Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

съвет за дъно ... вече е за карта

Featured Replies

Albatron 8800GT - най-доброто като цена/производтелност на пазара. Забрави за Crossfire/SLI - oт тях полза няма.

А може би вече има смисъл от SLI? :angry:

http://www.computerbase.de/artikel/hardwar...chnitt_bioshock

• Автор

вече съм с 8800гт зотак и за сега съм много доволен

Честито! Понеже ми се върти една идея относно тия карти на Зотак, може ли да те помоля да видиш колко най-много може да загрее (примерно при 30 мин. играене на Crysis или Assassin's Creed) и да постнеш един скрийн шот (или просто напиши колко градуса вдига)? Ще съм ти много благодарен!

Няма как да не си доволен :P Аз съм с Inno3D и за моя радост, няма проблеми и с 2250 MHz на паметта :P Все пак мисля, че идеята за две 9600GT в SLI е страхотна, още повече, че втората би могъл да я вземеш след няколко месеца на много ниска цена.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Няма как да не си доволен :P Аз съм с Inno3D и за моя радост, няма проблеми и с 2250 MHz на паметта :P Все пак мисля, че идеята за две 9600GT в SLI е страхотна, още повече, че втората би могъл да я вземеш след няколко месеца на много ниска цена.

По-твойта логика 8800 също ще падне с цената след излизането на 9800 ГТ.По-изгодната покупка е тогава.

Albatron 8800GT - най-доброто като цена/производтелност на пазара. Забрави за Crossfire/SLI - oт тях полза няма.

А да те питам тази си е с обикновения куулър,нали?А,че Албатрон променя ли нещо.И последно ако се взима дали няма да е добре да се сложи едно охлаждане като хората.

По-твойта логика 8800 също ще падне с цената след излизането на 9800 ГТ.По-изгодната покупка е тогава.

А да те питам тази си е с обикновения куулър,нали?А,че Албатрон променя ли нещо.И последно ако се взима дали няма да е добре да се сложи едно охлаждане като хората.

Тук грешиш жестоко. Две 8800GT не са две 9600GT. Мисля, че по-горе дадох линк за сравнение работата на 9600GT в SLI режим, а такива сравнения има много. Не може да се каже същото за две 8800GT.

Май за първи път SLI режима ще излезе изгоден.

Тук грешиш жестоко. Две 8800GT не са две 9600GT. Мисля, че по-горе дадох линк за сравнение работата на 9600GT в SLI режим, а такива сравнения има много. Не може да се каже същото за две 8800GT.

Май за първи път SLI режима ще излезе изгоден.

Май не ме разбра.Ти каза сега да си вземе 9600 ГТ а след няколко месеца пак 9600 ГТ.Ето тук няма смисъл.Ще падне цената на 8800 също.Лично мое мнение е да си вземе една Асус ЕАХ3650 256 МБ ГДДР3 и да си играе (Хактор ще Ви каже какво прави това малко "зверче" ;):Pbiggrin.gif )!После да мисли за по-висок клас карти.Но това си е мое лично мнение.Успех cool.gif !

bildera_, само да те питам...това 2250 на паметта 24/7 ли е или само за маркове? Искам честен отговор!

На марковете стигам доста повече. Наложи се да смъкна честотите заради Crysis. За твое успокоение, ядрото ми не може да мине 690 MHz при волтмод, без да забие на NFSPS. И да уточня все пак. Клокнал съм толкова, колкото да ми позволява безпроблемна игра. Не съм правил месечни тестове, защото не виждам смисъл от това, след като играя не повече от час. Всъщност, тия честоти ги ползвам главно за Crysis. За другите игри не виждам голям смисъл ( поне тия, които играя). Мисля, че темата за паметта ми е стара. Получих доста упреци за това, че препоръчах Inno3D за Crysis, а не Gigabyt примерно.

не отговаряш на въпроса, а той е важен за хората които четат тук, защото....

1. Паметта на твоята карта е Quimonda, която не държи висок клок за дълго време

2. Подвеждаш

3. Никой не казва, че не можеш да достигнеш върхове, само че не слагай незапознатите там!

ПП. Карти с памет Samsung, която е доста по клокваща се от Quimonda-та, не си позволяват честоти над 1080... сам си прави сметка колко време искаш да си ползваш видеокартата!

Май не ме разбра.Ти каза сега да си вземе 9600 ГТ а след няколко месеца пак 9600 ГТ.Ето тук няма смисъл.Ще падне цената на 8800 също.Лично мое мнение е да си вземе една Асус ЕАХ3650 256 МБ ГДДР3 и да си играе (Хактор ще Ви каже какво прави това малко "зверче" ;):Pbiggrin.gif )!После да мисли за по-висок клас карти.Но това си е мое лично мнение.Успех cool.gif !

