Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за iPhone ?

Featured Replies

Здравейте , замислям се за покупка на айфон , но понеже нямам голямо наблюдение върху телефона , ще ви помоля да споделите какво ви е мнението за него. Какви хубави или лоши страни има ?

Благодая !

• Отговори 53
  • Прегледи 16,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Здравейте , замислям се за покупка на айфон , но понеже нямам голямо наблюдение върху телефона , ще ви помоля да споделите какво ви е мнението за него. Какви хубави или лоши страни има ?

Благодая !

IMHO - гъзария и нищо повече

• Автор
Не, но за по-малко пари можеш да си купиш телефон с повече възможности

Всъщност замислих се за телефона , защото приятели са връщат след седмица от щатите и могат да ми го донесът от там . Така излиза доста по-малко пари . Това е причината да се замисля , но още се колебая .

Мислите ли че телефона си заслужава ?

http://ivanapetrova.blogspot.com/2007/08/2...hone-sucks.html

В блога си съм пейстнала едно много добро ревю с обяснение какво не му е наред на IPhone.:P

Хмм, това, което си пейстнала е много далеч от термина "ревю", а да не говорим за "добро". Просто някой яростен противник на AOL е излял гнева си върху iPhone. От тези 28 минуса за мен реални са липсата на MMS, отварянето на документите и липсата на браузър. Останалите или не са ми проблем, или не са проблем само на iPhone, или са въпрос на вкус, или нямат отношение към мрежите в България. С две думи - много относително.

Иначе дизайна, тачскрийна и софтуера ми харсеват, но като се замисля май бих си купил нещо друго за 1000 лв. (мисля че толкова се продава)...

А с коя мрежа в България ще го ползваш?

А човека си описва какво му куца ясно и точно, не е да ти тегли локуми и баници. Ясно, още един бесен фен на Епъл, който не приема критика.

Редактирано от SKY (преглед на промените)

А с коя мрежа в България ще го ползваш?

Mtel, Vivatel, Globul...телефона се резкодира много лесно и работи коректно поне с Vivatel (имам приятел с този телефон на този оператор) за другите не мога да кажа, но предполагам, че ще е същото.

А човека си описва какво му куца ясно и точно, не е да ти тегли локуми и баници. Ясно, още един бесен фен на Епъл, който не приема критика.

Напротив. Точно "локумите" и "баниците" могат да ти дадат ясна представа за телефона. Изброяват се всички възможности и се оставя читателя да си прави сметка.

Ясно, още един бесен фен на Епъл, който не приема критика.

Не, нищо не ти е ясно ! Аз не съм бесен привърженик на Епъл, а човека е яростен протвник на AT&T и Епъл взети заедно. Той е написал какво не му харесва и какво има значение за него, което не значи, че не трябва да харесва или трябва да има значение за мен.

Между другото, това което забравих да спомена в горния си пост е, че голямото недоволство в САЩ дойде не толкова от самия iPhone, колкото от задължителното обвързване с AT&T. Не знам откъде точно идва това - дали AT&T и услугите им не са на ниво или мисълта за обвързване с нещо ги дразни, но е факт, че това не прави този телефон по-лош.

В Германия iPhone се продава със задължително обвързване с T-Mobile. Със сигурност някой техен противник би написъл същото "ревю"....

Сравнително често се явява ъпдейт на софтуера и разкодирането отива по дяволите!Не трябва да го ъпдейтваш , но оттук функциолността му намалява!Например последния ъпдейт позволява снимане и на видео!

Основното което искам да ти кажа е да не пропускаш възможноста да си купиш айфон . Офертата е много добра . Не слушай другите глупости.

Телефончето има сртахотен екран , монго удобен и бърз интерфейс , добри музикални възможности , доста памет ...

Като цяло платформата доста се развива .

Въпреки че се приема главно като едно фешън устройство , телефона има доста хардуерна мощ (процесор,видео ускорител) !

А в най-лошия случай ако не ти хареса , ще можеш да го продадеш за повече пари от колкото ще ти го донесат от щатите ! :)

Така че грам няма какво да се двоумиш.

Това в блога са глупости , информацията не е актуална и в голямата си част е невярна.Също так част от нещата нямат значение в БГ.

Основното което искам да ти кажа е да не пропускаш възможноста да си купиш айфон . Офертата е много добра . Не слушай другите глупости.

Телефончето има сртахотен екран , монго удобен и бърз интерфейс , добри музикални възможности , доста памет ...

Като цяло платформата доста се развива .

Въпреки че се приема главно като едно фешън устройство , телефона има доста хардуерна мощ (процесор,видео ускорител) !

А в най-лошия случай ако не ти хареса , ще можеш да го продадеш за повече пари от колкото ще ти го донесат от щатите ! :)

Това в блога са глупости , информацията не е актуална и в голямата си част е невярна.Също так част от нещата нямат значение в БГ.

