Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Big Brother / Биг Брадър

156 гласували потребители

1. 1. Следите ли "Биг Брадър" ?

• да
      19%
      31
    • не
      41%
      64
    • от време на време
      28%
      45
    • не гледам телевизия изобщо
      10%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ей сега го пуснах, още съм в началото. Ще кажа само: Ах, Пламен Богданов, каква п*тка си и как клекна след като видя на Анита гаджето... Хахахахахахахахаххахаха! Имал му уважението той ...  :lol6:  :lol6:  :lol6:  :lol6:  :lol6:

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 197,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ей сега го пуснах, още съм в началото. Ще кажа само: Ах, Пламен Богданов, каква п*тка си и как клекна след като видя на Анита гаджето... Хахахахахахахахаххахаха! Имал му уважението той ...  :lol6:  :lol6:  :lol6:  :lol6:  :lol6:

ми иначе гръцмуля бе

:D

ми иначе гръцмуля бе

:D

Може и Д-то да му отиде ... Ей сега гледам номинациите. Кирчо ще хвръкне ли на номинации??? Въх, въх ... 

Нещо много нагласено ми се стори боя ,а и от 50 000 лева ,наградата стана към 25 000.

Не можах да разбера защо умен ,разумен ,образован човек обръща внимание на пиян човек.Ако бе си подминала ,а не да стои ,даже  и седна щеше още да е в играта.Но не .Така не можеш да си забравиш корените.

Тези работи се очакваше от фитнес инструкторчето.

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Кой/кои се очертава като фаворит според вас? 

Въпреки че така са ги събрали този път, че или са някакви комплексари или са, как да кажа без да обиждам хората, с две думи няма някой, който дори да ти е интересен да го гледаш, да ти е забавно, да е позитивен, да излъчва нещо различно освен злоба, агресия и негативизъм. С такива ли хора, майка му стара, вече е пълна България?  :no-no:  :questions:

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

Не можах да разбера защо умен ,разумен ,образован човек обръща внимание на пиян човек.Ако бе си подминала ,а не да стои ,даже  и седна щеше още да е в играта.Но не .Така не можеш да си забравиш корените.

ти да не мислиш че аз щях да й стоя на тая надрусаната а

ей тъй ще си стоим и ще я слушам как ме обижда ли

нещо много си в грешка, нямаше кокалите да й съберат

Въпреки че така са ги събрали този път, че или са някакви комплексари или са, как да кажа без да обиждам хората, с две думи няма някой, който дори да ти е интересен да го гледаш, да ти е забавно, да е позитивен, да излъчва нещо различно освен злоба, агресия и негативизъм. С такива ли хора, майка му стара, вече е пълна България?  :no-no:  :questions:

да, с такива хора

повечето са такива

Аз си чакам с нетърпение второто действие на тази слаба пиеска, което започва на тринадесети. Влиза един от моите идоли - г-н Дзън-дзън!

ти да не мислиш че аз щях да й стоя на тая надрусаната а

ей тъй ще си стоим и ще я слушам как ме обижда ли

нещо много си в грешка, нямаше кокалите да й съберат

да, с такива хора

повечето са такива

Но няма да си в играта ,заради една наркоманка Много ме интересува някаква наркоманка ,която не ме познава ,какво мисли за мен и говори против мен 

Аз не се обиждам от чужди хора,които не ме познават ,а от тези които ме познават .Приятели,семейство,учител ...

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Ей сега се разрових за визитката на моята "любимка" Катето, която злобее ли, злобее и коментира този и онзи колко смешни и жалки били. Хахахаха, тази ме разсмя - във визитката си се представя, едва ли не, като фонтан от положителни емоции, страхотен човек: усмихнат, позитивен, ведър ... Но какво се оказа - малка руса злоба на 28 години!  :strangle:

Иначе красиво момиче, но с тази злоба, която прояви и вкуса си за мъже (визирам Цецо) тотално да падне в очите на всеки... 

http://vbox7.com/play:40aba144db&pos=vr

вече не ти е любимка предполагам

вече не ти е любимка предполагам

:lol6: ни думай... въх ... както споделих, не виждам някой достоен за стопилата се награда. Въпреки че харесам някои от татуировките на Никита (отбелязвам татуировките, не нещо в самата нея. Добре де, на базата на останалите ми е някак поне не и антипатична). 

ВЪХ, миличките казват "Отче наш" ... да се смея ли, да плача?!?!?!

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

:lol6: ни думай... въх ... както споделих, не виждам някой достоен за стопилата се награда. Въпреки че харесам някои от татуировките на Никита (отбелязвам татуировките, не нещо в самата нея. Добре де, на базата на останалите ми е някак поне не и антипатична). 

не знам обаче ББ измислил да си откупиш финала

с парите от наградата - поне така разбрах

не знам обаче ББ измислил да си откупиш финала

с парите от наградата - поне така разбрах

Чух и аз. Може би ще извъртят така нещата, че Ади да спечели. Нямам представа. Днешният епизод бе тъпичък. През уикенда нищо няма да дават и в понеделник ще спретнат някакъв бутафорен финал. След това ще си пуснат ВИП Брадър... 

