Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новини от света на киното и телевизията.

Featured Replies

16 Януари 2008 Месеци наред детето беше на косъм от смъртта, след оздравяването Деп не иска вече да се връща в киното Холивудският актьор Джони Деп тайно посети детската болница Great Ormond Street в Лондон, за да направи дарение на клиниката, спасила живота на осемгодишната му дъщеря Лили- Роуз. Дарението е на стойност 1 млн британски лири. Лили- Роуз бе няколко месеца в лондонската болница от февруари миналата година. Диагнозата на детето така и не е обявена публично от лекарите. Те казват само, че животът му е висял на косъм. Отначало медиите писаха, че момиченцето има заразяване на кръвта, след като е настъпило ръждив гвоздей, но по- нататък стана известно, че е имало тежко хранително отравяне, предизвикано от бактерията E.coli. Деп и майката на детето, френската актриса и певица Ванеса Паради буквално са дежурили около леглото на дъщеря си. Актьорът дори за известно време спря снимките си в мюзикъла на Тим Бартън, докато не мине опасността. През цялото това време Деп е оказвал психологическа подкрепа и на останалите малки пациенти на болницата. През ноември миналата година той се преоблякъл в костюма на един от любимите си персонажи Джак Спароу от филма " Карибски пирати" и няколко часа разказвал на децата приказки и истории за пирати. Неотдавна се състоя премиерата на новия мюзикъл с участието на Джони Деп " Суини Тод" и холивудската звезда реши да отбележи събитието с няколко лекари и медицински сестри от болницата. Миналата година Джони Деп обяви намерението си да напусне Холивуд и да се заеме " с това, което в момента е най- важно" за него. При това 43 годишният актьор добави, че за него в момента няма нищо по-важно в живота от семейството му - дъщерята Лили- Роуз, шестгодишният син Джек и майката на децата му Ванеса Паради. "Не знам дали ще се върна в киното. Децата ми и семейството ми сега за мен са най- важното. Искам да бъда с тях и да се посветя на възпитанието на децата си", призна Деп. По- рано актьорът няколко пъти споделя в интервюта, че бащинството основно е променило живота му. " Просто искам да видя как растат децата ми, искам да са здрави и щастливи. Те са най- хубавото, което ми се е случило в живота. Никога не съм вярвал, че може да се обича толкова дълбоко", казва актьорът. Единственото, което пречи на Деп да прекарва цялото време със семейството си са постоянните снимки в различни части на света. Последната година двойката живя основно в британския град Ричмънд, но често пътуваше до вилата си във Франция. Джони Деп и Ванеса Паради живеят заедно вече девет години, но още не са женени. Миналата година се разнесоха слухове, че ще сключат брак след щастливото оздравяване на Лили- Роуз, но засега това не е станало.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 222,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Един от малкото холивудски звезди, притежаващи харизматична фигура и сексапил със стабилна връзка и деца.... да чукаме на дърво за сега де... нека следващата клюка да не е , че вече се е разделил с Ванеса .. пу пу :speak:

• Автор

Публикувано изображение

До 3 години затвор за Уесли Снайпс

Звездата от филма "Блейд", Уесли Снайпс беше намерен за виновен по три от общо шест обвинения в укриване на данъци. 45-годишният актьор може да бъде осъден на до три години затвор. По по-тежките обвинения в конспирация срещу държавната данъчна политика, които можеха да му донесат 16 години зад решетките, холивудската знаменитост беше признат за невинен. "Господин Снайпс винаги е правил това, което счита за правилно", обясни след процеса един от адвокатите на защитата на актьора. "Той е готов да направи каквото се иска от него." Уесли Снайпс не е плащал данъци в периода 1999 до 2004 г., като протест срещу федералната политика. В този петгодишен период той не е декларирал двата договора от по повече от 10 милиона долара за продълженията на филма "Блейд".

Източник: avtora.com

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Публикувано изображение

За $10 млн. Робърт де Ниро става ченге в София. Това, разбира се, няма да е полицейската му заплата, а хонорарът, който ще вземе за ролята си във филма "Справедливо убийство". Американската суперзвезда трябва да пристигне у нас до няколко дни, веднага след раздаването на оскарите в Лос Анджелис, гласи клюката от Холивуд. Във филма, който ще снима тук, участва и Ал Пачино. Звездата от "Усещане за жена" обаче отказал да лети отвъд океана. "По-далече от Канада не отивам в този сезон", отсякъл той.