С една дума - гъзария. За по-малко пари имам и QWERTY клавиатура (физическа), инфрачервен порт, Bluetooth, WiFi, GPS, фотоапарат, разширителна карта и МОГА ДА ИНСТАЛИРАМ какъвто си поискам софтуер

Аз не харесвам iPhone,ако имах излишни 1000 лева бих си взел W960.

Съгласен съм с board продаваш го на печалба и си купуваш нов.

С една дума - гъзария. За по-малко пари имам и QWERTY клавиатура (физическа), инфрачервен порт, Bluetooth, WiFi, GPS, фотоапарат, разширителна карта и МОГА ДА ИНСТАЛИРАМ какъвто си поискам софтуер

Какъв телефон ползваш?

Редактирано от bo6ko (преглед на промените)

Стига бе , какво общо имат iPAQ 6915 и iPhone ?!? Не знам как ти хрумна да ги сравняваш ?

Стига бе , какво общо имат iPAQ 6915 и iPhone ?!? Не знам как ти хрумна да ги сравняваш ?

Много просто - цена и възможности

• Автор

Тотално ме объркахте , някои казват , че си заслужава , други че не си . И аз пак съм на изходна позиция sad.gif

Тотално ме объркахте , някои казват , че си заслужава , други че не си . И аз пак съм на изходна позиция sad.gif

Повтарям ти , поръчай го веднага ! Офертата е супер , а и телефона е много приятен.

Eдинствено кажи на приятелите ти да проверят дали версията на софтуера е 1.1.2 !

Много просто - цена и възможности

Насоката на двете устройства е коренно различна !!! Айфона не е бизнес телфон .

А и това за цената не е така , докато твоята машинка струва 1000лв , айфона от щатите ще струва под 600лв.

Вярно е ,че HP-то е доста по-функционално , но пък и доста по-голямo , по-тежко , с ниска резолюция на дисплея ...

Повтарям ти , поръчай го веднага ! Офертата е супер , а и телефона е много приятен.

Eдинствено кажи на приятелите ти да проверят дали версията на софтуера е 1.1.2 !

Насоката на двете устройства е коренно различна !!! Айфона не е бизнес телфон .

А и това за цената не е така , докато твоята машинка струва 1000лв , айфона от щатите ще струва под 600лв.

Вярно е ,че HP-то е доста по-функционално , но пък и доста по-голямo , по-тежко , с ниска резолюция на дисплея ...

Т.е. опираме пак до това че iphone е ГЪЗАРИЯ, а не нещо да ти върши работа! АКо го внесеш от другаде нямаш гаранция, същото важи и ако го хакнеш за да работи и с други оператори

Т.е. опираме пак до това че iphone е ГЪЗАРИЯ, а не нещо да ти върши работа! АКо го внесеш от другаде нямаш гаранция, същото важи и ако го хакнеш за да работи и с други оператори

Да и за гъзария е при положение ,че е един от най-стилните телфони на пазара :eek:

Но върши чудесно нещата за която е направн . Като начало е музикален телефона и на практика имаш в джоба си един 8GB iPod . Също така е много удобен за гледане на клипове и филми . Има хубав браузер и е чудесно устройство за сърфиране в интернет ...

Единствения недостатък е ,че платформата е нова и все още не е излязъл много софтуер , но след като февруари ейпъл пуснат и официалното SDK , нещата доста ще се променят. А както казах , хардуера има доста потенциал.

Едно интересно мнение за телефона:

iPhone

iPhone

Дано повече хора прочетат статията и разберат,че телефона е просто една много добре реализирана реклама с много,много недостатъци и само 2 добри неща-сензорния екран и паметта от 8 ГБ!Но това не стига вече....

• Автор

iPhone

Бихте ли разказали какво пише в статията , защо изобщо не разбирам руски. Или поне ако някъде е написано на английски.

Балгодаря !

Бихте ли разказали какво пише в статията ...

Накратко, все пак не съм професионален преводач :)

Смартфон:

-В iPhone няма многозадачност

-няма JAVA

-не могат да се инсталират допълнителни приложения (това май вече не е така)

Бизнес:

-не поддържа MS Exchange ActiveSync и Push Mail, т.е моментално получаване на ел. поща

-не може да преглежда и редактира MS Office-документи, не може да записва PDF-документи, а само ги разглежда

Мултимедия:

-липса на отдалечено управление (това е от значение за корпоративни телефони)

-липса на игри

-неособено добра камера, невъзможност за запис на видео (това май също го оправиха?)

-няма радио

-не можеш да ползваш слушалки с Bluetooth

-няма възможност за добавяне на музика освен с iTunes

-няма допълнителни специализирани бутони за управление на възпроизвеждането, само чрез сензорния екран

-може да се използват само фирмени слушалки

Това, според автора на статията са основните недостатъци на телефона. Сам преценявай дали тези неща са от значение за теб.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.