Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

9 неща които не знаем за теб

Featured Replies

:) В тези неща си приличаме. cool.gif

;) И аз съм така. :angry:

И 6-т стигат за сега ;) Страхотна тема :)

Добавям още 3, за да допълня темата коректно. :)

7. Винаги съм искала да имам Брат, ама уви нямам си. sad.gif

8. Обичам да помагам на човек, ако е в нужда- винаги бих подкрепила и насърчила, обичам да мотивирам и да карам хората сами да намират доброто в себе си и да откриват качествата си, които те имат за недостатък, а всъщтност точно Това ги прави уникални и необходими.

9. Искам да открия истината за много неща едно от което е дали съществува истинска и вечносъществуваща любов ....и дали е възможно човек до толкова да развие качествата си и капацитета си като личност, че да надскочи или да дастигне до такова ниво на познание-от знанието, че да открие Целия си потенциал....

Бе обичам да питам и да знам бе, аз съм една питанка.... :P

пп. За това съм и тук, за да помагам, за да питам, за да давам себе си като капацитет, за да научавам...

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

• Отговори 240
  • Прегледи 29,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 1.Енигматик съм-с две думи ядосвам хората-съставям кръстословици за вестници и списания,издавам книжки с такива 2.Май за котките вече съм ви казала-Хайдук Пикасо и Съни-всеки момент ще си имат бебч

• Е само 9 ли 1.Импулсивна 2.Наивна 3.Всички мислят, че съм Николина, а всъщност съм само Нина(yosam ме подсети ) 3.До 5 клас нямаше момче, което да ме надвие, биех ги всичките 5.Много

1. Обичам да спя

2. Много съм изнервен

3. Лесно се депресирам, но въпреки това рядко съм намръщен

4. Ужасно труден характер съм

5. Зодия Лъв

6. Пия протеини

7. Рядко сънувам

8. Мился си , че всеки ден е последен и се опитвам ад изживявам мига... (Поздравявам всички с U2- Beautiful Day)

9. Плача, когато искам да убия болката

ми примерно:

1.обичам да спортувам тренирам бокс усилено

2.треа да смакна некой и дру килограм щот съм като бизон,не ми личи ваобще,но наистина си хапвам

3.като ми се спи спа,ма не обичам да се варгалям в леглото до обяд,правя го от време на време много рядко,но иначе съм ранобудник

4.дразна се че нямам кола,не може да се "изтупам" да се нагласа и някой да ми омаже дрехите и това е всеки ден

5.обичам жените или поне красивите

6.зодия дева съм

7.пари не мога да си представя,чи искарвам с труд,а с далавери

8.занимавам се много с коли,разбирам доста

9.мраза да говорят зад гърба ми,и да ме прецаква някой тайно

Редактирано от Нерон (преглед на промените)

1. Обичам да спя, независимо каква част от деня е. :clap:

2. Пуша, но не прекалявам.

3. Обичам да слушам музика. (особено метъл :) )

4. Мразя предателството и подлостта.

5. Занимавам се с дизайн на дрехи.

6. Ценя индивидуалностите на хората.

7. Обичам черния цвят.

8. Кефя се на мъже с дълги коси ;)

9. Рядко, даже почти никога не плача.Трудно би ме сломило нещо...

Здравейте на всички.Искам и аз да си разкрия истинското аз.

1:много трудно се ядосвам,но ядосат ли ме бавно ми минава.

2:зодия близнаци съм-близнаците навярно са наи-интелигентните ;) хора от зодиака.Умът им е бърз,а любопитството-всеобхватно.единственият им проблем е,че самоконтролът у тях е доста слаб.Ако близнаците успеят да се самоконтролират по-добре,няма нищо,което да не биха могли да постигнат.На близнаците им се налага винаги да се борят,за да останат спокоини,защото над тях стои опастността да пренебрегнат и без друго натоварената си нервна система :yanim:

3:обичам да обичам и да бъда обичана(то това е ясно ,защото мен всички ме обичат-е аз не се понасям ама тва е др.въпрос :P )

4:имам доберман(женски на 2 годинки-поради тва че съм единствено дете в нашето семейство тя ми е като сестра-казва се Зара)имам и котка(Лъки-много е сладък но е стар вече-8 годишен sad.gif )имам и 12 папагала (без коментар)

5:много лесно ми се разбива сърцето=>мноого съм чувствителна

6:постоянно търся нови приятели от цяла България(м/у др.ако искате мойе да се свърйите с мен по скайпа:rosi_2pac)

6:бивше гадйе ме зариби по 2рас и никога няма да му го простя защото като чуя за 2рас не моеш ме спреш от пеене и танци :P

7:много обичам да се зарибявам с момчета(наи-интересното е че ми връзват) :eek:

8:инат съм но не голям но наумя ли си нещо по добре не ми пречи да го изпълня защото последиците...

