Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

NOKIA-Помогни си сам!

Featured Replies

N73 може да работи в офлаин режим.Така че слагаш сим на стария телефон и прехвърляш на новия.Само че май ще трябва да ги прехвърляш едно по едно.

N73 може да работи в офлаин режим.Така че слагаш сим на стария телефон и прехвърляш на новия.Само че май ще трябва да ги прехвърляш едно по едно.

Ааа, така кажете! Много мерси! :)

Имам Нокия 6300 с карта памет и когато през Нокия Сюитата се опитвам да инсталирам някакъв софтуер в картата с памет ми казва че програмата е твърде голяма за телефона, като изрично посочвам да я инсталира в меморикартата. Когато съм в Data mode и копирам jar файла на географска карта например, тя се копира в меморикартата, но после ми дава Invalid Application! Има ли някакво ограничение за големина на java файлове, които могата да се инсталират в телефона? Благодаря предварително!

Да,има ограничение в големината на java файловете и то е 1 Мб !

• 6 месеца по-късно...

Едно голямо БЛАГОДАРЯ! Имам Нокиа от една седмица и тази статия ми беше най-полезна в борбата с нея.

• 1 година по-късно...

нокиа 6233 пълна памет!Здравейте,значи проблема е че,колегата е пуснал да качва фаил около 3.5ГБ в памета на телефона която е само 6мб!Сега телефона работи,но не може да запаметява SMS-и ,календар,адреси и телефони! Доста четох,но така и не разбрах как да се докопам до този фаил и да го изтрия.

Моля,някой да даде идея как да го оправя (не се получава с връщане на заводски настройки)

нокиа 6233 пълна памет!Здравейте,значи проблема е че,колегата е пуснал да качва фаил около 3.5ГБ в памета на телефона която е само 6мб!Сега телефона работи,но не може да запаметява SMS-и ,календар,адреси и телефони! Доста четох,но така и не разбрах как да се докопам до този фаил и да го изтрия.

Моля,някой да даде идея как да го оправя (не се получава с връщане на заводски настройки)

Пробва ли да свържеш Нокиата през USB и да го намериш през компа?

Пробва ли да свържеш Нокиата през USB и да го намериш през компа?

лошото е,че той се мъчел да трие и аз съм втория който се мъчи да го оправи.Значи на телефона файловете ги виждам,но не ми дава да ги изтрия,нещо от сорта че са системни файлове и не ми дава да ги трия.А през нокиа пс суита не ми дава да влезна в Ц-то на тела.

лошото е,че той се мъчел да трие и аз съм втория който се мъчи да го оправи.Значи на телефона файловете ги виждам,но не ми дава да ги изтрия,нещо от сорта че са системни файлове и не ми дава да ги трия.А през нокиа пс суита не ми дава да влезна в Ц-то на тела.

Телефона в гаранция ли е? Ако е гаранционен, го занеси за преинсталация, ако не е, пробвай тогава да го преинсталираш сам. Ето от тук можеш да свалиш ехе-то. Преди да пуснеш преинсталацията, махни му картата с памет (ако има такава) и си запиши номерата на сим или в компа, и друго което ти е по-важно! Това трябва да реши проблемите!

• 3 месеца по-късно...

здравейте,аз имам следния проблем : когато запаметявам нов номер ми го изписва като непознат при звънене...четох че е възможно да се получава при дублиране на номератата-проверих ги име по име -няма дублиране...също така съм направила и настройките да се показват номера на сим и на телефон ,но няма -не става.на всеки нов запаметен номер ми го изписва непознат .става въпрос за нокия 5530 .някой може ли да ми помогне.мерси мн .

• 1 година по-късно...

Нокиата  ми (C2-01) "умря". снощи остана без батерия и тъй като ме мързеше да ставам да я заредя я изключих. сутринта като я включих след секунди се изключи и като я включих пак се изключи. рестартира се постоянно. интересува ме може ли да се оправи без да се загуби информацията в нея и може ли по някакъв начин с програма да се влезе в паметта на телефона, за да си сваля каквото ми е необходимо. Спешно ми трябват вашите бързи отговори, защото утре отива на сервиз.

Благодаря предварително!

Благодаря на всички за бързите отговори..

ще напиша какво направих, може да е полезно за други потребители, които ако чакат да им се отговори май ще трябва да си помогнат сами, както е и заглавието на темата :D

Първо заредих батерията на 100%. след като ми показа, че е напълно заредена опитах да включа телефона, но щом стигне до началния екран (дата, час, уолпейпър) се изключва след няколко сек. пробвах така сигурно поне десетина пъти, но не ставаше нищо. след това започнах да мисля начин как да видя списъка с контактите, защото не ги помня всички имена на изуст и включих пак телефона, но още докато се включваше миг преди да се покаже началният екран започнах да натискам много бързо стрелката надолу и контактите започнаха да се сменят. успях да видя само няколко от тях, защото нокиа-та пак угасна. след може би 20-тия такъв опит успях да видя всичките си контакти и мислех, че вече ще угасне, но не- продължи да си работи. започнах да се ровя в менюто, в снимките- работи. прехвърлих си номерата на картата, след  което видях, че на десния бутон за бърз достъп ми пише error.  сетих се, че там беше новата мозила, която изтеглих от nokia store и инсталирах преди няколко дни, намерих я къде е инсталирана и я махнах. След което рестартирах телефона и всичко си тръгна по старому :cant believe:

Проблемът е решен!!! :party4:

Извод:Никога не оставяйте телефона си изключен с празна батерия за дълго време и внимавайте какви приложения му инсталирате!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.