Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е вашият интернет доставчик

Featured Replies

аз карам с евроком(плевен) ;)cool.gif;)

• Отговори 377
  • Прегледи 61,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

БТК ADSL 512 безкрай (абонат от ноември 2004)

Интернет Груп :)

MNET, Варна. Тегля с 13-16 (128 KBPS), и това се поддържа. Доколкото знам и по-високите скорости са си такива. Великолепна техническа поддръжка.

Редактирано от kamelot (преглед на промените)

МЕГАЛАН..за мен един стабилен доставчик в кварталите който имат стабилна мрежа разбирасе :)

PowerNet -страхотни са!  :clap:

<{POST_SNAPBACK}>

За кой квартал става въпрос, защото при различните квартали е различно...

по добро от БТК АДСЛ (на каквото съм и аз де :clap: )за провинцията няма! лично мнение

бТk ADSL 512 Kbit/s и просто маже интернета. Аз съм от Варна, тука няма добри интернет доставчици и реших се вържа на бТk и съм страшно доволен!

бТk ADSL 512 Kbit/s и просто маже интернета. Аз съм от Варна, тука няма добри интернет доставчици и реших се вържа на бТk и съм страшно доволен!

<{POST_SNAPBACK}>

Торентите 60 ти държи нали?

Поздрави от AC/DC. :)cool.gif

И аз съм от Варна доставчика ми е InterBILD.

www.interbild.net

256 кб неограничен конектвам се чрез VPN тегля с максимум 30 от където и да е.Торенти държи 30кб зависи от сиидърите ако са минимум 20 някъде 20 кб ми държи.Бързо ми зареждат сайтовете имат 3 фтп сървъра цс диабло broodwar War3 FT сървъри .. Онлайн игри добре се играят..за сега е добре. :wors:

Аз също съм от провинцията (Слънчев бряг) Доставчика ми е БТК и по-конкретно ползвам услугата 512 безкрай. Много съм доволен, досега интернета не ми е спирал (от 9 месеца). Торентите си ги държи на 60кб/с, а дори от чужди сайтове понякога тегля с над 70кб/с. Поздрави, rainov!

Редактирано от rainov (преглед на промените)

Аз също съм от провинцията (Слънчев бряг) Доставчика ми е БТК и по-конкретно ползвам услугата 512 безкрай. Много съм доволен, досега интернета не ми е спирал (от 9 месеца). Торентите си ги държи на 60кб/с, а дори от чужди сайтове понякога тегля с над 70кб/с. Поздрави, rainov!

<{POST_SNAPBACK}>

бТК е истината брат ми.

Тези, които казват че било боза да ходят да си копят гроб. Смятай сега ще се вързвам на 2048 Kbit/s и гледай кво става :)

Атлантис НЕТ - Правец - Ботевград

Връзката ми е без шапка, т.е. стигам и до 10МБ/сек в зависимост от натоварването ама под 500k не сваля.

Стига сте ги хвалили тия от БТК, те са монополисти какво искате, как техните скорости да не са най-бързите като всички останали доставчици купуват от тях.Аз съм на www.cabletel.bg : Кабелна ТВ, телефон и интернет 64 kbps международен и 256 kbps за България без никакви ограничения. Като ТВ=10лв, телефон=10лв,но разговори и нета всичко за 34.80лв.Връзката е добра и почти винаги тегля с максимална скорост.Става въпрос за Шумен, но тя е национална мрежа има я в почти всички големи градове за справка сайта им по горе. :P

Киви ООД

Интернета не струва ама имат локални фтп сървъри с над 1500 филма и сериали и всичките се теглят безплатно.Също и сървъри с музика софтуер и игри

• 3 седмици по-късно...

аз сега съм към евроком но скоро мисля да ги сменям,живея в изток,на улица методи попов и ако някой може да ме опъти към някой стабилен оператор :P

аз сега съм към евроком но скоро мисля да ги сменям,живея в изток,на улица методи попов и ако някой може да ме опъти към някой стабилен оператор :)

<{POST_SNAPBACK}>

бате само не се ло ви за БТК мнооо им е скапан нета,ништо не става от него.В месеца 3-ри дни най-малко няма да имаш нет. :Pcool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.