"Справедливо убийство" струва $60 млн., като Пачино и Де Ниро ще си поделят една трета от сумата. Режисьор на лентата е Джон Авнет. Киноасът е известен с хитовете си "Поверително и лично", "Пържени зелени домати", "Червеният ъгъл", сериалът "Бумтаун". Разказът в "Честна игра" е за двама детективи ветерани от Ню Йорк, които са по следите на терорист. Те предполагат, че злодеят е от техните редици. Карла Гугино, Джон Легизамо, Брайън Денехи и рапърът 50 Cent са другите звезди в екшъна. Някои от тях също ще дойдат в София.

Източник: Стандарт

Дженифър Лопес роди

Публикувано изображение

Дженифър Лопес стана майка за първи път. Нейните близначета - едно момче и едно момиче, се родиха в Ню Йорк късно снощи. Раждането минало много добре, като на него е присъствал и бащата Марк Антъни.

Преди два дни бе съобщено, че Лопес е приета в болницата в Лонг Айлънд. Пациент на университетската болница Норт Шор, който станал очевидец на пристигането на латиноиконата, бе заявил, че персоналът е в луда паника и наоколо се чували само крясъци

"Джей Ло пристигна!". "Персоналът е на тръни поради заплахите за отвличане на бебетата на певицата и съпруга й Марк Антъни", разказа той.

Аctualno.com

Джесика Алба ще си има близначета

Публикувано изображение

Актрисата Джесика Алба е споделила с приятелите си радостната новина – в началото на юни ще роди близначета. 26-годишната Алба е разказала на всички своите познати, че терминът й е 8 юни.

Приятел на Джесика каза за вестник National Enquirer, че “новината за близнаците обърна живота на Алба нагоре с краката. Сега Джесика и Кеш Уорън ще трябва да планират всичко отначало – от детегледачката до двете детски стаи”. Според слуховете и актрисата Анджелина Джоли очаква да роди близнаци.

Източник: БГНЕС

Мърфи и Лоън триумфираха със „Златни малинки“

Публикувано изображение

Еди Мърфи и Линдзи Лоън бяха определени за най-лош актьор и актриса на 2007 г. и грабнаха „Златни малинки“. Два филма с тяхно участие доминираха подигравателните награди, създадени като пародия на „Оскари“-те.

Ветеранът-комик и младата актриса спечелиха всеки по три малинки. Наградите бяха връчени от Фондация „Златна малинка“, която обявява своите „победители“ ден преди връчването на "Оскари"-те от Американската киноакадемия. Мърфи и младата актриса с шеметно сриваща се репутация Лоън получиха по три малинки – кичозна награда, оцветена със спрей и с цена от малко под 5 долара. Еди Мърфи получи наградите си за главната си роля в комедията „Norbit“, въпреки че благодарение на неговото участие филмът бе успешен и спечели в бокс офиса 158 милиона долара. Лоън получи две малинки за най-лоша актриса за изпълнението си на близначки в лентата „Знам кой ме уби“, която спечели и в категорията за най-лош филм. Лоън бе отличена и за „най-лоша двойка“ за сцена, в която играе едновременно двете сестри близначки. „Знам кой ме уби“ донесе едва девет милиона долара и е смятан за най-големия провал в бокс офиса. Лентата грабна осем от девет „Златни малинки“, за които бе номинирана.

Пълната класация:

Най-слаб филм: "Знам кой ме уби"

Най-лош актьор: Еди Мърфи за "Норбит"

Най-лоша актриса: Линдзи Лоън за сестрите близначки Обри и Дакота в "Знам кой ме уби"

Най-слаба поддържаща женска роля: Еди Мърфи за "Норбит"

Най-слаба поддържаща мъжка роля: Еди Мърфи за "Норбит"

Най-слаба актьорска двойка Лоън и Лоън в "Знам кой ме уби"

Най-лош римейк: "Знам кой ме уби", основан на няколко предишни филма

Най-слабо продължение: "Daddy Day Camp"

Най-слаб режисьор: Крис Силвърстън за "Знам кой ме уби"

Най-слаб сценарий: Дженифър Хамънд за "Знам кой ме уби"

Най-лошо оправдание да направиш хорър: "Знам кой ме уби".

БГНЕС

• 2 седмици по-късно...

Откриха рак на Патрик Суейзи

Публикувано изображение

6 Март 2008 bgfactor.org

Туморът на задстомашната жлеза е открит в ранен стадий, актьорът е започнал лечение и опасност за живота му няма.

Всеобщият любимец от “Мръсни танци” и “Дух”, Патрик Суейзи (Patrick Swayze), страда от рак на задстомашната жлеза, съобщи агенция Reuters, цитирайки информация на официалния публицист на звездата, Анет Уолф (Annett Wolf).

Представителката на актьора заяви, че за щастие, болестта е открита в ранен стадий и Суейзи веднага се е подложил на терапия, като опасност за живота му няма. Паралелно с лечението, 55-годишният актьор ще продължи работата над текущите си проекти.

