Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

невъзможност за отваряне на файлове в интернет

Featured Replies

Десен клик с мишката върху даден файл => Properties => "Opens With" = Change => избираш PowerPoint от списъка (ако го няма използвай бутона Browse за да посочиш в коя папка е инсталиран пакета) и сложи отметка пред "Always use the selected program to open this kind of file"

fileassociation03.gif

Десен клик с мишката върху даден файл => Properties => "Opens With" = Change => избираш PowerPoint от списъка (ако го няма използвай бутона Browse за да посочиш в коя папка е инсталиран пакета) и сложи отметка пред "Always use the selected program to open this kind of file"

Това е така, но с последния security ъпдейт MS забраниха отваряне на файлове в стар формат с 2007 Офис

• Автор
Това е така, но с последния security ъпдейт MS забраниха отваряне на файлове в стар формат с 2007 Офис

Опитах така/с десния бутон/ и веднага се появи да отворя с пауърпойнт или с интернет експлорер.Избрах пауърпойнт,а промени изобщо не се пявиха.Но не може да се отвори.Вече имам съмнение,че може самият файл да не е създаден от пауърпойнт,въпреки че пише ,че е от него.,а да е преименуван.Възможно ли е това?

Освен това мои колежки казаха,че всичко им излиза.Значи"повредата е в моя телевизор".

Опитах така/с десния бутон/ и веднага се появи да отворя с пауърпойнт или с интернет експлорер.Избрах пауърпойнт,а промени изобщо не се пявиха.Но не може да се отвори.Вече имам съмнение,че може самият файл да не е създаден от пауърпойнт,въпреки че пише ,че е от него.,а да е преименуван.Възможно ли е това?

Освен това мои колежки казаха,че всичко им излиза.Значи"повредата е в моя телевизор".

Определено не е от файловете, аз също ги пробвах, отварят се.

А какво се получава като пробваш, дава ли някаква грешка, стартира ли се PowerPoint-a?

Пробвай обратно. Стартирай PowerPoint-a и от неговите менюта избери Open и посочи файла.

ПС. Разбира се има и вариант да си свалиш само viewer за .ppt, но това го остави като последен вариант, по добре да се оправи PowerPoint-a да си работи нормално.

Линк за PowerPointViewer http://www.microsoft.com/downloads/details...B7-A94784AF71A4

Редактирано от yanpet (преглед на промените)

• Автор
Определено не е от файловете, аз също ги пробвах, отварят се.

А какво се получава като пробваш, дава ли някаква грешка, стартира ли се PowerPoint-a?

Пробвай обратно. Стартирай PowerPoint-a и от неговите менюта избери Open и посочи файла.

ПС. Разбира се има и вариант да си свалиш само viewer за .ppt, но това го остави като последен вариант, по добре да се оправи PowerPoint-a да си работи нормално.

Линк за PowerPointViewer http://www.microsoft.com/downloads/details...B7-A94784AF71A4

И така не става,дава ми същата грешка.Влязох в хелпа на грешката и там пише: The selected file does not appear to be a valid Microsoft office powerpoint file.It might be another kind of microsoft office system.В превод означава,че избраният файл не е валиден файл на пауърпойнт.Това може да е друг вид такъв.

И така не става,дава ми същата грешка.Влязох в хелпа на грешката и там пише: The selected file does not appear to be a valid Microsoft office powerpoint file.It might be another kind of microsoft office system.В превод означава,че избраният файл не е валиден файл на пауърпойнт.Това може да е друг вид такъв.

Там е въпроса че файловете са си нормални и то не нови версии защото ги отварям с Microsoft office powerpoint 2000. Възможно е да е от това което писа capnemo и ако са ти включени автоматичните ъпдейти да не си обърнала внимание кога какво се обновява. За момента, ако трябва да си четеш книжките можеш да свалиш Viewer-a от горния линк (той е версия 2003). А как да си оправиш твоя PowerPoint ще помогнат другите

• Автор
Там е въпроса че файловете са си нормални и то не нови версии защото ги отварям с Microsoft office powerpoint 2000. Възможно е да е от това което писа capnemo и ако са ти включени автоматичните ъпдейти да не си обърнала внимание кога какво се обновява. За момента, ако трябва да си четеш книжките можеш да свалиш Viewer-a от горния линк (той е версия 2003). А как да си оправиш твоя PowerPoint ще помогнат другите

Още веднъж благодаря за търпението и изчерпателните отговори.А за ъпдейтите наистина са ми включени.

