Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии за Alone In The Dark 5

Featured Replies

Alone In The Dark 5

Alone in the Dark 5

Central Dark Trailer

Platforms: PS3 | Xbox360

ТРЕЙЛЪР

За съжаление по-голяма информация за предстоящата игра не мога да намеря sad.gifsad.gifsad.gif

чудесен факт е,че музиката от трейлъра е българска.Много се радвам

Интервара на героя кърти

• Автор

Нямам представа.

но ако играта е печеливша за конзолите,би трябвало да излезе и за PC в по-късен етап от време ^^

и тогава ще има ъпгрейд на поразия

Ето какво открих :

Името най-вероятно ще бъде Alone in the Dark: Near Death Investigation, но докато това бъде официално потвърдено може и Alone in the Dark 5 .

Жанъра на играта както се досещате е Horror Action Adventure, датата на излизане TBA sad.gif

Обявените платформи: PC | PS2 | PS3 | X360 | WII

Издател: Atari

Разработчик: Eden Studios .

PS2 и Wii версията се правят паралелно от Hydravision Entertainment

93210020070823screen003ho5.th.jpg

93028020080122screen001vm4.th.jpg

Еее, сега наистина ме успокои, след като изброи толкова много платформи...

Аз се зачудих как няма да я има и за Pc.

Т'ва име не е лошо - Alone in the Dark: Near Death Investigation

Ето трейлър? за играта !

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

005022199-big.jpg005022194-big.jpg Ето какво имам аз......005022191-big.jpg Този месец за пореден път ми си налага да се върна в годината 1992-ра (виж и Sensible Soccer). Този път поводът е класическият сървайвъл хорър Alone in the Dark, който Infogrames (сега част от Atari) издадоха през тази далечна година и с него отвориха вратите на жанра за РС. Няма да излъжа, ако кажа, че това беше първата геймка, която вместо да "радва" феновете, ги "плашеше" и всяваше респект само със споменаването на заглавието си. Невероятният енджин, който използваше пререндерирани двуизмерни фонове и изцяло триизмерни персонажи, изградени от полигони, беше първият по рода си, използван в развлекателната РС индустрия.

Първоначално замислена като игра, следваща сюжети на Лъвкрафт (за повече инфо виж статията за Call of Ctulhu от брой 5/2006 г.), Alone in the Dark измени имиджа си през годините, като показа на геймърите най-доброто от хорър сцената въобще. До този момент играта има 4 части, като първите три са базирани на първоначално замисления сюжет, а четвъртата се отклонява от основната концепция. Сами знаете, че силна конкуренция като Silent Hill и Resident Evil, идваща от конзолния пазар, можеше да остави на улицата серията на Infogrames. Но ето че тази година можем да очакваме прераждане на този хит.

Първата информация по темата беше оповестена на изминалото Е3. ......"PC Mania"

Редактирано от qsen7 (преглед на промените)

Ето какво открих :

Името най-вероятно ще бъде Alone in the Dark: Near Death Investigation, но докато това бъде официално потвърдено може и Alone in the Dark 5 .

Жанъра на играта както се досещате е Horror Action Adventure, датата на излизане TBA sad.gif

Обявените платформи: PC | PS2 | PS3 | X360 | WII

Разработчик: Eden Studios .

PS2 и Wii версията се правят паралелно от Hydravision Entertainment

93210020070823screen003ho5.th.jpg

93028020080122screen001vm4.th.jpg

ОООО не е истина ! Дано наистина излезе и за PS2,наистина ще е страхотно,сигурен съм че играта ще е изключителна...дано по-скоро обявят дата на излизане :)

Редактирано от The_Reaver (преглед на промените)

Щом са те, значи играта ще е добра, но аз лично няма да я играя жанра не ми допада, а и трябва явно да захранван компютъра от АЕЦ, за да ми тръгне на low biggrin.gif

Аз съм играл само четвъртата част...."Alone in the Dark-New Niqhtmare"....през 2000 година ,за PS1....ехе....кога беше laugh.gif Играта беше доста интресна,предлагаше интересна история и завладяващ геймплей......(игра с двама игрови персонажа),и различен край на играта......в зависимост с кого играете.Нo kaто ,че ли остана на заден план.....в гейм пространството,заради хита на Capcom....."RESIDENT EVIL"...който по него време жънеше успехи............ :huh:

Редактирано от qsen7 (преглед на промените)

Alone in the Dark 4 беше добра, надявам се и тази да е..

Само, дето изискванията може би ще са големи, но...

Някой да ги знае случайно ?

Ммм, вече сигурно ли е, че ще се казва Alone in the Dark: Near Death Investigation или не ?

А шотове къде мога да намеря за играта.. (Освен в GAMESPOT. Другаде ???)

• 3 седмици по-късно...

Ето и от мен малко шотове:

930280_20080122_screen001.jpg

930280_20070823_screen002.jpg

930280_20070823_screen003.jpg

930280_20070823_screen004.jpg

Ето и обложката:

930280_74675.jpg

Release Date: Jul 15, 2008

Играта ще излезе тази година на 15-ти Юли !

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Ето на какво попаднах, докато търсех инфо за играта ...

"Благодарение на колегите ни от Eurogamer научихме, че излизането на Alone in the Dark ще се забави. Засега този най-нов сървайвъл хорър е насрочен за 20 юни. Неговите автори искат да отстранят максимално всички налични бъгове.

На този етап играта изглежда страхотно. Тя ще предложи изключително детайлна околна среда, с която ще може да си взаимодействате по всевъзможни начини, и една напълно реалистична физика."........".PC Mania."

• 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Ееей, дочаках най-накрая да излезне :yanim::wors: Нямам търпение да я пробвам на PS2-ката :) И между другото,нещо страхотно,свързано с играта. Soundtrack-a е дело на Olivier Deriviere , човекът стоящ зад Мистерията на Българските Гласове, ето и едно линкче, за тези които искат да разберат повече за музиката към играта. Българската музика наистина звучи впечатляващо не само на фона на играта, а и като цяло. За съжаление все още не мога да намеря целите песни от играта, много искам да си ги дръпна, ако някой има инфо,да споделя. Не случайно Mystery Of The Bulgarian Voices са спечелили Грами ;) Можем само да се гордеем с този факт.

Дано излиза по скоро за пс ,че няма търпения да избия няколко педалчета.

Ъъъъ, това Е за PC. Просто не е кракната.

П.С. Не обръщайте внимание, че пише RUS. На английски е. Само инстала е на руски.

Ами ,без крак няма да може да се играе,по-добре да изчакаме друг релийз.Сега не виждам смисъл да се сваля..... :angry:

Напротив. Сваляш я, инсталираш. Като излезне крак - даваш Copy, Paste и почваш да играеш преди всички останали biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.