Уолф категорично отхвърли появилите се в таблоидите твърдения, че Суейзи е в тежко състояние и му остават броени седмици живот. Във връзка с това тя цитира изявлението на лекуващия му лекар, д-р Джордж Фишер (Dr. George Fisher), според който “туморът на Патрик е с много малки размери и реагира добре на лечението”.

Според филмовата енциклопедия IMDB, скоро се очаква премиерата на два нови филма с участието на Суейзи – драмата “Powder Blue” на реж. Тимъти Лин Буй (Timothy Linh Bui), с участието на Джесика Бийл, Форест Уитакър, Рей Лиота и Лиса Кудроу, и телевизионната продукция The Beast.

Дженифър Анистън успя да скара Джоли и Пит

Публикувано изображение

Дженифър Анистън успя да скара Брад Пит и Анджелина Джоли. Това обаче нямаше да стане без помощта на майката на актьора.

Всички знаят, че след като съпругът й я напусна заради Анджелина Джоли Анистън има една единствена цел – да си го върне. За това тя може да разчита на подкрепата на силен съюзник – бившата си свекърва Джейн Пит, с която е много близка. От известно време Брад Пит и Анджелина Джоли планират сватбата си. Актьорът иска голяма и красива церемония в присъствието на всичките си приятели в Ню Орлеанс, докато Джоли предпочита по-интимна церемония във Франция, за да отдаде почит на майка си, която почина преди една година. Истинският проблем обаче е в това, че Джейн Пит иска на сватбата да присъства и Анистън. Това предизвикало гнева на Анжелина срещу майката на Пит, който е в основата на многобройните скандали между двамата, твърдят близки до звездната двойка.

БГНЕС

Редактирано от hopepper (преглед на промените)

Ева Лонгория става ресторантьор

Публикувано изображение

Американската актриса Ева Лонгория се впуска в ресторантьорското поприще – заедно със своя бизнес - партньор, известният майстор кулинар Тод Инглиш те ще открият тази вечер свое заведение в Холивуд.

И тъй като са известни мексиканските корени на Ева, ресторантът ще се нарича „Бесо“ (на испански – целувка) и в него ще се сервира храна от традиционното меню на американските мексиканци. Много се вълнувам - бременността беше дълга, но бебето вече е налице и всичко е готово да го покажем пред света, заяви „отчаяната съпруга“. „Доста ми е нервно, но поне няма да ми се наложи да готвя, макар че съм майстор на „гуакамоле“ (салата от авокадо – бел. ред.) и супа от тортиля“, добави Ева Лонгория.

БГНЕС

• 2 седмици по-късно...

Анджела Басет получи своя звезда в алеята на славата

Публикувано изображение

Актрисата Анджела Басет получи своя звезда в холивудската „Алея на славата“, предаде Франс прес.

Развълнуваната Басет, известна с превъплъщението си на световно известната певица Тина Търнър във филма "What's Love Got to do With It?", заяви, че се е разплакала, когато е научила за оказаната й чест. „Плача днес, плаках вчера, плаках и онзи ден“, призна 49-годишната актриса пред фенове и звезди, сред които бяха Форест Уитакър и Лорънс Фишбърн. „Кой би могъл да си помисли, че малкото момиченце с плитки от Сейнт Питърсбърг, Флорида, ще доживее да гледа звезда със своето име на нея в Алеята на славата? Този ден е много, много специален за мен“, добави тя.

БГНЕС

Сара Джесика Паркър:
"Зрителите ще бъдат очаровани от киноверсията на Сексът и градът"

Публикувано изображение

Според Сара Джесика Паркър, която играе главна роля в сериала „Сексът и градът“, зрителите ще бъдат много доволни от филма със същото име. Очаква се той да се появи на голям екран през май тази година.

„Хората ще бъдат изненадани, трогнати и щастливи. Те може би ще изпитат едновременно радост, тъга и ще преживеят истински случващото се в живота на Кари“, твърди Паркър, която отново ще се превъплъти в ролята на Кари Брадшоу. Актрисата споделя, че са й били необходими 18 месеца, за да убеди колежките си Ситния Никсън, Кристин Дейвис и Ким Катрал да участват във филма. Паркър изрази желание да участва и в негово продължение, ако първата част има успех.

БГНЕС

Катрин Зита-Джоунс ще се снима в нова романтична комедия

Публикувано изображение

Катрин Зита-Джоунс ще се снима в нова романтична комедия, в която ще играе ролята на самотна майка, която се увлича по много по-млад от нея мъж, съобщава специализираният всекидневник „Холивуд Рипортър“.