9:мразя госпожата си по математика и по СИП френски език напрао ми вадят нервите не знам как 5 години ще ги търпя(цели 5 представяте ли си какво е това angry.gif

10:обичам сички

11:мразя се карам заради момчета,защото предпочитам приятелките ми да са щастливи отколкота аз

12:мился повече за др отколкото за себе си

13:ако се скарам с некое моми1е заради мое бивше гадже което ходи с нея то това момче винаги се връща при мен

Здрасти! Няма да ви губя времето:

1. Имам фобия от всякакви буболечки - паяци, комари, дори молци - напpаво откачам.

2. Напоследък станах доста мързелива biggrin.gif

3. Слушам всичко без чалга

4. До скоро си имах сериозен приятел, който сега не е в България

5. Инат съм

6. Понякога съм егоист

7. Седя по над 10 часа на компютъра - когато имам време(а аз нямам много време)

8. Обичам да излизам с приятелите си

9. Мразя прекалената лигавщина и простотия :wors:

Редактирано от Simona777 (преглед на промените)

1.Казвам се Георги на 13 години от Пазарджик

2.Исками се сестрами да беше жива, но тя умря след като се родих (2години).

3.Обичам лимони.

4.Обичам стратегически игри.

5.идола ми е Ървин Роммел (аватара ми)

5.Обичам Call of duty и Калдата. Дайте ми тези две неща и няма да излизам от вкъщи.

6.

много трудно се ядосвам,но ядосат ли ме бавно ми минава.

7. обичам да слушам музика.

8. Обичам мачовете от Германската Бундес лига

9. Това е!

1. На 25 намерих първата и единствена четирилистна детелина в живота си, досега.

2. В този форум пише един от най-близките ми приятели.

3. Често сънувам, че плувам с делфини.

4. Съжалявам, че не станах еколог.

5. Когато остарея ще имам градина, за която ще се грижа сама.

6. Знам две думи на гръцки език - усмихвам се и революционер.

7. Мразя да ме подценяват като зрител/слушател/читател/консуматор на тип изкуство.

8. На рожденния ми ден (29 юли) винаги вали - там, където съм аз.

9. Често чувството ми за хумор остава неразбрано.

10. Може би съм единственият човек на земята, с двойка по рисуване в училище.

1. Зодия Водолей съм

2. Обичам да ходя повече на планина,отколкото на море

3. Музиката и книгите са спасението ми

4. Смятам ,че съм намерила мъжа на живота си

5. Обичам приятелите си-мога да се похваля че не са малко и мога да разчитам на тях

6. Обожавам математиката и кафето по всяко време на денонощието

7. Чета почти всички мнения,но както се рабира,много рядко пиша своето

8. На 20 години съм,а вече ми се наложи да се боря с трудностите в живота - сама се грижа за майка ми,която на 18.09.2005г. получи инсулт и за баба ми,която е на легло

9. Обичам живота си такъв какъвто е,не съжелявам за нищо,винаги гледам позитивно на нещата-знам,че ще дойде по-добро време от това cool.gif

1.Забелязах,че всички обичат да спят до късно-аз не,но когато стана съм нетърпима докато не се разсъня.

2.Обичам да пия горчиво кафе,защото животът ми е сладък.

3.Обичам да пея,но когато пея-другите не ме обичат и затова само под душа и то си пея наум,защото пак съм била нетърпима.

4.Не пуша,но за сметка на това си пийвам в добри количества,май всяка вечер,че се е случвало и от сутринта,ама не съм алкохоличка,просто има все хубави поводи.

5.Голям инат съм.Не се отказвам лесно от нещо и се мъча докато не го постигна.

6.Вече искам дете(малко сладко бебенце) :P

7.С мен не може да се спори-така поне казва майка ми.Все едно било да си пуснеш радиото и да спориш с него.

8.Плюшкин съм била.Ама аз отричам и не давам на никой да отваря едно от "малките"ми шкафчета.

