Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Влизат ми в пощата

Featured Replies

Има ли начин да си защитя пощата?Веднъж вече ми разбиват паролата,искам да предотвратя 2-ро нападение.

Изтеглих си ZoneAlarm,понеже имам съмнение че същия който ми влиза в пощата се опитва да влезе и в компютъра ми и там имаше настройка за защита на е-мейл,но мисля че я предпазва само от вируси.

Надявам се да ми помогнете!

Благодаря предварително!

Първо как разбра, че ти влизат в пощата? ZA със сигурност ще намали вероятността за влизане в твоя компютър от вън. Ако някой има достъп до компютъра ти лесно може да намери (да се сдобие ) с паролата. По добре си смени паролата. Ако влизаш в пощата от други компютри също е повод за притеснение. Ако искаш да си сигурна помоли своя провайдър ( интернет доставчик ) да ти смени ИП адреса!

• Автор
Първо как разбра, че ти влизат в пощата? ZA със сигурност ще намали вероятността за влизане в твоя компютър от вън. Ако някой има достъп до компютъра ти лесно може да намери (да се сдобие ) с паролата. По добре си смени паролата. Ако влизаш в пощата от други компютри също е повод за притеснение. Ако искаш да си сигурна помоли своя провайдър ( интернет доставчик ) да ти смени ИП адреса!

Ами сигурна съм,защото човека сам си призна.Не се съмнявам да се опита пак да влезе.Смених си паролата,но предполагам,че ако реши,пак ще я разбере.

Къде е тази поща,която толкоз лесно си предоставя паролите на потребителите?Прочети онази тема,към която ти дадох линк,направи си паролата по-сигурна,трий кеша на браузърите и никога не позволявай на компютъра да пази паролата за пощата в кеша!

Ами сигурна съм,защото човека сам си призна.Не се съмнявам да се опита пак да влезе.Смених си паролата,но предполагам,че ако реши,пак ще я разбере.

Дам и аз бях решил по едно време да правя мръсно на някой хора, но нещо не ми се занимава ;) ! Ми щом си е признал, предполагам е казал как се е здобил с паролата? Ако не, поне ще споделиш ли няколко неща: - твоя и неговия компютър имат ли връзка ( като тук включвам писане по скайп, ICQ ...... ), ти и той на един и същ ли интернет доставчик сте? Той случайно да е пипал по твоя компютър и да е инсталирал програми различни от скаип и такива нещо по сложно или Radmin?

Къде е тази поща,която толкоз лесно си предоставя паролите на потребителите?Прочети онази тема,към която ти дадох линк,направи си паролата по-сигурна,трий кеша на браузърите и никога не позволявай на компютъра да пази паролата за пощата в кеша!

Темата, която даваш като пример е много полезна и добра! Да наистина това е интересно като факст, че доста хора позволяват помнене на парола от браузера!!???

Редактирано от lidera (преглед на промените)

Дори не е нужно да се инсталира нищо за да се види.Пример:

Програмката е System info.Дори не се инсталира,просто кликаш въру файла,намираш менюто Secrets и яяяяяяяяяяя....

колко много пароли излизат!Но ако е забранено да се запазват или переодично да се трие кеша,няма как да се видят.

Това също може да бъде решение,но не съм го пробвал лично.

http://www.kaldata.com/comments.php?id=284...ghlight=keepass

Редактирано от Features (преглед на промените)

• Автор
Дам и аз бях решил по едно време да правя мръсно на някой хора, но нещо не ми се занимава :ph34r: ! Ми щом си е признал, предполагам е казал как се е здобил с паролата? Ако не, поне ще споделиш ли няколко неща: - твоя и неговия компютър имат ли връзка ( като тук включвам писане по скайп, ICQ ...... ), ти и той на един и същ ли интернет доставчик сте? Той случайно да е пипал по твоя компютър и да е инсталирал програми различни от скаип и такива нещо по сложно или Radmin?

Ами аз даже не го познавам лично.Той е познат на една приятелка.Включи ми се по скайпа и ми надрънка врели некипели.От нещата които ми каза,разбрах,че ми е влизал в пощата, понеже имах доста лична информация,която няма как да е разбрал от другаде.

