Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е вашият интернет доставчик

Featured Replies

Значи от това, което се изписа за Мегалан, само мога да се радвам, че съм в покритието им. Минавам към тях без да се замислям и това е. cool.gif

• Отговори 377
  • Прегледи 61,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ами к'во да ви кажа аз съм от Враца и съм към Rimex най-добрия доставчик за нашия град.Срещу 24лв на месец получавам 1Mbps/320kbps download/upload без значение дали е международен или бг , като гледам май-никой няма такива скорости за тая цена.

PS Забравих да кажа ,че няма лимит на download-a. cool.gif:ph34r:

IMG-NET!!!Ами в Бс те и комнет са най-добри!-512kbit\128mbit DL\UP За софиянци тва е малко ама за Бс си е добре!

Много хора се отказват от IMG-BG.Аз съм един от тях.За една седмица 3 лан карти ми гръмнаха и накрая сменях дъно.Сега съм на Unacs и съм много доволен. http://www.unacs.bg/ :) Единственото преимущество според мен на IMG e,че имат локален торент.

Ами к'во да ви кажа аз съм от Враца и съм към Rimex най-добрия доставчик за нашия град.Срещу 24лв на месец получавам 1Mbps/320kbps download/upload без значение дали е международен или бг , като гледам май-никой няма такива скорости за тая цена.

PS Забравих да кажа ,че няма лимит на download-a. cool.gif:)

Jojivr, колега, не бъркай Мbps c MB/s. 1MB/s = 8Mbps или (8192Kbps). Ta като говорех за "Мегалан", имах предвид : БГ пиъринг - 20Мbps, International - 2,1Mbps при тарифа 25лв.

Ария Нет - Варна

Аз съм на Unlim. 1 Mbits за 42 лв. с ДДС. Винаги държи толкова, без значение БГ или въшен.

Локалния е до 100 Mbits без лимити (free, dc++, torent). Подръжката е на ниво.

здравейте на всички,

виждам, че сте много добре запознати с всякакви интернет доставчици... ако може да ми препоръчате доставчик за квартал Хладилника, защото сега съм с Centrum-Group (50 килобайта БГ & international) и много често има проблеми, спира с часове...

ето ЛАН доставчиците, които имат обхват в квартала:

Traffic-NetX

Medicom

bgmreja

arenanet

Easy-Lan

ще съм ви много благодарен ако ми предложите доставчик, който да не лъже (много) за скоростите и който все пак има мрежа, която не прекъсва (много)... ;)

здравейте на всички,

виждам, че сте много добре запознати с всякакви интернет доставчици... ако може да ми препоръчате доставчик за квартал Хладилника, защото сега съм с Centrum-Group (50 килобайта БГ & international) и много често има проблеми, спира с часове...

ето ЛАН доставчиците, които имат обхват в квартала:

Traffic-NetX

Medicom

bgmreja

arenanet

Easy-Lan

ще съм ви много благодарен ако ми предложите доставчик, който да не лъже (много) за скоростите и който все пак има мрежа, която не прекъсва (много)... :speak:

Здравей!

На работното ми място съм с bgmreja и до сега не съм имал проблеми с доставчикът. Но съм чувал как други хора се оплаквали от него. Аз обаче съм доволен от него и скоростта си ми е добра. Това е от мен за този доставчик. За другите не мога да кажа нищо, тъй като не ги познавам и не съм ползвал.

Успех!

Мерси за информацията :blink: аз се чудя именно между бгмрежа и Easy-lan, като обаче easy-lan уж имат по-високи скорости...

скорости и цени:

bgmreja: 30лв. на месец

International 560 kbps (70 KB/sec)

BG 4200 kbps (525 KB/sec)

easy-lan: 29лв. на месец

International до 640 kbps (80 KB/sec)

BG до 26 Mbps (~8 MB/sec)

Easy-lan изглежда по-примамливо, но ме притеснява това "до еди-колко си KB/s"... това значи ли, че в даден момент може да слезе под 10KB/s например ;) ? Ако имаше гарантирана скорост щях веднага да се включа! И всъщност скоростта дори и да е малко по-ниска от обявената, пак би било допустимо - например 50 KB/s international вместо 80 и 1MB/s BG вместо 8... но никъде не ти дават гаранция, че няма да стане много по-ниска, затова питам дали някой вече го е изпробвал...

Мерси за информацията :blink: аз се чудя именно между бгмрежа и Easy-lan, като обаче easy-lan уж имат по-високи скорости...

скорости и цени:

bgmreja: 30лв. на месец

International 560 kbps (70 KB/sec)

BG 4200 kbps (525 KB/sec)

easy-lan: 29лв. на месец

International до 640 kbps (80 KB/sec)

BG до 26 Mbps (~8 MB/sec)

Easy-lan изглежда по-примамливо, но ме притеснява това "до еди-колко си KB/s"... това значи ли, че в даден момент може да слезе под 10KB/s например ;) ? Ако имаше гарантирана скорост щях веднага да се включа! И всъщност скоростта дори и да е малко по-ниска от обявената, пак би било допустимо - например 50 KB/s international вместо 80 и 1MB/s BG вместо 8... но никъде не ти дават гаранция, че няма да стане много по-ниска, затова питам дали някой вече го е изпробвал...

Не се чуди за Бгмрежа,година и половина бях на тях.Там нет няма,само обаждания по телефона и обещания.По-добре недей.

Net-surf.net Най-добрият доставчик biggrin.gif

tigertron: Пиши на кирилица!

Още един глас за Мегалан ;)

Тези не бяха ли същите, дето си предадоха потребителите на НСБОБ преди няколко месеца? Другите не си ги спомням, но май пак някакъв "лан" беше.

Аз съм от първите абонати на БТК АДСЛ и скоро не смятам да ги заменям с някой квартален доставчик

Аз съм с Юнион нет и мога да каже , че е много добър ! Не ми прави никакви проблеми ! ;)

Тези не бяха ли същите, дето си предадоха потребителите на НСБОБ преди няколко месеца? Другите не си ги спомням, но май пак някакъв "лан" беше.

Аз съм от първите абонати на БТК АДСЛ и скоро не смятам да ги заменям с някой квартален доставчик

Не, това бяха Homelan.

Въпреки, че който и да било доставчик трябва да предостави желаните от полицията данни при наличието на противозаконна дейност.

Не, това бяха Homelan.

Въпреки, че който и да било доставчик трябва да предостави желаните от полицията данни при наличието на противозаконна дейност.

Да, едните бяха Homelan, но мисля, че другите бяха точно Мегалан, и все пак, ако бъркам, моля да ме извините.

Може и да са били длъжни, въпреки че от това което се изписа по въпроса не останах с такива впечатления. Най-малкото са можели максимално да ги затруднят, да им искат прокурорско разрешение, да се правят на "3 и 1/2", да предупредят потребителите и т.н. Е, не ги обвинявам чак толкова, просто защото явно нямат куража от позицията си на квартални доставчици да отстояват интересите на клиента, а и защото сигурно и на тях половината им дейност е незаконна и е възможно да са получили пълно им съдействие само като са скръцнали със зъби.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.