Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Big Brother / Биг Брадър

156 гласували потребители

1. 1. Следите ли "Биг Брадър" ?

• да
      19%
      31
    • не
      41%
      64
    • от време на време
      28%
      45
    • не гледам телевизия изобщо
      10%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Впрочем, КОЙ? според теб ще спечели тази вечер? Или кой ще се откупи, а другите ще си тръгнат с едната слава...  :whist:

ми то и тоя дето ще се откупи нали и той една слава ще си има само

а количката не я споменават отдавна та ...

не знам кой ще прежали кинтите, идея нямам

тая вечер ще излиза ли някой, те още не са им отворени линиите за гласуване

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 197,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тази няма да я коментирам, сама се показа. Гала не я гледам, ей сега попаднах на това видео. Силвето я НЯМА в предаването. Към 40-та минута я пускат по телефона, коментарите на тримцата са скучни:

http://vbox7.com/play:1e95159c26&start=98

Ох, леят се някакви глупости в този Live!  :wow:

СБОГОМ НА НИКОЛИНА - беше безлична и без това! 

Кирчо нещо не е наред, на кои българи благодари???? Душичка, сам си вярва! 

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

доволна съм и аз за Николинчето лъжливо невзрачно никакво

:yanim:

тая па другото перхидрол пържолкии

кукумявка, не мога да я гледам и нея

Аз мисля, че Анита ще спечели :)

Скоро по голяма глупост не бяха давали !! Изтърка се тотално !

Хайде, Пламен Богданов - време е да си тръгваш ...  :biggrin:

и ко стана - изритаха Ади

лайнари

Аз мисля, че Анита ще спечели :)

пепел ти на езика

на езика ти пепел пупупу

и ко стана - изритаха Ади

ла**ари

Да! Тъкмо се зарадвах, че Пламчо си отиде, заложих за него, но ... силен играч беше, затова я разкараха! 

Тези правила на къщата Биг Брадър ги спазва доста избирателно. Защо наказаха Кирил и Богданов по 1000 лева за плюене и бутане на стола, а Цецо, Силвия и Ирена - не. То вярно така наградата щеше да е на минус, ама

Нищо не разбираш от изкуство :) скандалите вдигат райтинга и няма за какво заради това да ги наказват.

Кирил и Пламен ги наказаха само за да им смачкат тотално самочувствието за кефа на тоя дето го играе гласа на Биг Брадъра.

Това е и идеята на Биг Брадър - пълно пречупване на достойнството на учасниците и подчинение.

По между си могат да се карат колкото си искат и да се плюят - дори се поощрява това с по-малко храна и повече алкохол.

Но когато си позволят да повишат тон на Биг Брадър веднага следват глоби.

Редактирано от ined (преглед на промените)

Нищо не разбираш от изкуство :) скандалите вдигат райтинга и няма за какво заради това да ги наказват.

Кирил и Пламен ги наказаха само за да им смачкат тотално самочувствието за кефа на тоя дето го играе гласа на Биг Брадъра.

Това е и идеята на Биг Брадър - пълно пречупване на достойнството на учасниците и подчинение.

По между си могат да се карат колкото си искат и да се плюят - дори се поощрява това с по-малко храна и повече алкохол.

Но когато си позволят да повишат тон на Биг Брадър веднага следват глоби.

Не забравяй за какво е алюзия Големият брат ;)

Иначе 2 дни останаха. Въх! Надявам се кака Никита да спечели, че от останалите нямам някой фаворит. Според мен ще оставят Никита и Кирил за финала и ще дискутират само лидерът на кой от двата лагера заслужава печалбата. 

5-то място Богданов

4-то Анита

3-то Катя

Така мисля, че ще се подредят нещата в петък. 

То е ясно кой ще спечели, ще спечели Митовски който ще гушне големия пай от сумата за рекламите - повече от 1/3 от времето на предаването са реклами. Втория печеливш ще е Ники Кънчев който си е договорил тлъст хонорар нищо, че се явява по телевизора само през понеделник. За Алекс не съм сигурен - още не е казала 1001 пъти "Биг Брадър най-великото шоу на планетата" така че ще трябва да навакса с бройката ако иска да вземе някакви пари.

