Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Към дамите : Харесвате ли мъж с дълга коса ?

Featured Replies

Снощи с племеничката ми / онова русото от галерията ми във форума / спорехме дали на мъжа му отива дълга коса ... явно тя е предубедена , посочих и доста актьори с дълга коса НО / виноги има едно но ;) / не устях да я убяда ! Така че посочете ми мили дами още доводи !

Снощи с племеничката ми / онова русото от галерията ми във форума / спорехме дали на мъжа му отива дълга коса ... явно тя е предубедена , посочих и доста актьори с дълга коса НО / виноги има едно но ;) / не устях да я убяда ! Така че посочете ми мили дами още доводи !

Стига ли ти довода, че на мен лично ми харесват мъже с дълги коси, но не много дълги все пак?! ;) Дължина до раменете е най-добра biggrin.gif

Като се замисля почти всички мъже които съм харесвала са били с коси дълги до раменете ;)

• Автор

Ангелинке ;) ... е на 16 годишното как да му кажа ... " Е на виж на кака ти Ангелинка всичките гаджета са и били с дълга коса " ... не става ! Затова искам да и обясня ! ... Не че и аз не съм с дълга коса cool.gif !

Ангелинке ;) ... е на 16 годишното как да му кажа ... " Е на виж на кака ти Ангелинка всичките гаджета са и били с дълга коса " ... не става ! Затова искам да и обясня ! ... Не че и аз не съм с дълга коса cool.gif !

Издава сексуалност така му кажи, привлича жените ;) Темата ти е забавна затова сериозно как искаш да ти отговоря?!

И не гаджетата ми не са били дългокоси laugh.gif , но харесвам такива! biggrin.gif

Може би по-доре е да допуснеш, че не на всеки мъж му ходи дълга коса, тогава имаш отворена вратичка това е ;) Нали си голям аз ли да те уча ;)

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

• Автор
Може би по-доре е да дописнеш, че не на всеки мъж му ходи дълга коса, тогава имаш отворена вратичка това е ;) Нали си голям аз ли да те уча ;)

cool.gif

Мина им модата biggrin.gif Сега се срещат най-много разни метълчета, които пускат гриви.За мен е който както се харесва, но на тези с дългите коси определено трябва да им се каже: "Къпете се бе, хора, водата не е опасна!"

Имаше по едно време една много смешна тензенция, където си късо постриган, а отзад се е вее едно опашленче стил ала Панаьотчо от ББ3 biggrin.gif

Шашава история...

Като цяло Ханибал, само ще кажа, че има секси мъже, но има и адски гнусни...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Не само че съм имала все такива-аз даже съм карала гадже да си пусне дълга коса

Предпочитам ги,по-еротични са за мен

;)

• Автор
Мина им модата biggrin.gif Сега се срещат най-много разни метълчета, които пускат гриви.За мен е който както се харесва, но на тези с дългите коси определено трябва да им се каже: "Къпете се бе, хора, водата не е опасна!"

;) ;) Дидка уби ме пак ! ... С това исказване нема как да я убедя ! ;)

Моят мъж беше с дълга коса като се запознахме,но не му ходеше и не искаше да се постриже и туй то,ноооооооооооооо го жзеха в казармата и вече си е добре.Но съм съгласна,че на някой мъже им ходи адски много и са по-секси.И смятам,че не трябва да е много дълга!

Не само че съм имала все такива-аз даже съм карала гадже да си пусне дълга коса

Предпочитам ги,по-еротични са за мен

;)

Хехехе и ти като мен и аз един го карах, пусна си коса, ама после я отряза явно колежките му го харесват късокос та решил да си е късокос...Определено дългата коса правеше чертите на лицето му по-овални...Акцента беше не върху грозната част от лицето, а върху красивата...

Но нали има жени които от естетика не разбират та нормално... biggrin.gif сега грозните му черти фрапират...е все едно нито една хубава черта в лицето няма laugh.gif Както каза dindi , шашава работа!

;) ;) Дидка уби ме пак ! ... С това исказване нема как да я убедя ! ;)

Много просто, кажи и каквото ти казах и ще ти е мирна главата ;) или ще ти се наложи да се подстригваш може да не те харесва с дълга коса, знае ли се?! ;)

И смятам,че не трябва да е много дълга!

И аз съм на това мнение ;) до раменете е достатъчно дълга и форма ще има косата и всичко laugh.gif

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

• Автор
И аз съм на това мнение ;) до раменете е достатъчно дълга като за меж и форма ще има косата и всичко laugh.gif

Аз съм и чичо Анджел ohmy.gif ... не искам да харесва мен cool.gif , просто ако бях жена / да не съм Азис ... ;) / , щях да си падам по мъже с сълга коса !

Аз съм и чичо Анджел ohmy.gif ... не искам да харесва мен cool.gif , просто ако бях жена / да не съм Азис ... ;) / , щях да си падам по мъже с сълга коса !

Тц...тц...смени вече и пола ;);)

Аз може да спя и да пиша, в момента, но ти това със смяната на пола не е добра идея... ;)

Момиче съм споко не се тревожи! ;)

• Автор
Аз може да спя и да пиша, в момента, но ти това със смяната на пола не е добра идея... :whist:

Не съм ! Просто така те кръстих Ангелинке ... Анджел :ph34r: !