За последен път актрисата, която през 2003 г. спечели Оскар за второстепенна роля за филма „Чикаго“, се снима в романтичната комедия „Вкусът на живота“. Освен това тя бе партньорка на Джордж Клуни във филма „Непоносима жестокост“, който се появи през 2003 г. Снимките на новия филм, който все още няма име, ще започнат на 17 април. Режисьор ще бъде Барт Фройндлих.

АФП

• 4 седмици по-късно...

Шарън Стоун, Вал Килмър и "50 Сент" във филм за "Катрина"

Публикувано изображение

Американските актьори Шарън Стоун и Вал Килмър, както и рапърът Къртис Джексън, известен като "50 Сент", ще участват в екшън, който преставя картината от улиците на Ню Орлийнс след преминаването на урагана "Катрина",

съобщи специализираното издание "Варайъти". "Streets of blood" ще разказва за отношенията между двама полицаи, които трябва да действат в един град, обхванат от хаос след унищожителния циклон през август 2005г. Режисьор на филма ще е синът на продуцента на "Роки" Ъруин Уинклър, който ще продуцира и "Streets of blood" Чарлз Уинклър.

АФП

Дни на нордското кино

От 17 до 24 април в Дома на киното ще се проведе първата панорама на хитови скандинавски филми в София - Дни на нордското кино

Публикувано изображение

Организатор на панорамата е сдружение Седем (което създаде и първия фестивал за късометражно кино в столицата Филмини), а съорганизатори на събитието са посолствата на Дания, Норвегия, Финландия и Швеция. Програмата включва 10 заглавия от четирите страни.

Oт Норвегия идва фантастичната драма, издържана в духа на 1984 на Оруел - Натрапникът на режисьора Йенс Лиен. Филмът е заснет по радипиеса на сценариста Пер Шрайнер и показван в официалната селекция в Кан през 2006. Другите норвежки предложения за кино са остроумната тийнейджърската комедия за любовта и съзряването на Петер Нес (режисьора на Елинг) Просто Беа и екзистенциалната драма за приятелството, лудостта и творчеството Повторение на режисьора Йоаким Триер (с две награди от Карлови Вари).

Филмовите предложения от Финландия са мрачната кинореплика към Шофьор на такси - Замръзнал град на режисьора Аку Лоухимис, както и драмата Мъжка работа на режисьора Алекси Салменперо. Филмът разисква въпроса за все по-безпомощната позиция на мъжете в северните общества. Филмът е удостоен с наградата за режисура на фестивала в Москва, 2007 г.; наградата за мъжка роля на фестивала в Маракеш, 2008, както и с 2 награди Jussi на националния фестивал във Финландия.

От Швеция зрителите ще зарадват две уникални филмови предложения - едното е последния есеистичен шедьовър на ветерана Рой Андершон Вие, живите (официална селекция в Кан 2007). Филмът представя Човека в неговото величие и злочестина, размишлява върху неговите радости и скърби, върху човешката самоувереност и грижи. Носител е на Голямата награда Сребърен Хюго от Чикаго'2007, както и на наградата за режисура на Европейската филмова академия.

Другият шведски шедьовър, който ще закрие панорамата на нордското кино е Бергман и Форьо - единственият подробен визуален документ за Ингмар Бергман, усамотен на любимия си остров Форьо на режисьорката Мари Нирерьод. Третото филмово предложения от Швеция е трагичната история на едно мъжко приятелство Сбогом Фалкенберг на режисьор Йеспер Гансландт.

От Дания ще бъде показана градската драма 1:1 на режисьора Анет Олсен и комедията Fidibus – дело на Хана Йоф. Филмът не се занимава с конкретен сюжет, а се съсредоточава върху по-важните разнообразни персонажи и върху взаимоотношенията между тях.

източник: edno.bg
  • Автор

Публикувано изображение

Холивуд прави филм за Шумахер

Холивудски филмов продуцент иска да създаде филм за живота на Михаел Шумахер, в който седемкратният световен шампион във Формула 1 да играе главната роля. Мениджърът на германеца Вили Вебер потвърди, че бившият пилот е получил такава оферта, но заяви, че окончателно решение все още не е взето. Обект на лентата ще бъде целият живот на Михаел Шумахер. В това се включва детството на германеца, чийто баща е зидар, пътят му до Гран при, както и неговият личен живот със съпругата му Корина и двете им деца. В момента Михаел е консултант на Ферари и има достатъчно свободно време. Дори и увлечението по новата му страст - моторите, да не премине скоро, германецът спокойно може да поеме един творчески ангажимент. Междувременно се разбра, че той ще е новото рекламно лице на марката "Мартини". В продължение на две години Шуми ще съветва любителите на напитката от рекламните клипове да не карат, когато са употребили алкохол. Новата кампания ще замени досегашната "Няма Мартини, няма парти", чието лице беше Джордж Клуни.

