Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Теглене от data.bg (от чужбина)

Featured Replies

Благодаря ти.

Свалям със 220-230 Kb. от сайта, който ми даде, което е сравнително бавно, но съм ти истински благодарян за линквете. За няколко часа ще я дръпна.

<{POST_SNAPBACK}>

Извинявам се за офтопика, ама какви са тези скорости от 230К И БИЛИ БАВНИ СКОРОСТИ?????????????????????????????????

хора найстина ли имате такива скорости или просто човека ostavime тук малко се изхвърля, щото просто това за мен е много голяма скорост!!!!!!!

Извинявам се за офтопика, ама какви са тези скорости от 230К И БИЛИ БАВНИ СКОРОСТИ?????????????????????????????????

хора найстина ли имате такива скорости или просто човека ostavime тук малко се изхвърля, щото просто това за мен е много голяма скорост!!!!!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Приятелю, аз съм в САЩ. Това отговаря ли на въпросите ти?

Приятелю, аз съм в САЩ. Това отговаря ли на въпросите ти?

<{POST_SNAPBACK}>

Амии приятелю, аз съм в Канада и все пак това се води бърза скорост... нормалните скорости са около 40К в секунда ... таа не ми отговаря много на въпроса ;) или по скоро ми отговори ама няма да кажа как :P:hush:cool.gif

По прицип свалям със скорост от 380 до 400 Кб.

200-220 е на половина от това. За това казах, че ми се струва бавно. Както и да е.

Живи здрави...

международния му е локален на ostavime

затова се оплаква представете си да сваляте нещо от BG с 50% по-бавно :baby:

Не знам за ostavime, но от bol.bg тракъра аз свалям с 200 килобайта в секунда.Той удря в земята доста по-реномирани международни тракъри, където мога да се похваля с 90-120 килобайта в секунда.Сиреч 700МВ rip на филм за 1час и 20 мин е при мен.Същото важи и за дадени личности от дц++ хъба на data.bg.

• 6 месеца по-късно...

Ха аз един път влезнох в дата.бг със прокси ама за 2 часа някаде.Зареждаше ми за 5 мин. Нито можах да тегля нитоо нищо.А до преди 1дин месец оспях да влезна незнайно как без нито прокси нито нищо в Линкус , а сега тоест днеска влезнох пак ама тоз път в Арената.Незнам какво е това нещо ама съм сигорен, че утре например няма да мога да вляза пак.sad.gif А на мене митрябва не за дата.бг а за линкус.Ама кат няма хубави проксита sad.gif Някой ако е намерил нещо да сподели ако може.Ще съм му много благодарен.

• 2 седмици по-късно...

Доклокото имам информация arenabg вече се вижда и извън България cool.gif

Доклокото имам информация arenabg вече се вижда и извън България cool.gif

Да вече е видима извън България.

Всичко може да се подкара навсякъде по света. въпроса е дали е целесъобразно да се наливат финансови средства във въпросното начинание. Благодарение на VPN технологиите това е възможно. За какво става дума: През криптиран виртуален канал например IP адрес(и) от българското пространство могат да бъдат закарани до всяка точка на света, до която има интернет, както и обратния вариант. За да работи бързо интетнета през VPN обаче, както сами се досещате ви трябва гарантиран високоскоростен канал, който е доста скъп. Като се има в предвид, че над 90% от съдържанието в българското пространство е от чужбина, то който му трябва нещо да си го дръпне направо от извора - така е доста по-евтино.

Избора си остава ваш ! :clap:

• 1 година по-късно...

Здравейте,знаете ли начин да се тегли от data.bg (от чужбина)?

Аз лично използвам този линк http://open-url.com/(където вписвам адреса), но напоследък на страницата за търсене ми изкача един прозорец(реклама), който като се затвори ми затваря и страницата, а като кликна на него ми отваря съвсем друга директория от която не съм сигурен как да стигна отново до търсенето. :speak: Някой ако може да ми даде съвет. Благодаря предварително!

И от двете места влизам във data.bg, но не мога да достигна до директорията за търсене, т.е да прескоча горепосочената реклама за да стигна до полето за въвеждане:P При вас получава ли се?

И от двете места влизам във data.bg, но не мога да достигна до директорията за търсене, т.е да прескоча горепосочената реклама за да стигна до полето за въвеждане:P При вас получава ли се?

Влизала съм от тия линкове, но не съм теглила, нито съм в чужбина.

Знам, че е проблем с прокситата за датата и за парадайса.

Сайтове с bg проксита има, ама никое не работи, за съжаление.

Първият линк е ок, във втория действително излизат ракламни прозорци на

някакви казина и други простотии.

Ако някой може да даде съвет, ок.

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

Можеш ли да поясниш точно каква реклама ти изкача през тези проксита? Преди минута пробвах и не ми изкачат никакви реклами. Ползвам и двете проксита (анимес и опен-урл) втория ползвам за да свалям големи файлове. Но и двата работят безпроблемно. Ако можеш пусни един скрийншот да видиме ква е тая реклама. Да не би нещо да ти се е намърдало в компа?

анимес и опен-урл за "чисти"

рекламни прозорци на online casina на мен ми излизат тук:

http://tools.rosinstrument.com/cgi-proxy.htm

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

Здравейте,знаете ли начин да се тегли от data.bg (от чужбина)?

Аз лично използвам този линк http://open-url.com/(където вписвам адреса), но напоследък на страницата за търсене ми изкача един прозорец(реклама), който като се затвори ми затваря и страницата, а като кликна на него ми отваря съвсем друга директория от която не съм сигурен как да стигна отново до търсенето. :yanim: Някой ако може да ми даде съвет. Благодаря предварително!

Хм прав си. Пробвах нормално да си вляза в датата и когато отида на търсене ми излизат някакви саобщения от датата за онлайн филми и т.н, но когато му дам "затвори" го маха и си остава страницата. Обаче през прокси страниците наистина има някакво разминаване, защото след натискане на "затвори" и затваря всичко. Другият вариан е да пробваш да си зададеш на браузъра ръчно някакво прокси. Ще пробвам пак и ако стигна донякаде ще ти кажа.

Сайтове за проксита има в нета, колкото искате,

примерно:

http://www.web-hack.ru/proxy/index.php

http://www.digitalcybersoft.com/ProxyList/forum/

проверява се тук (примерно) :

http://www.checker.freeproxy.ru/checker/

http://www.proxychecker.net/onlinechecker/proxycheck.pl

НЕ РАБОТЯТ ЗА НИТО ДАТАТА, НИТО ЗА ПАРАДАЙСА !

Другият вариан е да пробваш да си зададеш на браузъра ръчно някакво прокси. Ще пробвам пак и ако стигна донякаде ще ти кажа.

Не знам какви настройки могат да се направят на браузъра,ако стигнеш до някаде драсни 1-2 реда :yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.