Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Една мистерия - Котката

Featured Replies

• Автор
Да ви разкажа нещо за опашките, компютрите и вирусите:

Този комп започна да се рестартира по свое мнение. Знам, че има такъв вирус, който прави тази гадория. Уж имам антивирусна, ама знае ли човек. И се започна - проверка: контакти, кабели, сменяне на антивирусни програми, търсене на анти само за този вирус, какво ли не още, за което се сещах, а даже и не се сещах. Резултат - рестартиране и толкоз. Веднъж като си седях и мислех какво да правя вече (то май само си седях) минава Мур (така се казва котака) покрай компа (той е на пода - компа де) с гордо вдигната опашка (то котките си го имата този навик) и хоп рестартиране. Аз продължавам да си седя. Мур минава отново с още по-годо вдигната опашка и хоп - пак рестартиране. Каква била работата: захранващия кабел влиза много хлабаво в гнездодо и само една опашка леко да го докосне и размрда и...... Сега съм забил една клечка за зъби и да си минава Мур колкото ще!! Та, ако имате котка и компа ви се рестартира не и режете опашката - има клечки за зъби.

Вярвам, че и други могат да споделят такива весели истории. Абе, за мен не беше чак толкова весела, ако въобще е весела).

Да живеят котешките ОПАШКИ !!!

<{POST_SNAPBACK}>

хахахаха vladko евала човек :clap: кефиш ме!

с моя котарак не сме имали чак такива "забавни" истории ама имаше два (освен всичките други естествено) много лоши навика. Тъй като имаме дълъг коридор, а като се отворят вратите на стаите за него си ставаше направо писта.. та много обичаше да прави с бясна скорост няколко кръгчета по тая писта и сичко що е килим, пътека или друго лено събарящо се нещо се озоваваше по средата на коридора в една купчинка :nono: а другата голяма беля си беше наистина за бой.. когато дойдеше някой, който не му хареса или пък го беше страх от него ходеше и напикаваше обувките му, а после майка ми се чудеше как да замаже положението :P таа гости не сме имали.. хората ги беше страх да идват у нас biggrin.gif

• Отговори 74
  • Прегледи 13,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Обожавам котките(както и другите животни),нищо че имам един красавец-куче вкъщи! :clap:

Гледала съм много котки и мога да се похваля,че е поне до някъде съм разгадала същостта им(не мога да кажа изцяло,защото Човек се учи,докато е жив).

Преди малко си търсих нови снимки на котета и на едната ми "останаха очите" и реших да ви я покажа,че да и се порадвате и вие! Pierre.jpg

Сега да не се нахвърлите срещу мен!!! Имам котки в нас и то много и се въдят...направо ужас. Да ви кажа честно котките са ми безразлични. Кучето го уважавам много повече. КОлко котки са минали през наш'та къща...бройката не им знам вече. АМи то е така като живеем на околовръстното и колите минават с бясна скорост...колко котки станаха на тапети... sad.gif Ама се оказа че има лек за всичко. Решението е черно! Имаме един котарак - черен "Сатанаил" се казва (както всичко черно у нас). Та той се оказа много издръжлив - живее вече дсоста години с нас. Въпреки, че вече не се мярка...сигурно гадже е завъдил. Преди към половин година носех в нас само котараци, щото разгони ли се някоя женска... и става мнооого кофти. Ама една котка от махалата зела че родила до къщата ни.След това смачкана на пътя и какво после - децата сирачета... И сега у нас имам към 7-8 котки от които нито една не ме обича...

А за кучето според мен е много по готино от котките. Щото котките много обичат да "ти се качват на главата" въпреки, че и за това има лек. А кучето малко или много знае като е направило беля и тн. А поне от моето наблюдение котките са супер нагли... и все искат да ги храниш...все едно аз съм ги викал да ги храна! Не съм им длъжен с нищо, че да ми държат сметка!!!

Айде изяжте ме сега, дето не харесвам котки!