9.Много бързо се доверявам на хората и после съжалявам страшно много,а и съм била предавана от "приятелка".

станаха 9.

1. Мразя да ставам късно (попринцип ставам към 6-6:30)

2. отличничка съм ама ме наричат зубрачка :wors:

3. пракоря ми е Йори и мразя да ме наричат така

4. мразя кафе

5. обичам да спортувам (не че е тайна ама...)

6. много-много обичам птички и цветя и мишки (ама не съвсем всъщнот мишките ги обичам защото аз съм по зодия мишка)

7. обичам музика и съм в хора на училището

8.много голям инат съм ама другите смятат че лошото е че се гордея с това

9. ако някой се опита да спори с мене доста ще сгреши затова никой не го прави де

всъщнот май доста си приличам на галка и всъщност се сетих и десето което е като на нея - много бързо се доверявам

Редактирано от hermini (преглед на промените)

1.Аз съм много мързелив, хаотичен, когато се захвана с творческа работа, мразя да ме разсейват, а това става прекалено лесно.

2.Интересувам се от философия, психология, история, езици, СПАМ и офтопик :wors:

3.Много съм романтичен, замечтан и отвеян.

4.Обожавам да пиша стихотворения, в които първоначално не влагам никакъв смисъл, а след това анализирам - и тях, и себе си.

5.Не си представям живота си без приятели, семейство и високо самочувствие.

6.Старая се да съм много мил с останалите и никога не нападам директно.

7.Много съм влюбчив, чак не мога да се понасям.

8.В действителност не обичам алкохола и цигарите...

9...но нямам избор...

;)

1...и аз се придържам към хаоса! Или по-точно "Слабите се стремят към порядък,а силните владеят хаоса"

2. Развивам разни болести,като работохолизъм

3. Занимавам се и с поезия

4. Издигам котките и Анджелина Джоли в култ :wors:

5. Мразя да да ми се спи...гледам да изсмуча колкото мога повече от 24-те смешни часа с,които разполага денонощието

6. Обичам повече,отколкото съм обичана...което да кажем ме дразни :wors:

7. Намирам винаги хубавото и в най-гадните неща

8. Мразя да натоварвам околните с моите проблеми...(и без това никой никога не ме разбира).Затова съм постоянно усмихната и щура,без значение какво ми е отвътре

9. Има само един човек на тая земя,за когото съм готова да умра - това е най-добрата ми приятелка.... -> Майка ми!

ГолямГальовник - имала съм не една двойки по рисуване , и то до 7ми клас !!! :-) Това офтопик ...

Не мога девет...не , че няма да се сетя, но не знам кое е по-важно.

1. Писателствам... Писала съм много, малко съм издала...но пък си имам награди, които изгорих в 10ти клас в пристъп на бяс biggrin.gif

2. Много ми се отдават езиците и математиката ... Затова така и не измислих какво да уча , като кандидатствах :-)

3. Влюбвала съм се до болка само веднъж...Иначе съм страшно влюбчива, всеки ден мога да се влюбя :-)

4. Трябваше да поживея в Щатите , за да престана да мразя тази страна, и да започна да я обичам. Мога да мисля на английски, но испанския винаги е бил по-на сърцето ми.

5. Работя от 14 годишна...

6. Не мога без интернет, полудявам :-)

7. Много хора ми казват , че съм луда , аз не мога да разбера защо...

8. НЕ МОГА без музика и без приятели ... изключено !

9. Завърших гимназия с 6.00 успех , в името на това, да си купя хубав компютър :-D

10. Обожавам да пътувам в различни държави, и го правя винаги, щом имам възможност!

11. Никога не съм живяла с родителите си.

12. Имам страшно много познати... А от този форум познавам само 1 човек, но за сметка на това - отблизо biggrin.gif

13. Оперирана съм от срамежливост, свян , срам и прочие :-)

14. Цялото ми семейство се занимава с автомобилизъм , аз едва се преборвам със съединителя и изпадам в тих ужас, щом ми се наложи да карам в София...

15. Била съм детска учителка :clap:

16. Никога не се чувствам на мястото си ...

17. Правя много компромиси, но за сметка на това съм невероятното мрънкало. И всичко да е перфектно, аз пак ще критикувам нещо...

18. Никога не съм постигала успех във връзките си. И съжалявам, че не се е получавало за повечето от тях.

19. Познавам 12 човека, родени в един и същи ден с мен.

20. За сметка на това не познавам никой с моето име, макар, че е често срещано...