Редактирано от ined (преглед на промените)

Кои са тези измислени жени?

Моника Валериева
Колоритната красавица Моника Валериева влиза във „ВИП Брадър” с една торба илачи. Скандалната дупничанка, която доби слава чрез слухове, че е любовница на Валери Божинов, страда от паник атаки.

И ТАЗИ (по дяволите, журналистите имат отвратителен стил "преплитала шпага" - да ги ******* в тъпата им образност и метафори!!!!):

Светлана Василева

Около Светлана Василева най-вероятно ще се въртят женските интриги в Къщата този сезон. Плеймейтката ще живее под един покрив с една от най-големите си врагини – Моника Валериева. Двете са враждували в миналото заради общ мъж. Не само с Моника, но и с Преслава, Светлана е преплитала шпага.

ТОВА ДОРИ НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ВИП:

Катрин Вачева
С Катрин Вачева, скандалната моделка с неустановен брой силиконови подобрения, се затваря кръга на секс бомбите. Заедно с горните две дами, тя ще има за задача да изкушава мъжете в Къщата. Вачева стана печално известна преди няколко години покрай връзката си с футболиста Орлин Орлинов. Тя обвини бившия нападател на ЦСКА в домашно насилие и побой, след който й се наложи да оперира носа си. 

ТАЗИ СЪЩА НЕ ЗНАМ ОТ КЪДЕ ЩЕ ПРЕТЕНДИРА ЗА ВИП СТАТУСА СИ?!?!?!?!

Ернестина Шинова
Ернестина Шинова, устатата съпруга на Андрей Слабаков, има доста житейски и професионални истории за разказване. Една от последните горещи клюки около блондинката е, че е разнообразявала сексуалния си живот със семеен приятел. 

Най-трудният период в живота на лъчезарната актриса е когато разбира, че страда от базедова болест. Дъщерята на писателя сатирик Чавдар Шинов е и снаха на гениалния актьор Петър Слабаков. Една от емблемите на българския театър и кино си отиде от рак, като снаха му и синът му до последно криели от него от какво е болен. 

А Луна и Джорджано са ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ - и двамата не са наред с главата. Горките!  :lol6:  :lol6:  :lol6:

Известна, защото се носели слухове, че е спала с Валери Божинов или че била плейметка и имала не знам си колко кила силикон. Безмълвен оставам...

Известна, защото се носели слухове, че е спала с Валери Божинов или че била плейметка и имала не знам си колко кила силикон. Безмълвен оставам...

Ако беше слух щеше да влезе в Биг Брадър като Кристиян. Щом е във ВИП-а значи наистина е спала с него

Ако беше слух щеше да влезе в Биг Брадър като Кристиян. Щом е във ВИП-а значи наистина е спала с него

И това я прави известна ли?  :lol6: Жалка сбирщина са половината от тези бъдещи участници ...  :ph34r:

С ТЕБ СМЕ НИКИТА !!!

11986974_761863367257880_993463703999826

Не съм голям фен на предаването, но го следя от време на време. Правят ми впечатление отвратителните междучовеки отношения. Тия хора 99% от времето там се обиждат, вместо да си гледат кефа и да изкарат предаването, като една почивка.

Как може да гледате,тази простотия?

то е същото като живота - простотия до шия

айде Катето навън урааааа

5 номер

къш къш

Симпатично момиче е тази Катя.  :D

кифла змия

хаха айде и другата кифла Анчето къш

да познаем ли кой ще е третия - мъжкаря посерко Богданов

а да видим

познах нали - Богданов бронза айде чао да ядеш боя от Ляката

:P

17706 НИКИТА

Само аз ли се съмнявам, че Киро мекащия е измислен герой, завършил Харвард, нещо си в Милано, брокер на акции бил....

най-малкото човек учил и живял в чужбина няма да се държи като някакъв безмозъчен селяндур

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.