Но както и да.Пак си смених паролата и ще я премахна от "пароли в жезъл".

понеже имах доста лична информация,която няма как да е разбрал от другаде

В училището в което уча и работя има доста хора, който след часа са забравили включен скайп, пощи и други подобни неща. Може и ти някъде да си забравила пощата си отворена. Ако искаш да разбереш кога си влизала в пощата си натискаш услуги и там на история ще видиш. ( !!!! ПЛАТЕНА услуга !!!!! ).

Има и друга хипотеза - въобще да не е влизал в пощата ти, а някоя "приятелка" / "приятел" да се е поувлякал с подробности!

В училището в което уча и работя има доста хора, който след часа са забравили включен скайп, пощи и други подобни неща. Може и ти някъде да си забравила пощата си отворена. Ако искаш да разбереш кога си влизала в пощата си натискаш услуги и там на история ще видиш. ( !!!! ПЛАТЕНА услуга !!!!! ).

Има и друга хипотеза - въобще да не е влизал в пощата ти, а някоя "приятелка" / "приятел" да се е поувлякал с подробности!

=============================================================

Смени си пощата ако е в abv или изобщо в БГ cool.gif Моята е руска виж тука: mail.ru вътре има опция за стриктни настройки и ще ти показва при всеки вход,кога последно е влизано и от кой IP адрес laugh.gif Касперски ще бди над тебе,освен това поддържа POP3 можеш да работиш с всички пощенски клиенти!Паролата 16 цифри и символи-да видим как ще я научи!Не на последно място защити компа си от чужди очета cool.gif По добре купи лиценз и ползвай нещо наистина добро ZA ще те попредпази ама и тя не е толкова добра! Виж това:Agnitum Outpost Firewall Pro 2008 Build 6.0.2225.232.465.287 -платена е cool.gif

http://www.agnitum.com/products/outpost/

или Comodo Firewall Pro 3.0.15.277 безплатна е и по добра от ZA

http://www.comodo.com/products/free_products.html

:offtopic_s: УСПЕХ!!!

=============================================================

Паролата 16 цифри и символи-да видим как ще я научи!

Аве ако ще и 100 символа да ти е все тая , много е важно да не си отваряш пощата от чужди компютри , служебни , на познати и т.н. Такива от сорта дето видиш комп и да питаш, имаш ли нет ... а мога ли да си проверя пощата и т.н.

;) Аз лично имах едно гадже дето воопще не и вярвах и бях сигурен че като дойде в къщи веднага ще ми вземе компа да си провери пощата. Два три пъти се опитвах да я хвана по плиткия начин да си я запамети в браузера ми понеже съобщенията са на БГ а тя не разбира Български ама така и не стана , не можах да я подведа , една нагла усмивка с отговор от сорта , "ти за толкова елементарна ли ме взе" ама последния път преди да се скараме

останах ,много учуден , първо че не можах да си изключа norton 2007 да не работи за 15 мин и второ че ми разреши да инсталирам KidLogger 1.1

От тогава ми е бивша.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

• Автор

Няма как да го е научил от друг,понеже никой не знаеше.Нито пък съм влизала от други компютри в пощата си.

Е,поне се научих да си трия писмата веднага докато ги прочета.

Хакването на поща не е невъзможна задача:

1.Едно от слабите места не е самата парола, а въпроса който си избираш да ти се задава при забравянето на паролата.Ако човека те познава добре, той може да каже на пощенския сървър че е забравил паролата си (от твое име) и да пробва с различни въпроси за напомняне за забравена парола и така ако налучка точната комбинация - въпрос и отговор - и воала...

2.Има различни начини за хакването на акаунти...За Hotmail трябва да се изпрати един e-mail до [email protected] с име на писмото Recover System Password

Няма да пояснявам какво се пише в самото съобщение...но отнема няколко дни и резултата е налице!

Използвай по-сериозно комбинация от въпрос и отговор => колкото е възможно по-нестандартна (ако си забравиш паролата)...

Смени си и e-mail-a и не го разпространавявай много много из различните си профили при регистрация наляво-надясно...

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.