Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Теглене от data.bg (от чужбина)

Featured Replies

Може ли да се подкара дата.бг в чужбина?

Редактирано от kal (преглед на промените)

Пробвали през българско прокси дали става?

• Автор
Пробвали през българско прокси дали става?

<{POST_SNAPBACK}>

не,не знам как става

Хаха тя от България е недостъпна за почти всички доставчици че от чужбина ли :clap:

Аз по принцип оттам правя средна скорост 0.1к

На нашият доставчик от там е един от най-бързите доунлоди.Пробвайте тези проксита.Или в гоогал напишете примено proxy list bulgaria.Предполагам, че ще се намерят български проксита през които да можете да минете.

• 4 седмици по-късно...

През българско Proxy на мен не става sad.gif

На нашият доставчик от там е един от най-бързите доунлоди.Пробвайте тези проксита.Или в гоогал напишете примено proxy list bulgaria.Предполагам, че ще се намерят български проксита през които да можете да минете.

<{POST_SNAPBACK}>

Да има български фрее проксита, ама не става- какво ли не съм пробвал.

И аз пробвах цял куп неща, но нищо не става. Форумът (който е боза) се вижда, но не и сайта. Ако измислите нещо драснете едно ЛС, ако не е проблем.

То ясно , че варианта е да се мине през Прокси ама никой не дава.

Между другото ostavime имаш АВАТАР , който върха. ;)

мисля че доставчиците плащат за датата и затова неможе да се влиза ,но от време навреме из форума на датата се мотат и някакви

македонци,значи има и някакви други възможности

Може ли да се подкара дата.бг в чужбина?

<{POST_SNAPBACK}>

Saiber,

Ако не са файлове от лично естество, които си качил в data.bg, що за чудо търсиш, че да го няма из нета и да си го доставиш? Ако си решил да upload-ваш, в световната мрежа има доста места за целта при определени условия.

Подобен въпрос е болка на всеки българин излязъл в чужбина.Не, няма как да я подкараш като се има в предвид съдържанието на data.bg, иначе може да се "наслаждаваш" на форума й.

Поздрави

Saiber,

Ако не са файлове от лично естество, които си качил в data.bg, що за чудо търсиш, че да го няма из нета и да си го доставиш? Ако си решил да upload-ваш, в световната мрежа има доста места за целта при определени условия.

Подобен въпрос е болка на всеки българин излязъл в чужбина.Не, няма как да я подкараш като се има в предвид съдържанието на data.bg, иначе може да се "наслаждаваш" на форума й.

Поздрави

<{POST_SNAPBACK}>

Аз например си намирам каквото ми трябва в интернет. Обаче също така ме интересува/ше дали може да се влиза в сайта на дата.бг - ей така просто за спорта :):) и защото съм им лют фен.....

Знаеш че с Р2Р програмите и торент можеш да си намериш каквото искаш (аз поне така), и не разбрах какво чудно има , че някой иска да влезе в сайт като този на датата.

Ако не беше сложил това Израел щях да си помисля, че приказваш така защото си мислиш "Бе тия капути не стига , че са в чужбина , ами са и нагли да искат да влизат в ДАТА.БГ. Да са мислили преди да ходят там"

Майтап , бе :eek:

Щом не може, не може. Ама нали поне може да се търси решение?

Лек ден!

Ако не беше сложил това Израел щях да си помисля, че приказваш така защото си мислиш "Бе тия капути не стига , че са в чужбина , ами са и нагли да искат да влизат в ДАТА.БГ. Да са мислили преди да ходят там"

Майтап , бе :P

Щом не може, не може. Ама нали поне може да се търси решение?

Лек ден!

<{POST_SNAPBACK}>

А за капутите моля, моля cool.gifcool.gifcool.gif

Те за това са администраторите по съответните форуми или арменският поп.А и IP-тата също-български или чуждоземски.Това с прокситата е като онова с ветровете дето ще те брулят на бяла кобила.Иначе ако Израел е проблем, слагам от раз Нова Зеландия. cool.gif

От спорт поне мускули се прави, ама щом е за спорта нека направо в NASA или поне в един FBI да се джурнем.

Добра идея ! :P

Но сравнението е неуместно.

Ако си разбрал, че Израел е проблем - грешка.

Стремеж за увеличаване на знанията и прогрес ! Разбира се щом си навън не може да не си забелязал, че ние българите предпочитаме да да си пазим знанията за нас щото знае ли се ? Някой току виж ни изпреварил. Е аз не искам да съм такъв.

..... Това е друга тема cool.gif

Знаеш че с Р2Р програмите и торент можеш да си намериш каквото искаш (аз поне така), и не разбрах какво чудно има , че някой иска да влезе в сайт като този на датата.

Можеш ли да ми дадеш линк за Serious Sam 2, но да не е от БГ?

Можеш ли да ми дадеш линк за Serious Sam 2, но да не е от БГ?

<{POST_SNAPBACK}>

Serious Sam II @Linkos.bg

Благодаря ти.

Свалям със 220-230 Kb. от сайта, който ми даде, което е сравнително бавно, но съм ти истински благодарян за линквете. За няколко часа ще я дръпна.

Абе много голям стана офтопика ...

Да се върнем към темата - намерих страничка с BG Proxy-та - http://f-bg.net/Others/proxy-bg.htm.

Абе то странички дето викаше един: Колко кажеш все са малко.

Въпроса е какво работи, а за сега аз работещо прокси не съм намерил.

А, и най-важното. То линка, който си дал не работи пък камо ли другото. :whist:

Здравейте!

Така и не разбрах някой "подкарал" ли е data.bg в чужбина. Сестра ми живее

в New York и казва че не може да влезе в нищо BG.

• 3 месеца по-късно...

Пет месеца съм в чужбина и опитах какво ли не. Може би пробвах около 50 проксита, но не се получи с нито едно. Мисля че е почти невъзможно. Ако все пак някой съумее да я подкара, нека сподели с нас как става. Мерси.

И каkво толкова уникално в data.bg има, а в интернет да го няма, след като всичко в датата е довлачено от същия този интернет? Ако е заради поредния албум на Кондьо или Азис или снимки на Лили Иванова разбирам тегобата.Световният интернет тях не ги бръсне за слива...па даже и без тази дата аз успях да чуя новия албум на Мишо Шамара.Голямо псуване, голямо нещо. Всичко останало е с дни преди датата, щото като чета upload-ърите с какъв запек теглят нещо по няколко дни, та да може датата да блести. Data.bg не е internet, тя е еthernet.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.