Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с монитор или видеокарта

Featured Replies

Я виж тази, тази, тази, и тази! Като последната ми е фаворит cool.gif

Ами може да се каже, че ме устройва, но ако все пак има някоя пак сностна за по- малко бих се замислил. Аз за тази CHAINTECH GeForce 6800 LE AGP 8x 128MB DDR, 256bit дадох към 90 лева от JMT Computers, тази която ми предлагате Sapphire Radeon X1050 256MB DDR2 AGP, май е по- добра нали или се лъжа. Иначе карата ми е на една година и половина, доста бързо се развали. От сервиза ме попитаха да не е изтърван компютъра или да е блъскан, ама няма такова нещо, как ще се е пукнала някоя шина, незнам. Интерестното обаче е, че когато си сложих старата за да пробвам и после отново новата, когато зареждаше и вече ще показва десктопа се рестартираше компютъра, докато не му зададох да влезе в Windows с последните работещи настройки. Другото интерестно нещо е, че проблема се оправя, тоест не стои постоянно червен екрана или да трепти ами се оправя от само себе си и когато дам print screen когато стане проблем на снимката не излиза, че го има този проблем, дали това не означава, че просто монитора се е скапал. По пътя на логиката ако проблема е от видео картата то това ще излиза на снимката, но ако е от монитора няма ( поне аз така мисля ). Мнения по въпросите :speak: . Тук прикачам снимка за да видите, в момента в която е правена снимката монитора трептеше и екрана малко червенееше, а това на снимката не е излязло.

По добре не се замисляй чак толкова по този и подобни въпроси повече, преди да си влязъл в "Бисери".

А на фундаментаиния въпрос "Как се е пукнала картата като не си си я блъскал в главата" има прост отговор:

При монтирането картата е усукана леко поради разминаване на дъното и кутията(евтин китаец). После ти мърдаш кутията, местиш кабели, абе упражняваш натиск. Случайно си бутнал компютъра назад и се е ударила в стената буксата на кабела който стърчи от видеокартата. В помощ на гореказаното приеми че може и да е била пукната леко и при споменатите обстоятелства да се доразместила.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте , казвам се Кристиян Иванов Грозданов прочетох вашата тема , защото и на мен мониторат ми прави базици ..

, Но не със цвета а имам някакви вълнички.. като гледам във него .. Драйверите са инсталирани .. до LCD монитора няма колонки,телефони.

магнити и сяккави други ..

АКО МОЖЕ ПОМОГНЕТЕ МИ КАК ДА ГИ ОПРАВЯ

Малко неща за монитора ми :

SyncMaster 940NW/940NWPlus

Manufacture: Samsung

А доколкото за видеокартата

Chip Type: ATI RADEON Graphics Processor AGP (0x4150)

DAC Type: Internal DAC(400Mhz)

Memory Size : 256 MB

Adapter String: RADEON 9600 SERIES

Bios information : BK-ATI VER008.017D.031.000

ЧАКАМ ВАШИЯТ ОТГОВОР !! И СЕ ПАК , БЛАГОДАРЯ !!

По добре не се замисляй чак толкова по този и подобни въпроси повече, преди да си влязъл в "Бисери".

А на фундаментаиния въпрос "Как се е пукнала картата като не си си я блъскал в главата" има прост отговор:

При монтирането картата е усукана леко поради разминаване на дъното и кутията(евтин китаец). После ти мърдаш кутията, местиш кабели, абе упражняваш натиск. Случайно си бутнал компютъра назад и се е ударила в стената буксата на кабела който стърчи от видеокартата. В помощ на гореказаното приеми че може и да е била пукната леко и при споменатите обстоятелства да се доразместила.

Много добър отговор! Добре обяснено.

Здравейте , казвам се Кристиян Иванов Грозданов прочетох вашата тема , защото и на мен мониторат ми прави базици ..

, Но не със цвета а имам някакви вълнички.. като гледам във него .. Драйверите са инсталирани .. до LCD монитора няма колонки,телефони.

тези вълнички съм ги визтал при CRT мониторите... защо не пробваш монитора на друг компютър

Я погледни да не се е разместила буксата на монитора,малко я размърдай ,и сподели как е!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.