Източник: 7 Дни Спорт

Гари Дурдан арестуван за наркотици

Публикувано изображение

Актьорът Гари Дурдан, който играе в сериала на Си Би Ес „От местопрестъплението Лас Вегас“, беше арестуван за притежанието на кокаин, хероин и други наркотици, съобщи полицията, цитирана от Ройтерс.

41-годишният Дурдан беше задържан от полицията в пустинния курортен град Палм Спрингс на 160 км източно от Лос Анджелис, след като е бил намерен заспал на шофьорското място на паркиран автомобил преди изгрев. Колата е била паркирана от погрешната страна на улицата. Дурдан изглежда е бил дезориентиран и вероятно е бил под влияние на алкохол и/или наркотици, когато е бил намерен. Полицаят е открил субстанции, за които се смята, че са хероин, екстази, кокаин и различни лекарства по рецепта. Дурдан е бил арестуван, регистриран за притежание на наркотици и опасни лекарства, и затворен за 5 часа преди да бъде освободен под гаранция за 5 хиляди долара.

БГНЕС

Мел Гибсън оглежда затвори

Публикувано изображение

Американският актьор и режисьор Мел Гибсън е посетил затвор в мексиканския щат Веракрус, предаде Асошиейтед прес.

Гибсън и неговият екип са търсили подходящо място за снимки на нов филм, съобщават местните власти.

През 2006 г. друга лента на холивудската звезда бе заснета в същия щат. Става дума за епоса "Апокалипто“, разказващ за залеза на маите в навечерието на испанското нашествие през ХVІ век. Информацията е на БГНЕС.

източник: pop.bg

• 2 седмици по-късно...

Публикувано изображение

Моника Белучи се снима в новия филм на Мария Соле Тоняци

„Предишната вечер си казахме: „Здрасти, приятно ми е!“, а на следващата сутрин бяхме заедно в леглото“, разказва Моника Белучи за снимките в Торино на новия си филм „Мъжът, който обича“.

В него италианската звезда играе в любовни сцени с красивия актьор Пиерфранческо Фавино. Филмът е под режисурата на Мария Соле Тоняци, дъщеря на големия италиански актьор Уго Тоняци.

Според Тоняци младият и физически надарен Пиерфранческо е идеалният актьор, който може да изиграе ролята на страдащ от любов мъж. „Веднага след като реших, че той ще бъде героят във филма, си помислих и за Моника. Обадих й се и й казах - знам, че си ангажирана до 2025 година, но прочети този сценарий“, разказва Тоняци пред изданието Corriere Magazine.

„Мисля, че е изключително интересно как киното анализира мъж, страдащ от любов. Най-после се слага край на това клише, че любовното страдание е присъщо само на жените“, разказва за филма Моника Белучи.

www.prontosofia.com - Дарик радио

Майкъл Мур снима продължение на ”Фаренхайт 9/11”

Публикувано изображение

Режисьорът Майкъл Мур работи над продължението на документалния си филм ”Фаренхайт 9/11”, съобщи ”Варайъти”. В последно време той се превърна в най-касовия и най-награждавания документален филм изобщо.

Широко обсъжданият документален филм ”Фаренхайт 9/11” разказва за връзките между семейството на Буш и семейството на лидера на ”Ал Кайда” Осама бин Ладен, а също така и по какъв начин резултатите от терористичните актове на 11 септември 2001 г. са били използвани от администрацията на САЩ като повод за началото на войната в Ирак. Майкъл Мур получи за филма наградата на Международната федерация на кинокритиците ”FIPRESCI”.

Продължението отново е посветено на Джордж Буш и провежданата от него политика. Темите в новия филм, който ще носи наименованието ”Фаренхайт 9/11S”, остават същите – Ирак и тероризма.

”На 51% от американците липсваше информация преди изборите и ние искаме да ги обучим и да ги просветим. Не им казваха истината, затова ние ще се заемем с това. Приключи времето за скръб и се вижда лъчът на надеждата”, казва Майкъл Мур.

Продължението на ”Фаренхайт 9/11” трябва да излезе през пролетта на 2009 г. Лентата по всяка вероятност ще бъде представена на следващия фестивал в Кан. /Vsekiden.com

Том Круз се опитва да спечели сърцето на... тъста си

Публикувано изображение

Американският актьор Том Круз помолил съпругата си Кейти Холмс да стане член на голф-клуба в шикозния квартал Бел Еър на Лос Анджелис, за да общува по-често с баща й, който е от видните членове на клуба и често играел там.

