Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новини от света на киното и телевизията.

Featured Replies

Tragedy, товя беше и моята идея. Колкото и да ми харесва сериалът, ясно е че го правят само за парите. След 10 години това беше естественият му завършек, сериалът е изчерпан. Оттук пътят е само надолу - към холивудските клишета. :P:)

Редактирано от lpa (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 220,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Tragedy,

товя беше и моята идея. Колкото и да ми харесва сериалът, ясно е че го правят само за парите. След 10 години това беше естественият му завършек, сериалът е изчерпан. Оттук пътят е само надолу - към холивудските клишета.

:P  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ееее, недей така!Новият сезон е на етап идея, а ти вече го ориса да бъде неуспешен.Нека го дочакаме, пък тогава да коментираме! :hush:

Няма такова нещо като евреин-миньор и няма такова нещо като скучна серия на "Приятели"! Между другото, жалко, че сериалът Джоу не получи такъв успех какъвто се очакваше - иначе сюжетът също е оригинален и забавен. Може би проблемът е по-малкото главни действащи лица и до втръсване експлоатираната "малоумност" на Джоуи. Според мен сериал за Чандлър и Моника също би имал голям успех...

Най-култовия сериал на всички времена !!!!!!! Нямам търпение да дойдат сериите в арена!!!!! Няма омръзване този сериал!!!!! Как ще говорите така ве??? Вий сте луди!!! Новите серии ще са също толкова хубави като другите, убеден съм! То с тия шестимата няма как да е.

Това продължение обаче ще се направи само заради парите, мисля си, че ще бъде доста по-пошло и не така забавно както оригинала именно поради горната причина. Лично аз мисля, че ще е глупаво, колкото и да ми се иска да гледам "Приятели" отново и отново.

Сериала от самото си начало е направен за печелене на пари, това че ти не си го възприемал досега като машина за зелени банкноти е друг въпрос. Тъй че това въобще не е причина поради която "новите приятели" ще са по-малко интересни.

и аз мисля че трябва първо да видим епизодите и тогава да говорим дали е хубав или не, те хората още не са почнали да го снимат а ние... ги направихме на нищо :down: затова айде да почакаме и да видим :) и все пак и аз съм на мнение че неможе да бъде скучен...а и...за каквото и да ви говорят знайте че става дума за пари....нищо в Холивуд не се прави защото на някого му харесва, всичко е пари :) Мнооого пари :):)

Да но сега е само заради това. И както всяко продължение на всички успешни филми и сериали, мисля че ще окаже разочароващо. Дано да греша. :)

• Автор

След като преди дни световните агенции разпространиха информацията, че се очакват нови четири двойни епизода на култовия сериал „Приятели“, от Уорнър Брадърс отрекоха да са водени преговори с актьорите. „Няма нищо вярно в това, че в края на миналата година сме подписали договори за няколкомилионни хонорари с шестимата актьори от сериала „Приятели“, се казва в изявление на филмовата компания. Неверни се оказаха и слуховете за нов сериал, в който щели да участват само Рос, Чандлър и Джоуи ( изиграни съответно от Дейвид Шуимър, Матю Пери и Мат Льоблан), със заглавие „Момчешки работи“. „Нямаме уговорки с никого от екипа на „Приятели“, завършва изявлението на Уорнър.

Няма да има продължение. Според мен много добре си свърши(до колкото помня де :offtopic_s: ). Точно това че беша леко тъжно, беше добре, а и иначе трудно щеше да свърши щастливо Публикувано изображение

Редактирано от Sasuke (преглед на промените)

Супер много ме зарадвахте с тази новина! Публикувано изображение Страхотно! Приятели отново в ефир! Гледала съм всеки сезон поне 3 пъти и даже си ги имам всички на CD ;) . Възможно е и вие да сте прави, че новия сезон може да не си струва, и на мен ми хареса как свърши сериала, в мен остана чувството, че наистина се разделям с приятели. Но ще поживеем и ще видим какво ще се получи, няма смъсъл да го мислим сега :)

:bye:

• Автор

Супер много ме зарадвахте с тази новина! Публикувано изображение Страхотно! Приятели отново в ефир! Гледала съм всеки сезон поне 3 пъти и даже си ги имам всички на  CD  :P . Възможно е и вие да сте прави, че новия сезон може да не си струва, и на мен ми хареса как свърши сериала, в мен остана чувството, че наистина се разделям с приятели. Но ще поживеем и ще видим какво ще се получи, няма смъсъл да го мислим сега :)

:bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Май не четете :)
Жалко че прекрасната новина се оказа само фарс. Някой ден когато Холивуд разбере колко е изчерпан от страна на готини сценарии може да реши че "Приятели" е може би най-доброто от всички комедийни сериали които са правени досега.
  • 1 месец по-късно...

