Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Teрорист ли е Че?

Featured Replies

а какво е да си терорист?

на мене тоя Че никога не ми е харесвал.

Това, че Ернесто Че не ти харесва е лично твой проблем. Задаваш въпрос, за това какво е да си терорист. Можеше да прочетеш повече какво са написали хората по темата. По принцип на глупави въпроси обикновено отговори няма.

Редактирано от Mithu (преглед на промените)

Това, че Ернесто Че не ти харесва е лично твой проблем. Задаваш въпрос, за това какво е да си терорист. Можеше да прочетеш повече какво са написали хората по темата. По принцип на глупави въпроси обикновено отговори няма.

Преди да задам въпроса бях прочел всичко и кликал и по линковете даже и на руски ако искаш да знаеш.

Та пак сащия въпрос:

Какво автора на статията разбира под думата терорист?

До като не ни обясни той какво е терорист, няма как да му отговориме.

Щото за мене може всеки който дръзва да ме лишава мене като мирен гражданин от права да е вид терорист. Пример за такиви люде са всички борци за диктатура на пролетариата, като в Кубааааааа със смахнатите братя Фидел и Раул. Да пукнат час по скоро тия изроди дано, да им олекне на кубинците.

Това, че си вероятно афектиран (а) и ръсиш емоционални изявления не означава нищо. Като става дума за история, може да стоиш малко по-отстрани. Дали някой ще пука, дали е смахнат, разбрахме. Просто пусни като мирен гражданин водата (заедно с писанията си) в тоалетната. Дано ти олекне. :offtopic_s:

Съветвам ви да спазвате добрия тон.

Иначе конкретно за мен не е терорист както казах ама зависи от гледната точка.Ако питаш турците и Левски е терорист.

• Автор
Преди да задам въпроса бях прочел всичко и кликал и по линковете даже и на руски ако искаш да знаеш.

Та пак сащия въпрос:

Какво автора на статията разбира под думата терорист?

До като не ни обясни той какво е терорист, няма как да му отговориме.

Щото за мене може всеки който дръзва да ме лишава мене като мирен гражданин от права да е вид терорист. Пример за такиви люде са всички борци за диктатура на пролетариата, като в Кубааааааа със смахнатите братя Фидел и Раул. Да пукнат час по скоро тия изроди дано, да им олекне на кубинците.

Ясно е ,че всеки гледа от неговата си камбанария ,за едни някой е терорист за други не ,точно обяснение няма .Въпроса е всеки да го погледне през неговите си разбирания и толкоз, а не да задава тъпи въпроси ,защото си няма работа.

Чист като момина сълза. Обичал да пръска черепите на "врага" с КОЛТ-та,пооплискан с кръвта на няколко хиляди беззащитни-голяма работа. Идоли му били ленин и сталин. Наше момче.

Чист като момина сълза. Обичал да пръска черепите на "врага" с КОЛТ-та,пооплискан с кръвта на няколко хиляди беззащитни-голяма работа. Идоли му били ленин и сталин. Наше момче.

Хехе, пропусна пушката Уинчестър, с която е "пръскал" главите на "хиляди" беззащитни хора.

Да си жив и здрав!

Любимецът на свободолюбивите студенти по света подписва ранната си кореспонденция със "Сталин II" и заклеймява унгарските антикомунистически въстаници от 1956-та, като "фашисти и агенти на ЦРУ". Създава в Куба мрежа от концлагери, където са затворени десетки хиляди кубински младежи, защото са християни, слушат рок музика, обличат се по западната мода или са хомосексуалисти.

Любимецът на свободолюбивите студенти по света подписва ранната си кореспонденция със "Сталин II" и заклеймява унгарските антикомунистически въстаници от 1956-та, като "фашисти и агенти на ЦРУ". Създава в Куба мрежа от концлагери, където са затворени десетки хиляди кубински младежи, защото са християни, слушат рок музика, обличат се по западната мода или са хомосексуалисти.

Taка...

Не представяш източника си за информация по това, което написа.

Аз ще дам един факт за съществуващ в момента концлагер в Куба:

Американската база Гуантанамо на остров Куба от 2002 започва да служи и за концентрационен лагер. Към началото на 2007 в този лагер се намират повече от 700 затворници, държани без съдебно решение, единствено на базата на подозрението, че са свързани с тероризма.

Ако желаеш, може да провериш дали е така. Пусни Гугъл или нещо подобно и потърси. Ако имаш късмет да разбереш за какво става дума, има малка вероятност да осъзнаеш какво означава "промито съзнание"... :)

Редактирано от Mithu (преглед на промените)

"И не един идеалист е станал терорист". Мисля че е бил толкова терорист колкото и сегашните американци.

• 4 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.