А не мен това ми е любимата картинка на котка

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

абе да ти кажа достатъчно ще им е да полежат малко в една стаичка с решетки и ще видим тогава дали ще посегнат пак на животно.. :speak:

<{POST_SNAPBACK}>

Не мисля, че лежането в стаичка с решетки е достатъчно наказание. По-скоро малко бой с камшик ще е по-добре. Вчера един дъртофелник опита да пребие едно беззащитно кученце, което му пречело да си сложи багажа на земята. И то при положение, че наоколо имаше поне 100 кв.м. свободна площ. Едва ме спряха. Направо ми идваше да го убия.

А по въпроса за котките : харесвам ги, но мога да им се радвам само от поне 2 метра разстояние. Защото се оказа, че имам алергия от котки. А толкова много ги обичам.

:bye: :bye: :bye:

Баща ми преди време видял докато разхождал кучката заедно със комшията две деца как тормозат коте и провел следния разговор:

-Абе вие що мъчите котето, бре? Не знаете ли, че майка ви ще умре?

(след тоя мухабет онези пуснали котето и изчезнали), а съседа му казал:

-Еййй ти па как ги излъга!

- Ба, излъгла съм ги! Майка им да не е вечна!

така че ако вие направите подобно нещо, не се притеснявайте че ще ви обвинят в лъжа! :speak:

Между Другото спред мен повечето поверия за жабите дето се носят са тръгнали по подобен начин.

kitty, това за напикаването не се е случвало само на твоята котка.Имахме едни приятели, които имаха котка. И щом отиде някой на гости и хоп му опийкаваше обувките:)

Вкъщи в апартамента не сме имали котки. Знам, че преди да се родя сме имали една котка - живя доста време, ама са я пратили на село малко преди да се родя. беше голяма сладурана и многооо своенравна. Порода - улична превъзходна. Та тази котка е познавала шума от колата ни и щом го е чуела веднаг на вратат е заставала:speak: Е не е ли сладко това;)

Спомням си също, че имахме едно котенце за един-два дни (на едни познати) и с баща ми гледахме мач България срещу някой голям отбор. И нашите футболисти вкараха гол и баща ми много се зарадва и котката (беше върху баща ми) падна от него и избяга в банята. Може би на вас не ви е смено, ама още си спомням на нас колко ни беше смешно:)

Моята Маца е голяма ревнивка,когато си легна и ако извадя лошия късмет да се намъкне в леглото ми,никой не може да се доближи до мен.Маса почва толкова свирепо да хъска,че и посяга да дращи понякога,не ме дава котенцето :) ей такава любов да намериш и сред хората,а. :speak:

Kitty, "по-добре късно отколкото никога" или пък "никога не е късно" - както ти хареса, но от сърце ти благодаря за темата. Супер е. Ще я поддържаме с много любов. Котаните я заслужават!

Снимката на aaliyah_st е разкошна!

Преди малко прочетох следния текст в едон форум. Не е много по темата, но ще го пусна.

КАК СЕ ДАВА ЛЕКАРСТВО НА КОТКА

1) Хванете котката и я задръжте в прегръдките си, върху лявата ръка, така както се държи бебе. С дясната ръка, упражнете натиск от двете страни на устата й като държите хапчето в дланта си. Когато котката благоволи да разтвори уста, пуснете бързо хапчето вътре.

Изчакайте докато котката затвори уста и преглътне.

2) Вдигнете хапчето от пода и извадете котката, която се е скрила зад дивана. Поставете котката пак в прегръдката си, този път върху дясната ръка (така няма да изпитвате болка в издрасканата лява ръка). Повторете операцията.

3) Отидете да вземете котката от спалнята и изхвърлете размекнатото хапче.

4) Вземете ново хапче от опаковката. Поставете котката в ръката, която кърви по-малко. Хванете и задръжте здраво задните й лапи с ръка. Натискайте докато котката отвори уста и вкарайте хапчето навътре в гърлото й, като го бутате с пръст. Задръжте с ръка устата на котката затворена и пребройте до 10.

5) Извадете хапчето от аквариума и свалете котката от гардероба, където се е озовала. Излезте на двора и помолете жена си да дойде да помага.