Неназован източник заявил пред американското списание „Американ стар”, че тъстът Мартин Холмс, меко казано, не изпитвал особено нежни чувства към зетя си, който затова искал да спечели симпатиите му.

Г-н Холмс бил добър играч, Том, който е член на клуба, също си служел не

лошо със стиковете, а Кейти сега навлизала в играта, така че прекарвайки заедно свободното си време, зетят се надявал да постигне целта си. Само дето това ще му струва 150 000 долара, колкото е годишният абонамент за членството на Кейти в елитния голф-клуб. /БГНЕС

Звездите от Sex And The City на премиерата в Лондон

Публикувано изображение

Стотици фенове поздравиха звездите от Sex And The City (Сексът и градът) на световната предпремиера на киноверсията в Лондон. Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис и Синтия Никсън бяха посрещнати с шумни овации, докато вървяха по черния килим на "Лестър скуеър" в центъра на британската столица.

Почитателите на култовия американски сериал чакаха цели четири години, за да видят и киноверсията на Sex And The City.

Това е вълшебна и незабравима нощ за всички нас, заяви Сара Джесика Паркър пред BBC. Както обикновено, тя беше облечена с рокля на Александър Маккуин от тюл с цвят на зелена ябълка. На въпрос защо премиерата се случва в Лондон, а не в Ню Йорк (както предполага сюжетът), тя обясни простичко: „Шефовете ни казаха да дойдем тук и ние дойдохме”. Тя обаче добави, че за нея премиерата в Лондон е повече от приключение.

Филмът среща четири приятелки около 40-те, познати ни вече като Кари, Саманта, Шарлот и Миранда, които вършат чудеса в работата и връзките си. Това е филм за прошката и случването в любовта по един реален и съдържателен начин - без излишни сантименти, разказва Сара Джесика Паркър.

След премиерата в Лондон, Sex And The City ще бъде показан в Берлин на 15 май преди най-сетне да бъде преставен и в Ню Йорк – на 27 май. Филмът излиза на голям екран на 30 май. /Дарик радио

61-ят филмов фестивал в Кан се открива с филма "Blindness"

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Фестивалът в Кан се открива утре с първия филм в програмата "Blindness" на бразилския режисьор Фернандо Мейрелес, психологически трилър, вдъхновен от роман на Жозе Сарамаго.

Церемонията по откриването ще бъде водена от актьора Едуард Баер и ще бъде излъчена по Canal+. Първите, които ще преминат по червения килим, ще бъдат актьорите Джулиан Мур, Марк Ръфало, Дани Глоувър и Гаел Гарсия Бернал. Всички те участват във филма "Blindness", с чиято гала прожекция ще бъде открит Кан 2008.

С голям интерес се очаква появата на американския актьор и режисьор Шон Пен, който председателства тазгодишното жури, в което участват още актьорите Натали Портман, Серджо Кастелито, Александра Мария Лара и Жан Балибар, както и режисьорите Алфонсо Куарон, Апичатпонг Уирасетакул, Рашид Бушареб и Марджане Сатрапи.

Още от четвъртък фестивалът ще започне с представянето на два филма от общо 22, включени в официалната състезателна програма.

Първият филм "Waltz with Bashir" на израелския режисьор Ари Фолман разказва за масовите убийства в палестинските бежански лагери Сабра и Чатила в Бейрут през 1982 г.

Вторият филм "Leonera" е режисиран от младия и талантлив режисьор Арджентин Пабло Траперо. Главната роля в него се изпълнява от приятелката му Мартина Гусман, която се превъплъщава в ролята на жена, принудена да отглежда детето си в затвора.

Американските звезди ще се включат във фестивала от 14 до 25 май – Анджелина Джоли, Бенисио Дел Торо във филма „Че” на Стивън Содърбърг, Пенелопе Крус и Скарлет Йохансон в последния филм на Уди Алън "Vicky Cristina Barcelona", Харисън Форд и Стивън Спилбърг в четвъртия филма за приключенията на Индиана Джоунс.

По червения килим ще минат още американският боксьор Майк Тайсън и легендарният аржентински футболист Диего Марадона.

Кан 2008 ще бъде белязан и от завръщането на Клинт Ийстууд с филма "Changeling" с участието на Анджелина Джоли в ролята на изпаднла в отчаяние жена заради отвличането на нейния син. /АФП - БГНЕС

Спилбърг ще снима филм за Линкълн

Публикувано изображение

Стивън Спилбърг ще започне снимките на биографичен филм за 16-ия президент на САЩ Ейбрахм Линкълн в началото на 2009 г., съобщи ComingSoon.net со. Режисьорът ще се заеме с новия проект веднага след окончателното приключване на работата по приключенската лента ”Тантан”.

