Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютър за игри около 1000лв.

Featured Replies

• Автор
VW222U има DVI-D вход и освен това е по-тежък с около 1.3 килограма :)

A този DVI-D вход за какво е ? Защото разликата в цената беше доста голяма.

• Автор

WoW доста има да си чета ohmy.gif Този кабел ще повлияе ли значително на качеството на картината докато играя игри или гледам някой филм на .avi ? Също да питам, гледам че на INNO 3D има 8800 GT 1GB та да питам има ли смисъл от толкова рам ако ще работя главно на 1680 x 1050.

WoW доста има да си чета ohmy.gifТози кабел ще повлияе ли значително на качеството на картината докато играя игри или гледам някой филм на .avi ? Също да питам, гледам че на INNO 3D има 8800 GT 1GB та да питам има ли смисъл от толкова рам ако ще работя главно на 1680 x 1050.

Не :) Ако успееш да си пуснеш игра на такава резолюция .... сигурно ще има ефект от 1 Гб.

WoW доста има да си чета ohmy.gif Този кабел ще повлияе ли значително на качеството на картината докато играя игри или гледам някой филм на .avi ? Също да питам, гледам че на INNO 3D има 8800 GT 1GB та да питам има ли смисъл от толкова рам ако ще работя главно на 1680 x 1050.

Не кабела, а интерфейса ще повлияе :).Не,няма смисъл от толкова памет,освен ако шината е по-голяма от 256 бита.

Според мен разделителна способност (р.с.) от 1680 x 1050 стои по-добре на 20 инч. Ако, някоя игра, нети върви гладко и намалиш р.с. - изображението няма да е много добро. Ако си вземеш 20 инчов, за тези пари ще е по-добър от 22инч. D-SUB не дава качество при по-високи резолюции и големи екрани, затова има DVI-D. Разгледай този монитор LG L206WTQ.

Редактирано от peterstamov (преглед на промените)

• Автор
Според мен разделителна способност (р.с.) от 1680 x 1050 стои по-добре на 20 инч. Ако, някоя игра, нети върви гладко и намалиш р.с. - изображението няма да е много добро. Ако си вземеш 20 инчов, за тези пари ще е по-добър от 22инч. D-SUB не дава качество при по-високи резолюции и големи екрани, затова има DVI-D. Разгледай този монитор LG L206WTQ.

Абе може да си прав, но като гледах по магазините 22' монитори и просто искам да се изкефа на един 22'. То и без това до колкото съм гледал разликата в качестово е малка. Да не говорим че като гледахме монитори с приятели и те не направиха разлика между 20' монитор на 1680 x 1050 и пак 20' монитор на 1440x900. Просто ме интересуваше дали това DVI-D ще повлияе много на картината при тази резолюция. Пък и с такава видеокарта не вярвам скоро някоя игра да ми забива на 1680 x 1050 па ако ще и на медиум да я играя ;)

• Автор

Според вас как ще върви Crysis на тази конфигурация и дали ще се държи прилични кадри на 1680 x 1050 и поне на medium?

ASUS M3A78-EH /AMD780G/AM2+

ATHLON64 5600 X2/AM2 BOX

2x2GB DDR2 800 SUPER T CL4

GF 8800GT, 512MB INNO3D

320GB HITACHI SATA2/7200/16MB

FOXCONN 3GTLA-436/420W PFC

LG GSA-H66N DVD RW /SATA/BLACK

Правила за ползване на форумите-

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

Според вас как ще върви Crysis на тази конфигурация и дали ще се държи прилични кадри на 1680 x 1050 и поне на medium?

На мен не ми харесва комбинацията 780G + 8800GT. Това дънце е доста дълбоко в бюджетния клас и всички останали посочени части е смешно да се редят върху него. Иначе Crysis ще върви на 1680х1050 поне на Medium, но за мен това не е добре подбрана конфигурация.

• Автор
На мен не ми харесва комбинацията 780G + 8800GT. Това дънце е доста дълбоко в бюджетния клас и всички останали посочени части е смешно да се редят върху него. Иначе Crysis ще върви на 1680х1050 поне на Medium, но за мен това не е добре подбрана конфигурация.

Еми предложи по-добро дъно, защото от дъна изобщо не разбирам. Някой от форума беше предложил това дъно и за това него съм писал.

Минимум едно такова! Този Асус се предлага в бюджетни конфигурации в комбинация с HD3450 или HD3650. Иначе дъното има потенциал, но не и за машина за над 1000 лева.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Утре или други-ден ще отивам до Jar да поръчам компютъра и последно съм се решил на тази конфигурация :

DVD: LG GSA-H50L/55L, Black, Ram 12x, +R 18x,

Видеокарта: GF 8800GT, 512MB INNO3D PCI Express

Дънна платка: MSI K9A2 CF-F, AMD 790X, AM2+, DDR2,

Кутия: ATX 460W, JNC RJA 52, Черно/Сребриста,

Мрежова карта: Ladox 10/100Mbs, PCI

Памет: 2х2GB DDR-2 800MHZ, Kingmax, 3Year

Процесор: Athlon64x2 5600+ Dual Core (2.8Mhz, 2MB,

Твърд диск: 320, HITACHI, SerialATA2, 7200, 16MB

Флопидисково устройство: 1.44MB Black

Обща цена с ддс: 1036.99

Добре ли е направена конфигурацията и ако имате забележки казвайте.

Просто смени захранването с някое Fortron - че на 400W, че с тоз JNC може и ядове да ядеш. Мрежова карта мисля, че дъното си има, така, че ти е ненужна. Нямам време за по - обстоен поглед, надявам се да съм помогнал. Лека вечер!!!

• Автор

Кутията съм я сложил колкото да си ги сметна парите, но със сигурност ще взема друга.

Кутията съм я сложил колкото да си ги сметна парите, но със сигурност ще взема друга.

ти кутията ако ти харесва си я дръж ,ама махай захранването и взимай нещо такова(и си гледай кефа) вярно ,че е 100лв ама на тази

GF 8800GT да и сложиш JNC angry.gif

ти кутията ако ти харесва си я дръж ,ама махай захранването и взимай нещо такова(и си гледай кефа) вярно ,че е 100лв ама на тази

GF 8800GT да и сложиш JNC angry.gif

И една еи такава ще му върши идеална работа.Вътре е с хубаво 400В захранване(Fortron). :)

• Автор

А да питам сега кой Windows ще трябва да си слижа, 34 бита или 68 бита? Със Athlon64x2 5600+ Dual Core ще е компа.

А да питам сега кой Windows ще трябва да си слижа, 34 бита или 68 бита? Със Athlon64x2 5600+ Dual Core ще е компа.

мисля ,че няма 68 бита а 64.

ами не се подлъгвай по името на процесора може да сложиш 32 и 64 ако програмите с който ще работиш са оптимиирани за такъв, :wors:

• Автор

Ok за игри кое е по-добре? Също монитора ми като е на резолюция 1600х1050 и иконите са супер малки може ли да го оправя това и пак така ли ще е със 64 битовата версия ?

След като монитора ти е на 1680х1050 и иконите ти идват малки , можеш да промениш DPI Size или да го пуснеш на 1440х900 . Няма да ти хареса картината обаче cool.gif 64 бит ОС по принцип е по-бърза, но игрите няма да вървят на нея, защото са обикновенно за 32 бит.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.