Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Умеете ли да пишете бързо, без да гледате...

Featured Replies

След продължително писане по клавиатурата, на човек му писва да гледа в клавиатурата и му става по-приятно да гледа в екрана докато пише, пък и това е от полза, защото ако направиш грешка - веднага я забелязваш.

А между другото аз не гледам в клавиатурата докато пиша, правя грешки само когато трябва да пиша бързо и да слагам "." "," ";" ":" и други подобни препинателни и непрепинателни знаци :)

Редактирано от needsleep (преглед на промените)

• Отговори 52
  • Прегледи 15,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Дори и когато учех машинопис на ония големите тракащи чудовища и се борех да фрасна гадните клавиши, при това без да унищожа маникюра си (ох, колко отдавна е било!), пак не можах да се науча без да попоглеждам тайничко biggrin.gif Смятам, че пиша достатъчно бързо, но поглеждам и клавиатурата. На латиница, обаче, като се наложи да пиша, съм пълна трагедия, сама не мога да си разчета после :huh:

И аз съм така. Ако почна да пиша на латиница ми трябва половин час да напиша две изречения, но на български пиша бързо, въпреки, че поглеждам от време на време клавиатурата

Off topic: Винаги съм се чудила дали буквите на клавиатурата са разположени както на пишещата машина? Малко е тъпичък въпроса, но преди време изхвърлихме пишещата машина на майка ми и от тогава все за това се чудя.

За да се научите да пишете бързо по често играйте игри biggrin.gif

Няма логика. Попринцип в игрите се използват стрелки или "W", "A", "S", "D", както и Enter.

• 1 месец по-късно...

Горе долу бързо, но с колко грешки не ми се коментира... ;) А и като сменя клавиатурата все едно сменям скоростта на по - ниска... Практика му е майката biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.