Спилбърг трябваше да се заеме първо с ”The Trials of Chicago 7”, драма за съда над антивоенни лидери, но сценарият още не е готов и това е променило плановете на режисьора. В интервю за немското списание ”Фокус” Спилбърг е споделил увереността си, че евентуалната стачка на киноактьорите няма да попречи на приключването на ”Тантан”. Филмът е първа част на трилогия за млад журналист, персонаж на популярен комикс на белгийския художник Ерже. /Vsekiden.com

Брус Уилис - най-добър екшън герой

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ролята на Джон Макклейн в ”Умирай трудно” изстреля Брус Уилис на челно място в класацията за най-добър екшън герой. Той бе определен от анкета на британската рекламна компания Pearl & Dean, в която участваха 3000 души.

Неочаквано бившата половинка на Деми Мур изпревари титаните Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун и Жан-Клод Ван Дам, които традиционно свързваме с екшън филми. Образът на идеалния екшън герой Брус Уилис създаде през 80-те години на миналия век.

На второ място в подредбата е поставен Харисън Форд, който ще остане завинаги в съзнанието на зрителите и любителите на холивудското кино като Хан Соло от ”Междузвездни войни” и като авантюриста-археолог в лентите за Индиана Джоунс. В ролята на Индиана той се снима за четвърти път тази година.

На трето място е последният екшън герой Арнолд Шварцнегер. Мат Деймън като Джейсън Борн и Даниъл Крейг като Джеймс Бонд са на четвърто и съответно на пето място. Следват Силвестър Сталоун, Стивън Сегал, Мел Гибсън, Хю Джакман и Жан-Клод Ван Дам. /Vsekiden.com

Кейт Хъдзън отрече да се е сгодила за Оуен Уилсън

Публикувано изображение

Кейт Хъдзън отрече слуховете, че се е сгодила за Оуен Уилсън. От миналия четвъртък 29-годишната актриса носи диамантен пръстен, който предизвика слухове, че се е сгодила.

Нейният агент обаче отрече информацията, като заяви пред сайта UsMagazine: „Тя не е сгодена. В момента снима филма „Bride Wars”, което обяснява защо носи халка. Тя е само за целите на филма”.

Кейт Хъдзън и Оуен Уилсън се запознаха на снимките на филма „Ти, аз и Дюпри” през 2006 г. Това стана малко след като Хъдзън се раздели със съпруга си Крис Робинсън, за когото беше омъжена в продължение на шест години. /БГНЕС

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Откриха рак на Патрик Суейзи

Публикувано изображение

6 Март 2008 bgfactor.org

Туморът на задстомашната жлеза е открит в ранен стадий, актьорът е започнал лечение и опасност за живота му няма.

Всеобщият любимец от “Мръсни танци” и “Дух”, Патрик Суейзи (Patrick Swayze), страда от рак на задстомашната жлеза, съобщи агенция Reuters, цитирайки информация на официалния публицист на звездата, Анет Уолф (Annett Wolf).

Представителката на актьора заяви, че за щастие, болестта е открита в ранен стадий и Суейзи веднага се е подложил на терапия, като опасност за живота му няма. Паралелно с лечението, 55-годишният актьор ще продължи работата над текущите си проекти.

Уолф категорично отхвърли появилите се в таблоидите твърдения, че Суейзи е в тежко състояние и му остават броени седмици живот. Във връзка с това тя цитира изявлението на лекуващия му лекар, д-р Джордж Фишер (Dr. George Fisher), според който “туморът на Патрик е с много малки размери и реагира добре на лечението”.

Според филмовата енциклопедия IMDB, скоро се очаква премиерата на два нови филма с участието на Суейзи – драмата “Powder Blue” на реж. Тимъти Лин Буй (Timothy Linh Bui), с участието на Джесика Бийл, Форест Уитакър, Рей Лиота и Лиса Кудроу, и телевизионната продукция The Beast.

Моля се на Бог-да се оправиш,да победиш болестта

:angry:

Моля се на Бог-да се оправиш,да победиш болестта :)

Като стана въпрос за болести и актьори. Преди няколко дни се чудех какво става с Майкъл Джей Фокс. Нали има Паркинсон човека. Скоро си мислех за него, като попаднах случайно по един от ТВ каналите на сериала му "Шеметен град".

Антъни Хопкинс е новият “Крал Лир”

Публикувано изображение

Антъни Хопкинс ще изиграе крал Лир, а Кийра Найтли – малката му дъщеря Корделия в новата екранизация на трагедията на Шекспир “Крал Лир”, съобщи “Screen daily”. Бюджетът на филма ще бъде 35 млн. долара. Режисьор на лентата ще е Джошуа Майкъл Стърн, чийто дебютен филм “Swing Vote” с Кевин Костнър в главната роля ще излезе по екраните това лято.

