пищи като аларма защото самата програма е за това :) Когато искаш да спреш пи]енето влиза[ в таск менаджера и спираш процеса beep Ето ви и сайтове да си ги теглите от там : http://peace.ucoz.ru/load/3 http://web.hit.bg/xrisli/zabavno.html

Редактирано от palavata_tanq (преглед на промените)

Добре, че прочетох всички мнения , иначе щях да се панирам и нямаше да зная какво да направя с компа хаха :)

Избягвайте да качвате такива съмнителни файлове..понякога има скрити rootkit и става мазаво..ако не си наясно , не качвай! ..

Eто качих ви много такива : ЦЪК

Събирала съм си ги отдавна. Има за всекиго по нещо :)

03.10.2009 г. 00:13:48 Обнаружено: not-a-virus:RemoteAdmin.Win32.PoisonIvy.ak Firefox http://dox.abv.bg/files/mfdw?ud=0.6770777253643531//New Folder/azis.scr

03.10.2009 г. 00:13:48 Запрещено: not-a-virus:RemoteAdmin.Win32.PoisonIvy.ak Firefox http://dox.abv.bg/files/mfdw?ud=0.6770777253643531//New Folder/azis.scr

За всекиго по нещо :)

видях 4е тук е по подходящо да потърся програмата snow 1.0,ако някой знае от каде да я сваля,само да не е от дата бг,от 4ужбина не става.благодаря ви

прав е танче,не че нещо ама цяла сутрин се боря с някакъв троянец и сега сканирам твоите фаилове и ми излазат само вируси един савет от мен смени си антивирусната благодаря че ме изслуша

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.