Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Big Brother / Биг Брадър

156 гласували потребители

1. 1. Следите ли "Биг Брадър" ?

• да
      19%
      31
    • не
      41%
      64
    • от време на време
      28%
      45
    • не гледам телевизия изобщо
      10%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Верно имало толкова заблудени хора.

blf3X36.jpg

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 194k
  • Създадено
  • Последен отговор

Звезда от "Фермата" влиза във "Big Brother All stars"

00102422.jpg

Скандалният участник от "Фермата" - Георги Варсамов, ще влиза в Къщата на "ВИП Брадър" по Нова тв.

Бившият затворник е получил покана да стане част от Съквартирантите, твърди lifestyle.bg. В момента Варсамов участва в конкурентното предаване по bTV - "Фермата", чиито снимки са направени предварително и в момента се излъчва на запис. Бившият пандизчия обаче не е успял да стигне до края на шоуто, чийто снимачен процес продължават все още. Така Георги Варсамов е на "свобода" и вече е получил предложение за другия риалити проект, който върви по Нова. Със своето скандално поведение Варсамов е привлякъл вниманието на продуцентите на Брадъра, които са пожелали той да влезе в Къщата.

hotnews.bg

Още ли Брадъри ще има, пренаситиха ни ... А този НЕ ИСКАМ да го коментирам. Няколко пъти го засичах по телевизията, не мога да го понеса ... :black eye:

Още ли Брадъри ще има, пренаситиха ни ... А този НЕ ИСКАМ да го коментирам. Няколко пъти го засичах по телевизията, не мога да го понеса ... :black eye:

ахам Ол Старс, Захажаева йееее класа ще влиза фенка съм й

иначе те ББ са уникални в избирането на боклуци

предвидимо Катрин вън

тая Кристина все защитена пък

хареса ли ви мюзикъла Гъмео и Пресиета

кой мислите ще излезе тази вечер

аз искам Кичка отново да остане, за мен тя е победителя

12191953_1199126073436874_10441279095061

Иво ще е. Щом и Рафаело го избра. Кой би предположил, че ще тръгне към най-близката топка? Ама до сега има само 1 грешка. Много познава :D

преди 6 часа, ined написа:

Твоите фаворити все нещо предсрочно излизат, така че Кичка може да е следващата.

не позна не позна не позна

Кичка остана

:clap:

12122917_1192249060791242_25973554710968

Твоите фаворити все нещо предсрочно излизат, така че Кичка може да е следващата.

Кичка остана

Кичка остана

Не се вживявай толкова, ще вземеш да скъсаш някой менискус...

Аз друго си мисля - дали тоя Рафаело наистина познава или са гледали в сценария кой е следващия изгонен

и са натъркали топката му с някой кренвирш.

Редактирано от ined (преглед на промените)

8445917u.jpg

Следващият петък България ще избере най-достойния Съквартирант, който да окичи с титлата „Любима звезда на България”. Близо два месеца зрителите на Нова станаха свидетели на изключително разнообразни и наситени емоции. Пред погледите на многомилионната публика звездите се смяха, плакаха, обиждаха се и си прощаваха... Проследихме зараждащи се любовни трепети, видяхме как стари приятели влизат в открита война, а отколешни врагове стават първи приятели. С увеличаване на емоциите наближава и времето, когато зрителите ще кажат тежката си дума. Последните номинации във VIP Brother ще минат по изцяло нов регламент. Съквартирантите ще трябва да посочат кой според тях е най-достоен да спечели този сезон на шоуто и кой за нищо на света не трябва да се окичи с престижната титла. Тази вечер ще станем свидетели на изключително емоционални номинации. Пред силата на истината маските ще паднат, стратегиите ще избледнеят и ще видим звездите раними, чувствителни и слаби. В днешното живо предаване ще научим имената на последните, които ще бъдат изправени пред елиминации, и първите сигурни финалисти, а Съквартирантите ще имат възможност да гледат всичко това на живо, заедно със зрителите.

Епизодът тази вечер ще бъде безкрайно емоционален. Освен сълзите и терзанията в Изповедалнята, ще станем свидетели и на множество конфликти. На бойното поле ще се появят и нови участници - Люси и „Ритон”. Отношенията им минаха през цялата палитра – от близост и уговорки за съвместна професионална работа до тиха война и тотално неприемане. Довечера ще видим как нещо на пръв поглед безобидно ще разпали напрежението между тях още по-силно, а залогът ще е огромен – бас за 200 000 лв. Колко далече ще стигнат, ще разберем тази вечер в 20 часа по Нова.

actualno.com

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

преди 2 часа, Тøни написа:

Аз съм за Джино. :)

аз съм за Кичка

видяхте ли тритон лъжците няма такава наглост баси грозните били тия двамата

преди 23 часа, Тøни написа:

E,кой иска да дава 100 бона ей така? ;d

200 - алчния Здравец вдигна на 200 щото мислеше че Люси си измисля

да ама не - после им стана лошо като видяха записа и че са лъжци

http://vbox7.com/play:f6ae9d4aaa&start=121

Е, той човекът не е виновен, че жена му е изветряла и не помни. :D  На мен ми е симпатичен. Малко кибритлия, но поне си казва каквото мисли и не лицемерничи. 

преди 11 часа, Тøни написа:

Е, той човекът не е виновен, че жена му е изветряла и не помни. :D  На мен ми е симпатичен. Малко кибритлия, но поне си казва каквото мисли и не лицемерничи. 

това че е кибритлия не му дава правото да обижда Кичка нали, аз ако съм на нея след предаването ще го осъдя

да вика на жена си дебела свиня щото тя такава - тръгнал Кичка да обижда нещастника

я вижте Кичка в каква форма е за годините си а Ерна и Катя дето са по-млади от нея на кво приличат

айде светлето вън урааа да ходи у библиотеката тъпата

всичко нагласено как да не го е яд човек тритоните и ерната на финали пфууу

а трябваше да е обратното - Люси и Криси да останат па тия отвратителните да си ходят

дано в петък си тръгнат

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.