Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимаха извънземно на Марс?

Featured Replies

Изпусна по-интересното:

Температура: −87 °C през нощта, −5 °C през деня

Атмосферно налягане: 0,7–0,9 kPa

При тези температури и при това атмосферно налягане всяка течност се изпарява за секунди :)

Мда.., иначе имало следи от наличието на вода biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Сега вече, трябва да очакваме и хора да се появят на Марс и американците да ги снимат....

Те ще изкарат Марс по цивилизован от Земята накрая, бе !? ;)biggrin.giflaugh.gif

М/у другото колко мариснаци са открили ?

Само 1 ли, или по-вече ???

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

...я не очень хорошо отношусь к Западу ...

http://www.youtube.com/watch?v=T64trY99pK0, каква разлика.

Сега да очакваме отговора на Холивуд и станем свидетели на историята на въпросния марсиянец.

Филми за марсианци колкото искаш :) .

Едно е сигурно,че през деня тен бързо се хваща ...

Тънка атмосфера, липса на озонов слой, въпреки по-слабото слънчево греене загара е убийствен в прекия смисъл на думата.

Ама, може и камък - скала да е

Най-вероятно...

То, ако е извънземно, как живее там ?

Явно не диша, щото 97.2% от въздуха на Марс е Въглероден Диоксид и не му остава какво да диша.. Там и други съставки и 0.9% кислород, който явно не трябва на извънземни същества !!!

Ми климатизирало се е. Онзи ден бяха казали по новините, че в Русия било -60 градуса. ohmy.gif То щом зимата е да кажем -60/-30 представи си лятото(па камоли вътре в стаята...) колко е... То ти ако отидеш ей сега там, оная ти работа ще стане на шушулка. Както пък те ако дойдат тук сигурно ще почнат да се потят. Относно какво диша - ние дишаме кислород то пък може друго да диша... Ето например растенията - те дишат въглероден диоксид. Все пак е извънземно - не е човек, че да диша кислород я...

П.П. Относно това, че температурите са много ниски, няма какво да се диша и предния ми пост - казах го на шега...

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Не, всъщност това е Бай Ганьо, който в стремежа си да се оттърве от данъчните прави неща за чудо и прикз. ! biggrin.gif

Абе това е шефа на Марс сигурно-сочи на марсохода на къде да върви в търсене на истината

:headphones:

Както вече казаха сигурно е камък и слънцето си изиграло лоша шега!!!!

Хм, според мен това е поредната глупост... Не мога да бъда убеден но май вече почнаха с тея измишлиотини снощи тва го даваха и по новините иначе ;) не знам даже дали са такива извънземните имам предвид толкова малки или може и да не са толкова малки зависи от къде/как е снимано това нещо а то на Марс :wors: не знам вие как мислите кажете си мнението аз дотук като изчетох коментарите :) и не видях на хората много да им се вярва досега колко такива са пускали и давали по новините и из форуми/сайтове :) не знам айде хората след мен да кажат дали мислят като мен или ли не

В никакъв случай това може да е извънземно, поради простата причина, че "такова животно нема, баце".

Вижте цялата снимка тук: http://www.nasa.gov/images/content/207495main_Spirit.jpg , ако се загледате ще разберете, че и други камъни имат същия цвят. Това е просто някакъв камък сниман под различен ъгъл, пък и слънцето е изиграло лоша шега ;)

Една стара реклама - Истината за Съджърнър (предния марсоход)

biggrin.gif
  • 4 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.