Кирил или Анита според мен имат шанс да спечелят. Поне така си мисля... въпреки че и Катету не са я представяли в лоша светлина.

Чух и аз. Може би ще извъртят така нещата, че Ади да спечели. Нямам представа. Днешният епизод бе тъпичък. През уикенда нищо няма да дават и в понеделник ще спретнат някакъв бутафорен финал. След това ще си пуснат ВИП Брадър... 

Кирил или Анита според мен имат шанс да спечелят. Поне така си мисля... въпреки че и Катету не са я представяли в лоша светлина.

ми то като си откупиш финала и кво - пари нема едната слава ли само

ми то като си откупиш финала и кво - пари нема едната слава ли само

...някои хора и за това живеят. Слава да е, на аванта да е ...  :giggle1:

...някои хора и за това живеят. Слава да е, на аванта да е ...  :giggle1:

ей ама и кола имаше плюс парите

не я споменават отдавна

:P

ей ама и кола имаше плюс парите

не я споменават отдавна

:P

Била е само за параван. Доколкото знам за първи път така здраво орязаха наградата и постоянно глобяваха по 1000 лева... Просто си търсеха повод да намаляват кинтите. А и не е ли това най-късият Биг брадър до сега??? Не съм гледал другите много, но все си мисля, че този някак прехвърча набързо!?

От Биг Брадър да. Май 1вият сезон на Вип Брадър беше 30 дена и всички All Stars са по толкова

Била е само за параван. Доколкото знам за първи път така здраво орязаха наградата и постоянно глобяваха по 1000 лева... Просто си търсеха повод да намаляват кинтите. А и не е ли това най-късият Биг брадър до сега??? Не съм гледал другите много, но все си мисля, че този някак прехвърча набързо!?

нали трябва да има за тях

за мухлясалото Ники 100 бона само

нали трябва да има за тях

за мухлясалото Ники 100 бона само

:no-no:  :no-no:  :no-no: Нищо против човека, но през последните няколко години вече е стерилен образ. 100 бона са му ... как да кажа... повече от много! Може колата да е за Алекс - тя нали е реклама на някакви застраховки за коли или нещо си там!?  :rolleyes:

:no-no:  :no-no:  :no-no: Нищо против човека, но през последните няколко години вече е стерилен образ. 100 бона са му ... как да кажа... повече от много! Може колата да е за Алекс - тя нали е реклама на някакви застраховки за коли или нещо си там!?  :rolleyes:

толкоз, ревал им пак да то връщат мухльото - ама и с претенции само у понеделник

Алекс го отнесе както виждате и за нея съм съгласна и кола и пари да има, заслужава си ги

Леле, Сис, чета те и си признавам, че при мен протекоха същите процеси - Катя ми беше най-симпатична при влизането в играта. Никита, Цецо и Силвия... абсолютно антипатични на пръв поглед. И докато Силвия и Цецо ми затвърдждаваха антипатията, прибавих към тях Катя и Николина. Учудващо, но Никита ми стана симпатична, а още по-учудващо е, че не храня неприязън към Богданов и Кирил. Анита и Ади са ми безлични, Братухчев също попада в тази категория.

И като се замисля... излиза, че Никита печели(в личната ми класация). Хм... :eek:

Леле, Сис, чета те и си признавам, че при мен протекоха същите процеси - Катя ми беше най-симпатична при влизането в играта. Никита, Цецо и Силвия... абсолютно антипатични на пръв поглед. И докато Силвия и Цецо ми затвърдждаваха антипатията, прибавих към тях Катя и Николина. Учудващо, но Никита ми стана симпатична, а още по-учудващо е, че не храня неприязън към Богданов и Кирил. Анита и Ади са ми безлични, Братухчев също попада в тази категория.

И като се замисля... излиза, че Никита печели(в личната ми класация). Хм... :eek:

Да, в моята по някакъв начин също. Скъсаха се обаче да я обиждат заради външния й вид. Аз пък дори харесвам някои от татуировките й. Има много за критикуване и в нея, но все пак ще си позволя да цитирам един виц:

Застанал Христос пред народа юдейски и казал:

-Който от вас е безгрешен, нека хвърли първия камък!

По едно време, докато стоял, се чуло едно ПРААААААС и Христос паднал от удар на камък в главата. Станал, погледнал и казал само:

- Майкооооо!!!

Да, в моята по някакъв начин също. Скъсаха се обаче да я обиждат заради външния й вид.

те щот едни красавци мале мале...

съчетано с кухите им тикви и души ептен грозно

те щот едни красавци мале мале...

съчетано с кухите им тикви и души ептен грозно

:) Аз поне се утешавам, че главата ми не е куха изцяло, ако не друго.

Грозно беше Цецо да се подиграва дори на тиковете й с очите. Жената вярно не е първа хубост, но мразя това в някои хора - подигравката спрямо нещо, което не зависи от теб! :(

Впрочем, КОЙ? според теб ще спечели тази вечер? Или кой ще се откупи, а другите ще си тръгнат с едната слава...  :whist:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.