Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е вашият интернет доставчик

Featured Replies

Само да поясня, че живея в гр. София, Ж.К. Борово. Преди бях на СириусБГ

Не бях доволен и сега съм на SpectrumNet, смятам, че за Борово това е най-добрият интернет доставчик, а и не само за Борово. Ползвам тарифният план от 35 лв.

• Отговори 377
  • Прегледи 62,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Евгени, моите съболезнования :yanim:

Аз съм на ЕxcelNet софия

• 5 седмици по-късно...

Аз съм към БГМрежа, но напоследък са много зле и май ще ги сменям. Някой може ли да ми каже дали Евроком са добри?

На BTK ADSL съм ама по-тъпо от това няма!

На BTK ADSL съм ама по-тъпо от това няма!

<{POST_SNAPBACK}>

Нима ти е по-добре на кабеларка. Хайде не така де. Аз поне виждам разликата. У дома съм на ланка, а в службата на BTC-ADSL. Съжелявам, но едното се влачи, а другото лети.

Служебният ми е на ЕлитСАТ Русе и съм много доволен, но не питайте колко плаща фирмата :-)

Каквото и да говорим БТК за в бъдеще ще става все по-атрактивен доставчик.

Нетекс НГ сайта им е www.trbg.net вече сме с реални IP и съм много доволен :help:

БТК ADSL.Но за Шумен това е възможно най-доброто.

bgmreja от около година и нещо. доволен съм, но определено има влошаване от август насам. първите 3-4 месеца веднъж не ме е дропило, но напоследък се случва. чувам обаче, че абонатите в кварталити хич не са доволни. но аз дори ги препоръчах на 2-ма авери и при тях също е ок. а и плащам по 15 кинта месечно.

На GgBiTnet съм-много съм доволен,плащам 18 лева на месец :clap:

Моят доставчик е MegaLAN. Невероятно съм доволен, плащам по 25лв / месец, а получавам страхотни скорости :clap:

София, квартал Младост

Редактирано от Митака (преглед на промените)

СофияОнлайн - 30 лева такса и скорост от 8mb/s BG 384kb/s International !! Вързани сме двама на тази тарифа и сме СУПЕР доволни !! Скоростите ги пълним отръки !! Реални IP-та!! Абе много добри !

http://sofiaonline.net/ - който може да се закача няма да съжалява

(не е платена реклама :clap:

ТИя нормални ли са от бтк-то леле за 100 лева 256 кб/с бгпиъринг! :clap: Аз плащам 25 лева за същата услуга!

ЕДИТ: 100 лева без ДДС, значи 120! ;):speak:

<{POST_SNAPBACK}>

Определено нещо си в грешка. При БТК скороста за БГ пространство и за международен трафик е една и съща. В момента служебния ни е 512 Биз и няма проблем да свалям от български и чужди сървъри с по 50-60KB/s. В петък ще минаваме на 2 Мb/s. Сега плащаме 85 лв. без ДДС, а след това ще е 99 лв. без ДДС. Така, че тия 100 лв. са за 2048kb/s DL и 512kb/s UL.

БГМрежа--за тия 15лв.горе долу бива,при дъжд проблеми имат от време на време

,но затова пък операторите са отврат--абе хора ние си плащаме/без значение малко или много/за да ни лижете дупетата ,а не да ни се зъбите. Въобще култура цари в таз даржава. :)

BTC ADSL 256 и сега минавам на 512 .(39 лева с ДДС)

Винаги се поддържат максималните скорости ,съпорта е на много високо ниво.

Нета ми за 4 месеца е спирал веднъж.

Освен това при подписването на договора ми дадоха два безплатни месеца,а

сега при подновяването му ми подаряват телефон за 60 лева.

Определено не съм в грешка. Вярно е, че с бтк се тегли по-бързо от междунарорден. Аз тегля с 60кб/с от външен. Но от вътрешен 250. Плащам 25 лева, не 120лева. Къде греша  :bye: Яка минавка си е да се вържеш към тази фирма  ohmy.gif

При нас в Търново или си на ограничен и дърпаш с 400-500к 3-4ГБ :yanim:) като за причастие :wors: или си на неограничен и дърпаш с 2-3к

Така че в провинцията БТК Рулз от всякаде

Редактирано от Sorely (преглед на промените)

За центъра на София след много доставчици се спрях на OnlineDirect ъплоудвам до 4 пъти по бързо от дънлоуда!

На AClubCable 40лв. тарифа с реално IP и без ограничение на броя компютри.

Като гледам ние към Traffic сме си най-добре.Аз поне забележки нямам:yanim:.По-добро предложениe тук в центъра не съм видял и то за 25лв.

Редактирано от [BG]Scarface (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

на Унакс ама те за ни6то не стаат.Постоянно пада нета или няма Интернационален канал.Така 4е ако имате намерение да се пускате кам тях по добре недеите

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.