21. Не мога да казвам Л :-)

22. Не виждам, трябва да нося очила, а не искам и не го правя... Разхождам се с моите 2 диоптъра и кусур, а хората ми се чудят, защо съм толкова дезориентирана.

23. Чупила съм си кости 8 пъти :-)

Ох, писна ми :-)

А, да ... старая се да пиша правилно, но все допускам разни грешки, а се дразня от чуждите такива...

И Фифа едно време много ми се караше, че не мога да напиша правилно Учудвам...а в тази тема ти си го объркал , слънце biggrin.gif

1. Не писателствам

2. По езиците ич ма нема, математика иди дойди

3. Много неща съм правил до болка, обаче не успях да се влюбя до бола за сега

4. Поживех половин година в миризливите Щати, обаче това повече никога няма да се повтори! BULGARIA RULES!

5. Не пипвам да работа, не съм работил 5 мин. през живота си, страшен неграмотник съм и не моо раздела на две магарета сено да дам.

6. Мога без интернет

7. Не съм луд, сичко е ток и жица и нема никви ядове.

8. Мога и без музика и без приятели, като нема музика си свиркам с уста, а приятелите си ги слагам на "купулативния орган" с извинение, буахаха.

9. Завърших гимназия с 300 зора, баща ми едвам ме обута завалията:angry:))))) и сеа се разлагам, к'во да праа

10. Не обичам да патувам, ама ич неща да чувам за такива начинания!

11. От как се помна се с наще живея, май :)

12. Никви познати неам, ни от тоя форум, ни извън него, направо съм страшен залупеняк.

13. 2006 година се обрезах, ако това може да се счита за операция :sobbing:

14. Цялото ми семейство пали точилата на автомобилите, а мене никъв ма нема по тия автомобили.

15. Не съм бил детска учител. Никога! немам и такива планове, обаче никога не е късно да станеш за резил, както казва баща ми:))))))

16. Когато съм си на мястото си се чувствувам, че съм си там, сиреч на мястото.

17. Никви компромиси не права, мани другото ми съм големо мрънкало, направо си е таковало таковата.

17. Никога не съм постигал успех във връзките си, ма така като се и замисла не съм се и опитвал да постигам такива работи.

После ше продължа, че ми свърши бирата и почвам да се изнервям.

Така, до къде бях стигнал........аха следва номер 18.

18. ааа тука за некви връзки се разпраа ама т'ва вече го писах май, нещо съм объркал номерацията, аре ше минеме на 19 направо

19. К'ви 12 човека, аз не познавам толко народ, мани другото ми да са родени на една и съща дата, к'ви са тия екстри...при мене нема такива феномени.

20. Ооо, познавам аз мн хора с моето име, нема спор тука

21. Казвам си Л перфектно, като си прикааме с логопеда той постоянно повтаря, че нищо не ми разбира, к'ви са тия ора не моо разбера, к'во съм му виновен че е недъгав и не моо ме разбере

22. Аз съм само с +1.25 и си ги носа само като пиша в калдата, хахаха

23. Нищо не съм си чупил, освен очилата

Не че ми е писнало, ма баща ми ме пищи на главата че иска да му запиша некъв диска с некаква група ФСБ (еф ес бе), и ми се пресече бирата от тия музики, и неро бърнара ми заби, и си .....такова.....таковата.....

Аааа, и мн мн не се старая да пиша добре, въобще не ме интересува кой как пише, важното е да има емоции :rolleyes: (айде всички ръчички горе) хаха

Айде до след малко

1) Ма много съм мързелив, а в същото време съм винаги затрупан с работа.

2) Адски хаотичен човек съм.

3) Често пренебрегвам собствените си поблеми заради проблемите на околните. Това накрая ми се връша тъпкана, ама така и не се отучих от тоя навик!

4) Често прекалявам с алкохола, което не е хубаво... ама ми харесва!

5) Семейството и приятелите ми са над всичко.

6) Имам някаква странна фобия към клоуни, даже ударих един кат се приближи до мен.

7) Не ям месо.

8) Преподавам здравно образование на ученици

9) Цигарите са вреден навик, но все не успявам да ги спра

знам че трябва да са 9 ама не се сдържах:

10) Обичам музиката(малко съм изкривен повече към рок), НЕ слушам чалга преди да съм изпил 4*100 твърд алкохол!

Редактирано от peps (преглед на промените)

1)Че съм ужасно непоследователна в действията си.