6) Коленичете на земята и стиснете силно котката между колената си. Дръжте здраво с ръце предните и задните й лапи. Не обръщайте внимание на ръмженето на котката. Помолете жена си с едната ръка да задържи неподвижна главата на котката, докато с другата постави дървената линия в устата на котката за да можете да плъзнете хапчето вътре. Масажирайте енергично гърлото на котката с надеждата, че хапчето ще слезе в хранопровода.

7) Свалете котката от корниза и вземете ново хапче. Запишете си, че трябва да купите нова дървена линия и да занесете пердетата на шивачката, която живее отсреща, за да ги закърпи. Вземете метлата и внимателно съберете с лопата парченцата счупени вази и предмети и ги оставете настрана за да ги залепите по-късно.

(8)Увийте котката в голямата хавлиена кърпа и помолете жена си да легне върху котката, като оставите открита само главата на котката. Вземете сламката, с която сина ви пие сок и поставете хапчето в долния й край, разтворете със сила устата на котката и духнете силно в сламката.

9) Потърсете опаковката на лекарството и в листовката прочетете дали хапчетата не са опасни за хората, после бързо изпийте една студена "Каменица" за да разкарате неприятния вкус в устата си. Помогнете на жена си да постави превръзки с анкерпласт/цитопласт/санпласт върху раните и драскотините. След това почистете със студена вода и сапун кръвта от килима.

10) Изтичайте да извадите котката от гаража на съседа. Вземете следващото хапче. Отворете си още една бира. Отидете в кухнята и изпразнете от съдържанието му един от шкафовете. Вкарайте котката в празния шкаф и притворете вратичката така че само главата й да се подава навън. Насилете с помощта на малка лъжичка устата на котката. Изстреляйте хапчето с ластик.

11) Отидете в гаража за да потърсите отвертка и завинтете вратичката на шкафа на пантите. Изпийте си бирата. Извадете бутилка уиски и пийнете едно малко. Поставете студен компрес върху гърдите си и проверете в здравната си книжка кога е била поставена последната ваксина срещу тетанус. Поставете си компрес с уиски за дезинфекция на раните. Пийнете още едно малко. Изхвърлете в боклука непоправимо скъсания пуловер и вземете друг от гардероба си.

12) Обадете се на пожарната и ги помолете да дойдат бързо и да свалят ***** котка от дървото от другата страна на улицата, където се е покатерила. Поднесете извиненията си на съседа, който се е врязал с колата си в оградата ви при опита си да не смачка пощуряла котката, която пресичала улицата. Вземете последното хапче от опаковката.

13) Завържете предните към задните лапи на животното с канап, който после завързвате здраво към крака на масата. Потърсете в гаража брезентови ръкавици.

Вкарайте хапчето в устата на котката последвано от голямо парче месо. Бъдете настоятелен. Задръжте вертикално главата на животното и изсипете 2 литра вода в гърлото й, та дано хапчето се разтвори.

14) Изпийте останалото в бутилката уиски. Помолете жена си бързо да ви закара до спешното отделение. Опитайте се да стоите спокоен докато докторът шие разкъсаните ви пръсти и предната част на ръката, както и когато изважда парченцата от хапчето, озовали се в дясното ви око. На връщане, спрете пред мебелния магазин за да купите нова маса.

15) Позвънете на дружеството за защита на животните и ги помолете да дойдат да отведат "котката, която сее смърт"... обадете се в зоомагазина и ги попитайте дали продават морски свинчета.

КАК СЕ ДАВА ЛЕКАРСТВО НА КУЧЕ

1) Поставете хапчето в парче бекон. Пуснете го небрежно на земята.

Тежко и горко на стопанина

:P Така не съм се смяла от доста време,браво xsakex.

А м/у другото,има един доста ефикасен и със сигурност безболезнен начин да дадете хапче на котката си,стрийте хапчето на прах,омесете го с масло или маргарин и намежете едната лапичка на котката,тя ще го изближе и проблема е решен. :eek:

Редактирано от natikot (преглед на промените)

Да се запиша и аз в тази тема т.к. и аз обичам много котките, те са ми любимите животни и са много сладки умни и хитри и винаги могат да те изненадат. В момента имам 3-та по ред котка, първите две умряха и то в ръцете ми :angry:Плакал съм за тях доста, най вече за второто ми,то беше при мен 7-8 години и винаги разбирах какво иска sad.gif никога няма да го забравя.

