Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е вашият интернет доставчик

Featured Replies

Само да поясня, че живея в гр. София, Ж.К. Борово. Преди бях на СириусБГ

Не бях доволен и сега съм на SpectrumNet, смятам, че за Борово това е най-добрият интернет доставчик, а и не само за Борово. Ползвам тарифният план от 35 лв.

• Отговори 377
  • Прегледи 61,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• 5 седмици по-късно...

Аз съм към БГМрежа, но напоследък са много зле и май ще ги сменям. Някой може ли да ми каже дали Евроком са добри?

На BTK ADSL съм ама по-тъпо от това няма!

На BTK ADSL съм ама по-тъпо от това няма!

<{POST_SNAPBACK}>

Нима ти е по-добре на кабеларка. Хайде не така де. Аз поне виждам разликата. У дома съм на ланка, а в службата на BTC-ADSL. Съжелявам, но едното се влачи, а другото лети.

Служебният ми е на ЕлитСАТ Русе и съм много доволен, но не питайте колко плаща фирмата :-)

Каквото и да говорим БТК за в бъдеще ще става все по-атрактивен доставчик.

bgmreja от около година и нещо. доволен съм, но определено има влошаване от август насам. първите 3-4 месеца веднъж не ме е дропило, но напоследък се случва. чувам обаче, че абонатите в кварталити хич не са доволни. но аз дори ги препоръчах на 2-ма авери и при тях също е ок. а и плащам по 15 кинта месечно.

Моят доставчик е MegaLAN. Невероятно съм доволен, плащам по 25лв / месец, а получавам страхотни скорости :clap:

София, квартал Младост

Редактирано от Митака (преглед на промените)

СофияОнлайн - 30 лева такса и скорост от 8mb/s BG 384kb/s International !! Вързани сме двама на тази тарифа и сме СУПЕР доволни !! Скоростите ги пълним отръки !! Реални IP-та!! Абе много добри !

http://sofiaonline.net/ - който може да се закача няма да съжалява

(не е платена реклама :clap:

ТИя нормални ли са от бтк-то леле за 100 лева 256 кб/с бгпиъринг! :clap: Аз плащам 25 лева за същата услуга!

ЕДИТ: 100 лева без ДДС, значи 120! ;):speak:

<{POST_SNAPBACK}>

Определено нещо си в грешка. При БТК скороста за БГ пространство и за международен трафик е една и съща. В момента служебния ни е 512 Биз и няма проблем да свалям от български и чужди сървъри с по 50-60KB/s. В петък ще минаваме на 2 Мb/s. Сега плащаме 85 лв. без ДДС, а след това ще е 99 лв. без ДДС. Така, че тия 100 лв. са за 2048kb/s DL и 512kb/s UL.

БГМрежа--за тия 15лв.горе долу бива,при дъжд проблеми имат от време на време

,но затова пък операторите са отврат--абе хора ние си плащаме/без значение малко или много/за да ни лижете дупетата ,а не да ни се зъбите. Въобще култура цари в таз даржава. :)

BTC ADSL 256 и сега минавам на 512 .(39 лева с ДДС)

Винаги се поддържат максималните скорости ,съпорта е на много високо ниво.

Нета ми за 4 месеца е спирал веднъж.

Освен това при подписването на договора ми дадоха два безплатни месеца,а

сега при подновяването му ми подаряват телефон за 60 лева.

Определено не съм в грешка. Вярно е, че с бтк се тегли по-бързо от междунарорден. Аз тегля с 60кб/с от външен. Но от вътрешен 250. Плащам 25 лева, не 120лева. Къде греша  :bye: Яка минавка си е да се вържеш към тази фирма  ohmy.gif

При нас в Търново или си на ограничен и дърпаш с 400-500к 3-4ГБ :yanim:) като за причастие :wors: или си на неограничен и дърпаш с 2-3к

Така че в провинцията БТК Рулз от всякаде

Редактирано от Sorely (преглед на промените)

За центъра на София след много доставчици се спрях на OnlineDirect ъплоудвам до 4 пъти по бързо от дънлоуда!

На AClubCable 40лв. тарифа с реално IP и без ограничение на броя компютри.

Като гледам ние към Traffic сме си най-добре.Аз поне забележки нямам:yanim:.По-добро предложениe тук в центъра не съм видял и то за 25лв.

Редактирано от [BG]Scarface (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

на Унакс ама те за ни6то не стаат.Постоянно пада нета или няма Интернационален канал.Така 4е ако имате намерение да се пускате кам тях по добре недеите

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.