Ами ако беше погледнал малко тестове, щеше да видиш, че в някои игри, две 9600GT постигат почти двойна производителност в някои режими без АА главно. В останалите игри, 9600 GT се представя достойно за цената си. Почти няма провали, както при карти на ATI в Crossfire. Цената на 9600GT е по-ниска от 8800GT, а на старо след няколко мнесеца , би могла да се вземе на доста ниска цена мисля. В същото време, 9600GT не изостава много от 8800GT. Дори се замислих да продам моята 8800GT заедно с дъното и да взема две 9600GT и SLI дъно. За жалост, преди няколко месеца се отказах от SLI дъно и сега честно казано, съжалявам.

не отговаряш на въпроса, а той е важен за хората които четат тук, защото....

1. Паметта на твоята карта е Quimonda, която не държи висок клок за дълго време

2. Подвеждаш

3. Никой не казва, че не можеш да достигнеш върхове, само че не слагай незапознатите там!

ПП. Карти с памет Samsung, която е доста по клокваща се от Quimonda-та, не си позволяват честоти над 1080... сам си прави сметка колко време искаш да си ползваш видеокартата!

Сигурно си прав. Като изгърми паметта, ще кажа. Все пак, не играя много . А и картата няма да се задържи дълго при мен. Все пак е важно за какво се ползва видеото. Мен ми стига за гледане на филми ;)

И все пак, какво имаш предвид под върхове? Мисля, че 13334 в 3DMark06 са нормални, при положение, че съм гонил и 13500.

И още нещо. Казваш ми нещо ново за моята памет. Това означава ли, че трябва да се примиря с всеобщото мнение и да не вдигам над 1900?

И как така хората не смеят да качат над 1900-1950, като техните памети са супер, а аз играя на 2250?

• Автор
Честито! Понеже ми се върти една идея относно тия карти на Зотак, може ли да те помоля да видиш колко най-много може да загрее (примерно при 30 мин. играене на Crysis или Assassin's Creed) и да постнеш един скрийн шот (или просто напиши колко градуса вдига)? Ще съм ти много благодарен!

при час и половина на краизис всичко на мах ина 1280 в евереста пише следното:дъно 40', процесор 42', видео 58', хард 30', вентилатори: процесор 1100, кутия 3000, видео 1100 (50%) само че ми се струва че тоя еверест въобще не е верен понеже на пипане видеото ми се струва доста по топло от тия градуси също така рамта е топла и охлаждането на дъното което е с медни тръби та незнам, с какво друго да си меря градусите, а и с има ли с какво да управлявам оборотите на вентилатора на видеото защото не ми харесва как грее а е на 50% обороти,

а Билдера ти с каква конфигурация правиш тия точки в марка ?

Редактирано от painkiller111 (преглед на промените)

при час и половина на краизис всичко на мах ина 1280 в евереста пише следното:дъно 40', процесор 42', видео 58', хард 30', вентилатори: процесор 1100, кутия 3000, видео 1100 (50%) само че ми се струва че тоя еверест въобще не е верен понеже на пипане видеото ми се струва доста по топло от тия градуси също така рамта е топла и охлаждането на дъното което е с медни тръби та незнам, с какво друго да си меря градусите, а и с има ли с какво да управлявам оборотите на вентилатора на видеото защото не ми харесва как грее а е на 50% обороти,

а Билдера ти с каква конфигурация правиш тия точки в марка ?

виж температурите в менюто на драйвъра на картата

• Автор
виж температурите в менюто на драйвъра на картата

не знам как ще прозвучи ама къде да го видя тоя драйвер sad.gif

Редактирано от painkiller111 (преглед на промените)

Кога гледа тия температури? От Еверест задай следното:

2008-04-28_105523.png

Пусни Еверест по време на игра и след това прегледай записаните файлове.

Иначе моята конфигурация е:

Gigabyte P35-DS3P,Е6750 @3.52GHz, Inno3D 8800GT @690/1730/2250 MHz ( напрежение на ядрото - 1.1V), 2x250 GB Seagate ST3250410AS, 200 GB Seagate ST3200822AS, 2x1GB SuperTalent DDR2 @880MHz (4-4-3-8).

• Автор

направих го тва и резултата е същия най много ми показва 68 на видеото (може и толко да е ) а как да кача резултата от записа

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.