Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пoмощ за видео карта

Featured Replies

Здравейте,за много години живи и здрави през 2008 година. Нуждая се от помоща Ви.

Ще ми дадете ли препоръки кое от нея да променя. Компютъра се използва за работа с интернет, музика, филми и игри.А бюджета ми е около 400лв

На последък мн ми засича и аз си мислех даси взема 1 гб рам оште ама все пак дави попитам и вас даме насо4ите кaкво да променя . Ако можи даме насо4ите кам някоя видео карта

Ето и моя Пц

CPU:Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200)

MB: Gigabyte GA-8I945P-G

RAM: 2 х 512 мб

HDD: 200 GB seagate , 7200 ,8MB

VGA: RADEON X550 256mb

Мерси предварително :clap:

Редактирано от mafiq (преглед на промените)

Подкрепям kokomil и в добавка ти казвам, че видео картата е много добра и идеално ще пасне на компютъра ти.

• Автор

на мен ми предложиха е тази VGA: SAPPHIRE HD2600XT 256M GDDR4 коя е по хубаа и дави попитам пак ся ако зема една от тия двете карти и рам 2 х 1 гб проблем ште имали пц ште вари перфектно нали (штот предимно се занимавам с цс сервери не искам да има цент лаг ) плс кажетеми една от тия карти и 2 гб рам си4ко 6 такали да разбирам :wors::)

(пак един фр каза да сменя даното :? )

Не сменяй дъното, щото треа напро нов комп. Твойто си е добре. kokomil ти каза какво да правиш. HD3850 е много по-добра от HD2600.

• Автор

ок няма да сменям дано но с тази видео дет ми казвате можили дами кажите каква рам да зема 2 х 1 гб но коя марка да зема (демек да разбирам че всичко ште мие 6 + с тези изменения :wors: )

Милсля,че добър избор е 2*1GB DDR2 667 A-DATA или 2*1GB DDR2 667 SUPER T за парите,които ти остават.

:lighter:

ок няма да сменям дано но с тази видео дет ми казвате можили дами кажите каква рам да зема 2 х 1 гб но коя марка да зема

Постараи се да пишеш по-четливо,че това изречение бъка от грешки и няма никаква пунктуация. cool.gif

:offtopic_s:

Редактирано от mrik (преглед на промените)

• Автор

Ако можи дами кажи6 РАМ, можи да измъкна оште 30-40 лв ако можи ми кажи пак аз ште видя от каде мога да намеря още пари (казахами 2 х 1гб 800мхз) тва имам предвид

Не можеш да сожиш 800Мхц памет. Ащо ще клокваш вземи 2x1GB 667Mhz SuperT, ако не - 2х1GB 667Mhz A-DATA.

Ако можи дами кажи6 РАМ, можи да измъкна оште 30-40 лв ако можи ми кажи пак аз ште видя от каде мога да намеря още пари (казахами 2 х 1гб 800мхз) тва имам предвид

Погледни си спецификацията на дъното.Не може да сложиш 800Мхц.Дъното ти не го поддържа.А понеже разликата в цената на А-Дата 667Мхц и Супер Т 667Мхц е много малка се замисли да си вземеш втората. cool.gif

• Автор

А колко платки имам някой можили дами кажи дали мога да сложа повече рам (не разбирам от пц за тва ви питам)

:) За много години на всички!Много здраве и успехи през новата 2008!

По темата:

1. 4 DDR II DIMM memory slots (supports up to 4GB memory)

2. Supports 1.8V DDR II DIMM

3. Supports dual channel DDR II 667/533/400 DIMM

2x2GB е по-добрият вариант. Друг е въпроса, че за да ги ползваш ще ти трябва 64битова операционна система. И едно мое мнение, 2GB са достатъчни за "интернет, музика, филми и игри".

• Автор
2x2GB е по-добрият вариант. Друг е въпроса, че за да ги ползваш ще ти трябва 64битова операционна система. И едно мое мнение, 2GB са достатъчни за "интернет, музика, филми и игри".

ясно штом са достатъчни штот пак казвам занимавамсе с цс сервери за тва подновявам компа не за друго значи 2 х 1GB DDR2 667 SUPER T и оная VGA това около 400 лв ли са

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

ново захранване ще трябвали 300 ватов е моя

Определено ще ти потрябва... Не знам доколко е лакума тая видеокарта, но по-добре не рискувай... 60 или 70лв е един фортрон 400 вата...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.