Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търсене и редакция на изображения.

Featured Replies

E, аз закъснях малко Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Отговори 124
  • Прегледи 38,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

...

Това май беше оранжево,но може и да е мониторна грешка. Публикувано изображение

Aз се водих по тази снимка, като приех 240:140:30 за оранжев цвят, но признавам, че моето жълтее.

Aз се водих по тази снимка, като приех 240:140:30 за оранжев цвят, но признавам, че моето жълтее.

Ами на моя монитор цветовете зверски се променят в зависимост от какъв ъгъл го гледам,така че всичко е ОК.Особено щом 1113951,е доволен. :rolleyes:

мале братлета пак съм аз - невежия с фотошоп отново е тук хД ся става ли на тоя пик да направите кафеви очи

Публикувано изображение

( тва праа ся услуга на един фр с тия пикове, и мене ме дразни само да ви пиша кво да ми опраите ама треа върна услуга хД )

• 4 седмици по-късно...

Госпожичката по история ни каза да опишем тази картина - "Събиране на кръвен данък (девширме)" на Борис Данчев. То добре, ама никъде не я открих. В интернет няма въобще никакви картини на въпросния човек. Между другото, разбрах, че той е първия директор на Дживелското училище.

Моля за помощ! Спешно ми трябва за утре! Многооооо благодаря предварително! Публикувано изображение

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Според мен пейта не е добра програма-нама разнообразие.Пробвайте- PhotoScape, PhotoFiltre Studio и Magic Photo Editor.На мен ми харесват. Дано и на вас да ви харесат! ;):clap::P:clap:;):clap:

• 2 седмици по-късно...

Здравейте някой да знае как мога да постигна такав ефект нещо като ретро и избледняване на цветовете Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от harmaqnka (преглед на промените)

Здравейте някой да знае как мога да постигна такав ефект нещо като ретро и избледняване на цветовете

Намаляваш Saturation (насищането на цветовете)/премахваш или намаляваш присъствието на някой от основните цветове в цветовите режими/променяш баланса между цветовете. Избираш си според първоначалният вид на изображенията. Би трябвало да ти е лесно с ACDSee или Picasa.
  • 5 месеца по-късно...

Не съм сигурен,че темата ми е на точното място и ако не е моля за извинение :) Така сега имам задача по Литература за презентация на тема "Жената в различни си образи" (смисъл жената-майка,жената-кариеристка и тн.)и ми трябват снимки,които не намирам.Е имам,но те не ми вършат работа.Благодаря ви предварително!!! ;)

• 1 месец по-късно...

Търся изображения на Св. Георги докато бочка змея. Би било хубаво, ако в краката на коня му се мотка и куче. Резултатите на Google не ми харесват и новата ми тема не изглежда добре с тях. Може и икона да е, но наблягам върху реализмът и естетиката.

Картините на St. George са прекрасни, но самият змей е скалъпен на две на три, а на мен ми трябва нещо по детайлно.

Харесах си това Публикувано изображение, но нямам име и автор...

Открих си го:

Публикувано изображение

Здравейте някой да знае как мога да постигна такав ефект нещо като ретро и избледняване на цветовете Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Търсения от теб ефект се казва Cross Process.

Получава се като смениш проявителя при проявяването на филма с проявител за друга вид филм.

Иначе в нета има много уроци как да направим cross process

Търся името на руски художник. Помня една негова книга в прослава на руските войници по време на освобождението, в която си проличава специфичната техника на рисунък, а именно тази на планините от това изображение:

Публикувано изображение

Освен това търся и големи изображения на Kawai CR-40 “Crystal Piano”. Откривам само замазани или от положение в което не се вижда красотата им...

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Нещо такова...

Публикувано изображение

Редактирано от онуй дръпнaтото (преглед на промените)

Ако може някой да помогне,тази снимка е от ателието на Маями инк на която има един дракон и старшно много ми харесва,но нещо не мога да я намеря в по голям размер,става въпрос за плаката който се намира в дъното на снимката,благодаря би предварително.

post-267271-1270067686,54_thumb.jpg

Не мисля че ще я намериш все пак е от Маями Инк (следователно е направена от художниците там) и се съмнявам да са я качили в нет-а, но все пак важен е опита :)

Виждал съм подобна (същият похват) в нета, но същата наистина едва ли ще откриеш...

Поне да е по-близко

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Имах подобни, но съм ги изтрил...

• 2 месеца по-късно...

Знаете ли как да ги намеря тези снимки цели? Страшно много ми харесват, цял ден ги търся.................

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

http://www.wall001.com/human/Maldives/html/image22.html

Ураааа, намерих си единия тапет! Може ли някой да махне логото на сайта от шезлонга, че не ми харесва така? А може ли някой да ми каже на кой език е сайта, за да знам къде да потърся и втората картинка? Предварително Ви благодаря за помощта! :biggrin::help: :help:

• 2 седмици по-късно...

http://www.wall001.c...ml/image22.html

Ураааа, намерих си единия тапет! Може ли някой да махне логото на сайта от шезлонга, че не ми харесва така? А може ли някой да ми каже на кой език е сайта, за да знам къде да потърся и втората картинка? Предварително Ви благодаря за помощта! :);):wors:

Chinese Traditional

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.