А сега ето няколко снимки на новия ми палавник ;).

Стига си ме снимал че ще те одраскам ( до сега не го е правил :wors: )

p81300013fa.th.jpg

Хъъ-ррр, мога да си спя така цял ден

p60500378ac.th.jpg

Ммм не ми се става, продалжавам да си спинкам

p60500350nu.th.jpg

Обожавам котките и смятам,че темата е подходяща да споделя мнението си за тях.

Възхищението започва от първия поглед отправен към котката -тя е величествена,красива,горда и недостижима.В самия и поглед,високомерен и същевременно изключително проницателен,се чете самата история - започнала преди хиляди години в Египет,зове дивото,проговаря Божеството в нея.

У котките наистина има такава божественост,която разкрива тайните за отдавна отминали времена,за слава и господство.И това величие,открито още от древните египтяни,я превръща в загатка.

Та как може да оцелее едно толкова малко животно през вековете на мъчение,на гонение и убийства?Средновековието е много сурово към тези красиви и чудати същества,но въпреки старанието на хората да заличат завинаги този вид от лицето на Земята,те не изчезват.Остава въпросът -какво е подтикнало онези хора да ги смятат за вещерски животни - може би вътрешен страх,но от какво?Какво може така драстично да промени отношението към котките и да превърне подвизите им в лоша слава?Вероятно магичната им красота и загадъчност?И все пак у тях остава нещо неразкрито,което ги прави така мистериозни - как са преживели тежкия средновековен период?

Но,тъй като доста се поувлякох,за което се извинявам,ще напиша няколко думи за впечатленията си от съвременните котки.Вкъщи си имам едно такова- гальовно,миличко.То посреща всеки,който прекрачи прага на входната врата и го приветства с добре дошъл,като му се погали в краката.Също така е много общителен,бързо се сприятелява.Още не съм разгадала неговата тайна,но може би когато порасне :angry: Инциденти с хапчета и подгизнали обувки не съм имала,само драскане и хапане,но не се сърдя,защото знам,че е от любов. ;)

Толкова от мен. Поздравления,kitty,много хубава тема. :wors:

Ето и още нещо интересно:

Как да изкъпете котката си

Преди да грабнете своя любимец за врата,понасайки го към мястото за миене,имайте предвид следните съображения:Вашият котарак има предимство с бързината на своите реакции и с пълното отсъствие на уважение към човешкия живот.Вашето предимство е единствено силата.Използвайте това си преимущество,като правилно изберете полето за бойни действия.В никакъв случай не се опитвайте да изкъпете съскащия любимец на открито,където ще претърпите пълен провал.Най-удобното място за къпане е банята и тоалетната.Помнете,че котаракът без скрупули използва оръжията си - зъби и нокти и затова вземете мерки - гумени ботуши и брезентови ръкавици в комбинация с рибарски костюм и мотоциклетна каска с трислойно стъкло.Предварителната подготовка е от съществено значение,защото във вихъра на къпането няма да имате време да търсите котешкия шампоан или хавлията.

Предварително налейте достатъчно топла вода.Убедете се,че котешкия шампоан е на достъпно,даже и от легнало положение място.Хванете котарака,като приспите вниманието му,нежно поглаждайки го и минете покрай канчето с Китекат.

Ако котаракът прояви недоверие към вашата необичайна униформа,успокойте го,че отиватена тренировка за конкурса в новосформиращата се Национална гвардия.

От момента на стъпване в банята трябва да съзнавате,че всяка секунда забавяне обрича на неуспех Мисията ви.

Затворете с десния си крак вратата,хванете здраво котарака ва врата,гмурнете го във водата,вдигнете го и го полейте с котешки шампоан.Това трябва да извършите в рамките на 5-7 секунди.Сигурно сте забелязали,че вашия котарак няма дръжка и удържането му след поливането с шампоана е трудна работа.Затова веднага го потопете във водата,грабнете го пак,налейте шампоан и така 3-4 пъти,докато рибарския ви костюм не е станал на ивици а брезентовите ръкавици - перфорирани.Но след това настъпва най-страшния момент:Котаракът трябва да се изтрие.За целта хващате хавлията и след яростно преследване из банята,съпроводено със съскания и котешки вой в в акомпанимент на помени за майки,баби и тъщи,се мятате върху него и го притискате.