В интерес на истината и аз не успях да отворя .ppt файловете с 2007. За сметка на това с 2003 няма никакви проблеми. Точно с такава цел ползувам двата офис пакета едновременно - 2007 портативен и 2003 инсталационен. Не си пречат взаимно и отварят всяко майкрософтско творение.

Конвертирах в .jpg файловете, които не можеш да отвориш:

Xhx33960.jpg

3fL33997.jpg

b6r34025.jpg

Ygt34056.jpg

PIr34077.jpg

• Автор

Всичките ми програми са 2007-и word и exell и другите,но word и exell ги имам и 2003.Сега потърсих и в пауърпойнта,но не намерих дали имам 2003/ ама май не знам къде да го търся/. Ще се постарая да го намеря,ако ли не да се сдобия с него и след това ще пробвам какво ще стане.

• Автор

Свалих си пауърпойнт 2003,но не можах да открия програма за конвертиране от .РРТ в JPG .В търсачката открих други,но за тези нямаше нищо. А ако правилно съм разбрала от последното съобщение това трябва да направя.

Свалих си пауърпойнт 2003,но не можах да открия програма за конвертиране от .РРТ в JPG .В търсачката открих други,но за тези нямаше нищо. А ако правилно съм разбрала от последното съобщение това трябва да направя.

И не ги ли отваряш нормално с пауърпойнт 2003?

Ако се отварят, не е небходимо да ги конвертиташ. Разглеждай си ги с него. Мисля че Dixi ги конвертира само за да ти помогне (да ги видиш, разпечаташ...)

А иначе могат и от Пауърпойнта да се запомнят в jpeg формат

Редактирано от yanpet (преглед на промените)

• Автор

И с 2003 не става,затова питах за конвертирането.А иначе като ги опитам да отворя с 2003 изписва:Пауърпойнт не може да отвори файла ,защото този файл е създаден с помощта на версия на Пауърпойнт,която Пауърпойнт wiewer не поддържа.

И с 2003 не става,затова питах за конвертирането.А иначе като ги опитам да отворя с 2003 изписва:Пауърпойнт не може да отвори файла ,защото този файл е създаден с помощта на версия на Пауърпойнт,която Пауърпойнт wiewer не поддържа.

Ами дали ще си ги конвертираш сама или ще си ги запишеш от по-горния пост на Dixi, резултата ще е все същия. Така че запиши си ги от по-горе и не си губи времето да инсталичаш нови програми (Освен ако искаш да го правиш с учебна цел :) )

• Автор
Ами дали ще си ги конвертираш сама или ще си ги запишеш от по-горния пост на Dixi, резултата ще е все същия. Така че запиши си ги от по-горе и не си губи времето да инсталичаш нови програми (Освен ако искаш да го правиш с учебна цел :) )

Да,съгласна съм.Просто занапред често ще ми се налага да свалям подобни материали и сигурно пак няма да мога.Иначе съм много благодарна на всички,които се отзовавате и ми помагате.

Просто занапред често ще ми се налага да свалям подобни материали и сигурно пак няма да мога

Всичките ми програми са 2007-и word и exell и другите,но word и exell ги имам и 2003

В такъв случай си намери диска с MS Office 2003 и си добави (инсталирай) Пауърпойнт 2003, нормалната версия а не Viewer-a.

Това, което съм прикачил по-горе са самите презентации (те са от по един слайд), които не можеш да отвориш с наличните ти програми. Запиши си ги директно. Ако искаш мога да ти дам линк на ЛС да си изтеглиш версията на MS Office 2003, с която ги отварям.

• Автор
Това, което съм прикачил по-горе са самите презентации (те са от по един слайд), които не можеш да отвориш с наличните ти програми. Запиши си ги директно. Ако искаш мога да ти дам линк на ЛС да си изтеглиш версията на MS Office 2003, с която ги отварям.

ok

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.