Регана – средната дъщеря на крал Лир, ще изиграе Гуинет Полтроу. Все още не е избрана актрисата, която ще се превъплъти в Гонерила, най-голямата от дъщерите на краля. Не се съобщава също така кого създателите на филма виждат в останалите роли. Режисьорът даде да се разбере, че би желал да види в бъдещия филм големи батални сцени, заснети с размах, каквито зрителите видяха във филма “300”. /Vsekiden.com

Харисън Форд пристигна в Кан за премиерата на 4-я "Индиана Джоунс"

В Кан пристигна актьорът Харисън Форд, новите приключения на чийто герой Индиана Джоунс се очакват с огромно нетърпение по цял свят. 65-годишният актьор се разходи по плажа на Кан, следван от оператори и фотографи, два дни преди многоочакваната премиера на четвъртия филм за симпатичния археолог-авантюрист, която ще се състои в рамките на Фестивала в Кан.

Според разпространителите на филма, "Парамаунт пикчърс", днес в Кан пристига и по-голямата част от екипа, реализирал "Индиана Джоунс и кристалния череп" - режисьорът Стивън Спилбърг, продуцентът Джордж Лукас и актьорите Шиа Лабьоф и Керън Алън. Премиерата на филма, който излиза 19 години след първия епизод е на 18 май, а в киносалоните по света е от 22 май. /АФП-БГНЕС

20-те най-красиви актриси на Фестивала в Кан

Публикувано изображение

От 14 май голям брой звезди преминават по червеното килимче в Кан, за да представят свой филм, да подкрепят свой близък или просто да се покажат. И тази година актьорите и по-точно актрисите си оспорват титлата за елегантност.

Сред най-красивите тази година бяха Анджелина Джоли, Ева Лонгория и Натали Имбрулия, пристигнали за прожекцията на „Кунг-Фу Панда“.

Петра Немцова, Хафсия Херзи и Вирджин Ефира за прожекцията на „Един коледен разказ“, Мишел Ларок, Айшвария Рай, Пенелопе Крус за „Вики Кристина Барселона“, Натали Портман, Офели Уинтър, Пас Вега, Клотилд Куро, Натали Винсент, Кейт Бланшет и Линда Еванджелиста за „Индиана Джоунс“. /БГНЕС

Бебетата на Анджелина Джоли ще се родят около 19 август

Публикувано изображение

Анджелина Джоли, за която вече със сигурност се знае, че е бременна с близнаци, съобщи, че се очаква да роди около 19 август.

Два дни след като потвърди, че чака близнаци, актрисата сподели в интервю за Today Show, че бебетата трябва да се родят на 19 август. Остава само да се разбере къде ще се състои раждането. През 2006г. Джоли роди дъщеря Шайло. Двамата с Брад Пит са родители и на три осиновени деца - Мадокс-6 г., Пакс-4 г. и Захара-3 г. /БГНЕС

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Като стана въпрос за болести и актьори. Преди няколко дни се чудех какво става с Майкъл Джей Фокс. Нали има Паркинсон човека. Скоро си мислех за него, като попаднах случайно по един от ТВ каналите на сериала му "Шеметен град".

Последно го го гледах в `Адвокатите от Бостън` , беше слаб и променен, но пък си играеше отлично .Епизодите са от 2006г.

Крисчън Бейл ще се снима в нови три филма от поредицата за Терминатор

Публикувано изображение

Крисчън Бейл ще изпълни ролята на водача на бунтовниците Джон Конър в три продължения на филмовата поредица за Терминатор, оповестиха продуцентите, цитирани от Би Би Си.

Актьорът, родом от Уелс, скоро ще може да бъде видян във филма "The Dark Knight" - продължението на "Батман в началото".

Бейл вече е започнал участието си в снимките на първия от трите филма - "Terminator Salvation: The Future Begins". Режисьор на новия филм, който трябва да се появи по екраните на 22 май 2009 г., е Макджи, заснел "Ангелите на Чарли".

"Крисчън бе първият ни избор, той е голям фен на Терминатора, така че сме късметлии", заяви продуцентът Виктор Кубичек на кинофестивала в Кан.

"За наша радост Крисчън прочете сценария, хареса го и сключи договор, за да се снима в трите филма", допълни бизнес партньорът на Кубичек Дерек Андерсън.

Главни роли във филма са поверени също на американския рапър Комън и австралийския актьор Сам Уъртингтън, който скоро ще може да бъде видян в научнофантастичния епос "Avatar" на Джеймс Камерън, режисьор на "Титаник". БТА

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.