Следва енергично триене,докато хавлията стане на парцали.

Котаракът е изкъпан,възмутен,наранено е котешкото му его.

Ноооо -има още едно вълнуващо изпитание.

Котаракът трябва да се изсуши.

За целта се снабдявате с един поне 30-метров кабел и поне 2500-ватов сушоар.Включвате сушоара на макс и започвате в стаята преследване на мокрия котарак ,на което би завидял и Индиана Джоунс.

Ако сте изобретателни,може да направите приспособление от кашон с дупки,в който държите затворен котарака,докато се суши,но последствията са страшни.Котаракът ще престане да общува поне за два дни с вас.

През което време ще крой тайни планове за Отмъщение. :wors:

Редактирано от regiii (преглед на промените)

уф DaSufferer това е нищо.. още по ужасна гледка е да видиш как някви малоумници бият с пръчка малко котенце сложено в найлонов чувал  angry.gif        angry.gif   ама айде стига с тея гадости че ми се обърна сичко

<{POST_SNAPBACK}>

Малко ведрина...

Аз също обичам котки - даже съм склонен да дам ~ 400 лв за любимата ми порода - британка - сива котка с къс косъм и невероятно сладка главица :kiss2:

Кучета не обичам - съседските вече 6 години не ми дават да спя като хората - все съм на затворен прозорец...

П.П - ето линк към породата със снимки :bye:

Редактирано от Юнак (преглед на промените)

• Автор

regiii, xsakex браво!! много се смях и на двете biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif много е вярно, особено за къпането! само дето моя убий ме не мога да го изсуша със сешоар, щото не два дни ами ще ме мрази до край! :wors:

• Автор

Малко ведрина...

Аз също обичам котки - даже съм склонен да дам ~ 400 лв за любимата ми порода - британка - сива котка с къс косъм и невероятно сладка главица :kiss2:

Кучета не обичам - съседските вече 6 години не ми дават да спя като хората - все съм на затворен прозорец...

П.П - ето линк към породата със снимки :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

съседите имаха такава котка и като им писна я закарали на няква нива и я пуснали там.. котето бягало след тях ама така и не се върна после sad.gif !!!... /без коментар/

съседите имаха такава котка и като им писна я закарали на няква нива и я пуснали там.. котето бягало след тях ама така и не се върна после sad.gif !!!... /без коментар/

<{POST_SNAPBACK}>

О,kitty,това наистина е ужасно!Не мога да разбера как може да има хора,който възприемат животните като леснозаменими предмети!Всяко животно е личност с характер,чувства и право на нормален живот,особено котката - тя също се привързва и зад гордия й и надменен поглед се крие нежна душа,която жадува за любов и ако не някое освирепяло куче,то дори самотата и чувството за изоставеност и отритнатост са способни да я погубят! sad.gif

Имам около 7 котки които ми се мотаят около къщата! Искам да имам да речем 3 от тях (тези които си ги имах и преди) четирите сиви не ги искам (както и не съм ги викал да идат в нас). И сиак мда се отърва от тях, щото не виждам смисъл да ги храня само. кажете спред вас как е най-хунанно. За рибките знам - в кенефа и водата след тях :) (не съм го правил, не се стряскайте)

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

Имам около 7 котки които ми се мотаят около къщата! Искам да имам да речем 3 от тях (тези които си ги имах и преди) четирите сиви не ги искам (както и не съм ги викал да идат в нас). И сиак мда се отърва от тях, щото не виждам смисъл да ги храня само. кажете спред вас как е най-хунанно. За рибките знам - в кенефа и водата след тях :) (не съм го правил, не се стряскайте)

<{POST_SNAPBACK}>

Хуманен начин да се "отървеш" от тях май няма,потърси например някой,който иска коте и му дай,може(но не е препоръчително)да ги дадеш в някой приют,а най-добре да си ги оставиш,те няма да ти изядат кой знай колко много :) ,предполагам че живееш в къща щом си с тази менажерия :) ,ихааа седем котки на едно място-идвам да живея у вас biggrin.gif