След успеха на Бандата на Оушън (Ocean's Eleven)Публикувано изображение

и приличното му продължение Бандата на Оушън 2 (Ocean's Twelve) Публикувано изображение

очакваме появата на трета част на култовият филм.

Джордж Клуни и Брад Пит ще участват в третата част на хита “Бандата на Оушън”, но ще трябва да се лишим от присъствието на Джулия Робъртс и Катрин Зита Джоунс. Клуни отново ще изиграе ролята на Дени Оушън, който за трети път ще бъде “мозъка” на дързък банков обир.

Филмът “Бандата на Оушън” – първа част се появи на екрана през 2001 г. и спечели 800 милиона долара. Той бе римейк на летата от 1960 година, в която участваха Франк Синатра, Дийн Мартин. Продуцент на третата част ще бъде отново компанията Section Eight, която е собственост на Клуни и режисьора Стивън Содерберг.

Автори на сценария на Част 3 - "Ocean's 13", са Брайън Копелман (Brian Koppelman) и Дейвид Левиен (David Levien), работещи неизменно като тандем, пример за почерка на който са заглавия като "Walking Tall", "Runaway Jury" и "Knockaround Guys".

Той е одобрен от Jerry Weintraub Productions и Warner Brothers, които планират да дадат старт на продукцията по-късно тази година, пише Variety.

Содерберг ще бъде режисьор, а във филма ще участват Мат Дилън и Анди Гарсия, познати ни от предишните серии. Сценарият обаче не предвижда роли за Джулия Робъртс и Катрин Зита Джоунс. “Ние наистина не разполагаме с възможност пълноценно да използваме таланта на тези две звезди”, заяви продуцентът Джери Уантръб. Началото на снимките е планирано за юли в Лос Анджелис. Филмът ще се появи през лятото на следващата година.

Редактирано от MasterRalf (преглед на промените)

• Автор

Брад Пит и Анджелина Джоли удариха джакпота с “Господин и госпожа Смит” миналата година и се очертава отново да работят заедно. Този път става дума за третата част на “Бандата на Оушън”. Според най-новите слухове в Холивуд Брад се опитва да убеди бъдещата си съпруга да се присъедини към актьорския колектив за новия филм. Джулия Робъртс и Катрин Зита-Джоунс се изявиха в предишните 2 филма, които както и следващия ще се режисират от Стивън Содърбърг. И след като никоя от тях няма да се появи в третия филм мястото за нова дама, която да поеме главната женска роля, може да се падне именно на бъдещата госпожа Джоли-Пит, въпреки че първоначално се шумеше около името на Елън Бъркин. За ролите в новия филм готвят завръщането си Мат Деймън, Елиът Голд, Анди Гарсия, Дон Чийдъл, Скот Каан, Кейси Афлек и Бърни Мак за снимките, които започват през 2007 година. Продуцентите очакват да превърнат поредицата в истински хит и се надяват филмите да не спрат само до третата част. Първите два филма донесоха приходи от общо 800 милиона долара.

О, ще бъде интересно отново да гледаме Анджелина и Брад заедно във филм.

Но дано този път сценарият да е направен добре, защото докато гледах “Господин и госпожа Смит” на моменти филмът ми ставаше адски банален, макар че Брад е един от любимите ми актьори. Публикувано изображение

За ролите в новия филм готвят завръщането си Мат Деймън, Елиът Голд, Анди Гарсия, Дон Чийдъл, Скот Каан, Кейси Афлек и Бърни Мак за снимките, които започват през 2007 година. Продуцентите очакват да превърнат поредицата в истински хит и се надяват филмите да не спрат само до третата част. Първите два филма донесоха приходи от общо 800 милиона долара.

И какво като сапунен сериал ли смятат да го правят?Тия американци за пари са готови на всичко. :)

Поне на мен Г-н и г-жа Смит ми беше доста скучен. Да не кажа смотан. Първия филм Бандата на Оушън беше много добър. С втория нещо взеха да се оакват. Не ми хареса никак. Дано третия отново става за гледане, макар да се съмнявам.

• 1 месец по-късно...

Публикувано изображение

Американската киноиндустрия не пропусна да направи римейк на хитовата френска поредица "Такси"-та, дело на самия Люк Бесон. Доказателство за успеха на филмите, четвъртият филм от популярната марка вече се продуцира и се очаква съвсем скоро.

Първите три филма събраха приходи от 200 милиона долара в световен мащаб. Снимките на четвъртия по ред ще започнат този юни, като главните виновници в забавната продукция отново ще са френските чешити Фредерик Дифентал (Емилиен) и Сами Насери (Даниел).

Няма подробности около новия проект, но се очакват още сцени със стотици неориентирани полицаи, много стрелба и прецакани злодеи.

Самото филмче не беше хич лошо,обаче 3-та серия не ми хареса,така както 1.2-та.Дано в четвартата се постараят и наистина ни накарат да се позабавляваме.Но това ще се разбере в последствие.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.