Кажи сега по темата нещо !

Хехехе и ти като мен и аз един го карах, пусна си коса, ама после я отряза явно колежките му го харесват късокос та решил да си е късокос...Определено дългата коса правеше чертите на лицето му по-овални...Акцента беше не върху грозната част от лицето, а върху красивата...

Но нали има жени които от естетика не разбират та нормално... biggrin.gif сега грозните му черти фрапират...е все едно нито една хубава черта в лицето няма laugh.gif Както каза dindi , шашава работа!

Въпрос на вкус-аз лично винаги съм си била с дълга коса,просто не ми отива къса

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Снощи с племеничката ми / онова русото от галерията ми във форума / спорехме дали на мъжа му отива дълга коса ... явно тя е предубедена , посочих и доста актьори с дълга коса НО / виноги има едно но :whist: / не устях да я убяда ! Така че посочете ми мили дами още доводи !

Разкажи й мита за Самсон и Далила - това е достатъчен аргумент за дългокосковците. biggrin.gif

Всякак го харесвам мъжа - и с къса, и с дълга коса. Само мъж да е!

Снощи с племеничката ми / онова русото от галерията ми във форума / спорехме дали на мъжа му отива дълга коса ... явно тя е предубедена , посочих и доста актьори с дълга коса НО / виноги има едно но :ph34r: / не устях да я убяда ! Така че посочете ми мили дами още доводи !

Винаги съм харесвала мъжете с дълги коси cool.gif

Въпрос на вкус казала котката и се близнала под опашката :whist:.

Снощи с племеничката ми / онова русото от галерията ми във форума / спорехме дали на мъжа му отива дълга коса ... явно тя е предубедена , посочих и доста актьори с дълга коса НО / виноги има едно но :P / не устях да я убяда ! Така че посочете ми мили дами още доводи !

Зависи от главата.

Моя мъж веднъж го излъгах да отиде на фризьор и тя така го ошути ,че и аз не можех да го гледам.Не му отива къса коса.

Сега въпреки, че е плешив отгоре, отзад винаги му е с два -три пръста по- дълга и му покрива врата.На младини е имал доста буйна коса. Даже майка ми като го видя на една снимка каза- я, той имал коса. Сина ми в момента е с коса до раменете. Нека носи, че може да оплешивее след време като баща си. Обаче трябва да се ходи на фризьор да и придаде малко вид.

Но на хора с по- къс врат и кръгло лице мисля ,че къса коса отива повече. Абе зависи от прическата. Онзи ден видях един младеж с раста, еми то сякаш е развъдник за въшки. Всеки си има вкус.

Дайте доводи как да я убедя ;) !

Антонио Бандерс в "Маската на Зоро" лелелеле гледала сам го над 20 пъти и не ми омразва само заради него.

Хийт Леджър във "Десетте нещта, които мразя в теб", "Като рицарите" и "Казанова". Наистина голяма загуба ...

Така като има прекрасни женски екземпляри с къси коси така има и невероятни мъже с дълги biggrin.gif

Аз винаги съм искал дълга права коса,

ама моята е много къдрава и като я пусна по-дълга

приличам на негърка в главата ;)

Наследство,какво да се прави... angry.gif

приличам на негърка в главата :)

Пробвал ли си да я изправиш с маша?? Става много интересно ... от къдрава къса.. права и дълга biggrin.gif

И аз обичам дългокосковците - с чисти главици без мръсни косици!! Особено тези с големите гриви - колкото по-дълга, толкова по-якоооо. Всичко тръгна от рок ендрола и хеви метъла.. Кърт Кобейн, Аксел Роуз.. :ph34r:

Въпрос на вкус .. мисля!

нямам нищо против стига да му стои добре и да умее да я поддържа, но повечето мъже(не казвам всички) са боси на тема "поддържане на чиста и здрава коса" така, че.....

приличам на негърка в главата :ph34r:

Наследство,какво да се прави... angry.gif

да знаеш точно това ти е чара, защото за предпочитане е мъж с чуплива и дълга коса отколкото права.

явно не си я пускал достатъчно дълга за да спадне, пък и има толкова голям избор от козметика за приглаждане на буйни къдрици.

Редактирано от cat_of_prey (преглед на промените)

Пробвал съм да я изправя,ама след 2-3 дена пак се "навива"

Явно ще се размина с тази си мечта.

Хайде и аз да хвърля малко смут в темата biggrin.gif Според мен идеалната дължина за коса на мъж е между 1 и 2 сантиметра :) Не мога да отрека, че ако е добре оформена, и поддържана, на красива мъжка глава, и дългата коса е ок, но все пак - повечето мъже изглеждат по-мъжествено с къса коса :)

• 3 седмици по-късно...

Да си призная честно и аз си падам по мъже с коса малко по-дълга от стандартното :wors: Но някак си до раменете и по-надолу ми идва в повече ( опасността да го объкаш в гръб нараства ;) ) Някакви сериозни доводи не мога да приложа, просто такива прически за мен крият повече сексапил ;)

Разбира се, всичко е строго индивидуално - на някои много повече им тича да са късо подстригани. Като един много добър пример за мъж с по-дълга коса мога да дам Дерек от "Анатомията на Грей" :wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.