Абе то не е проблем, за яденето толкова, ами то няма кой да се занимава с тях И почват да нахалничат, да ти се моткат в краката и много притеснено с 7 котки. Виж преди като бяха 2-3 големите си обикаляха махалата и не се вясваха в нас, а сега е ад! Накачорили кучето и му ядат от яденето. Как само не бозаят от него ( Между Другото този случай го имаше у нас преди 3-4 години).л Аз мислех да награбя две и да ги замъкна в някой чужд двор. Все ще се прикилимищят някъде.

Здравейте, аз котка нямам ... но се включвам в темата Ви защото днес видях в download.bg това:

Снимки на красиви котета

Изтегли (6281 KB) | Екран

В този скрийн сейвър направен в стил слайд шоу с редуващи се изображения и ефекти за преход между тях ще се насладите на качествени снимки с красиви котета в най-разнообразни пози и местонахождения. Котките тук не са от изтънчени породи и позират като истински фото модели.

Отскоро станах голям фен на котките. Иначе обожавам кучетата и винаги съм ги предпочитал пред котките. Имах куче, което ми беше като братче и с което живяхме заедно 13 години. За мен предимствата му пред котките бяха невероятно много.

Както казах отскоро станах голям фен на котките. И преди много ги харесвах, но сега вече искам да си имам котенце. Те са толкова милички, толкова нежни и могат да се привържат толкова много, че направо да се чувстваш превъзходно.

За котките смятам, че както и кучетата, при тях много зависи кой ще ги възпитава и кой ще е край тях. Обикновено те заприличват много на този човек по характер и по поведение - нещо, в което съм се убедил от личен опит.

Обожавам малките котета, няма по-сладко нещо от тях. За съжаление не мога да има само мъничко коте, но поне да е миличко и игриво.

Нещо, което не харесвам в някои котки е това, че много се скубят и космите им са навсякъде, а и като са такива малки, лесно можеш да ги вдишаш - нещо от което ме побиват тръпки.

За мен котката е животното с най-мистериозните очи, а също така има и едно от най-интересните поведения.

• Автор
Отскоро станах голям фен на котките. Иначе обожавам кучетата и винаги съм ги предпочитал пред котките. Имах куче, което ми беше като братче и с което живяхме заедно 13 години. За мен предимствата му пред котките бяха невероятно много.

Както казах отскоро станах голям фен на котките. И преди много ги харесвах, но сега вече искам да си имам котенце. Те са толкова милички, толкова нежни и могат да се привържат толкова много, че направо да се чувстваш превъзходно.

За котките смятам, че както и кучетата, при тях много зависи кой ще ги възпитава и кой ще е край тях. Обикновено те заприличват много на този човек по характер и по поведение - нещо, в което съм се убедил от личен опит.

Обожавам малките котета, няма по-сладко нещо от тях. За съжаление не мога да има само мъничко коте, но поне да е миличко и игриво.

Нещо, което не харесвам в някои котки е това, че много се скубят и космите им са навсякъде, а и като са такива малки, лесно можеш да ги вдишаш - нещо от което ме побиват тръпки.

За мен котката е животното с най-мистериозните очи, а също така има и едно от най-интересните поведения.

<{POST_SNAPBACK}>

радвам се, че все още са останали представители от другия пол, които да уважават това животно :)

Tragedy, вярно е, че много се скубят особено при смяна на сезона, но пък не е толкова фатално. Когато започне голямото скубане, пък и не само тогава, ви препоръчвам да купите от зоомагазина четка или пък с обикновен МОКЪР гребен да вчесвате вашия любимец по 1-2 пъти на ден. Така хем няма косъмчетата да попаднат по дрехите или завивките ви, хем ще доставите на коетето страхотно удоволствие! ;) и кой каза после, че е лесно да се гледа котка? :P

Имам една молба - някой да публикува тук или да даде линк на котка, която е снимана в следната поза:

Наежена, ходеща настрани и с извит гръб laugh.gif

Умирам си от кеф, като видя котка да върви и да плаши всичко така...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.