2)Че съм маниячка на тема ретро хитове.

3)Че съм атеистка.

4)Че имам ужасно различни предпочитания във какъвто и да било аспект.

5)Че умея да успокоявам хората по много дебилни начини.

6)Че съм перверзна.

7)Че си имам доста смахнати манийки.

8)Че едва ли много хора за толкова време са се трансформирали толкова по характер, колкото мен. :angry:

9)Че съм наистина обективна, особено към себе си.

• 2 седмици по-късно...

1. Слушам Метъл

2. На Хелуин бих се преоблякъл като Hitman и щях да вървя с 2 Патлака

3. Много Обичам дракони ама само на снимки

4. Мразя много от съучениците си

5. Обичам да слушам музика

6. Мразя китове

7. Не обичам чай

8. Обичам филми на ужасите

9. Обичам и кървавища - падам малко садист

1. Слушам Метъл

2. На Хелуин бих се преоблякъл като Hitman и щях да вървя с 2 Патлака

3. Много Обичам дракони ама само на снимки

4. Мразя много от съучениците си

8. Обичам филми на ужасите

9. Обичам и кървавища - падам малко садист

:rolleyes::blink::wors: Луууууууууууууууууууууууууд във форумаааааааа!!! :wors:

1.Не мога хич да рисувам и въобще да изобретявам разни неща

2.Главата ми гръмва когато слушам метъл или пък чалга (sometimes)

3.Постоянно съм вманиечена в нещо :)

4.Мн съм добра с хората които не заслужават и те се възползват

5.Днес се сдобрих с една стара приятелка :)

6.Всеки ден се карам с майка ми (бих казала постоянно)

7.И си пея,и си танцувам почти постоянно

8.Трябваше да си легна преди 15 мин.

9.Голям инат съм и постоянно споря за нещо

П.П Употребих поне 4 пъти думата "постоянно" biggrin.gif

Редактирано от _Bri_ (преглед на промените)

1. Имам чупени нос, челюст, ключица, лява ръка и палец. Няколко аркади и цепвания на устните.

2. Харесвам Даоизма и Будизма

3. Харесвам зевзеците.

4. Няма нещо, което да не ям.

5. В момента слушам Зима на Вивалди, а след това ме чака Руслан Мъйнов.

6. Обичам да танцувам

7. Обичам да спортувам

8. Когато се напия ставам любвеобвилен, а на следващата винаги е голям резил

9. Верен съм до гроб на приятелите си

1.Обичам да играя Волейбол.

2.Обичам да помагам на хората в беда,на децата сираци и на бездомните.

3.За мене празниците са лъч светлина.

4.Не харесвам някои да ругае другиго.

5.Не харесвам когато някои не овъжава дръгиго.

6.Страх ме е от неизвестното и от провала.

7.Убичам да чета и да играя шах.

8.Харесвам цивилизования начин на общуване.

9.Уважавам вишестоящите хора.

Редактирано от darkboys (преглед на промените)

Амче вие нищо не знаете за мен... Еми време е да започнете

1. Мързелив съм (стига да не опре кокала до ножа, или беше обратното), най ме мъзи да мисля.

2. Много мразя да ме поучават и сравняват

3. Обичам победата и славната загуба :rolleyes:

4. Малко хора знаят, че всъщност съм хитър, и като котките по гръб не падам. малко съм лукав...

5. Оптимист съм.

6. Мразя идиотите, имбецилите, тъпанарите и още няколко от тоя род. От последната групичка много се навъдиха напоследък.

7. Стиснат съм.

8. Критичн съм.

9. Не съм много скромен. Затова пък съм горделив (и не виждам нищо лошо в това)

Едно време научихте девет неща за мен, та май дойде времето за още девет :ph34r: /трябва да поддържам интереса я :angry:/

1. Предпочитам хубава салата, пред месен деликатес (това не означава, че съм вегетарианец)

2. Обичам да екпериментирам (във всички сфери: храна, пиене, секс, учене)

3. Мразя да се преобличам повече от веднъж за по малко от три часа (сиреч мразя да пробвам дрехи)

4. Злопаметен съм.

5. Обичам големите компании

6. Имам остър език (не винаги, но тръгна ли да се заяждам...)

7. Обичам отмъщението да се сервира студено (който, както иска да си го тълкува)

8. Обичам да угаждам на хората.

9. Имам четирима приятели (само), всички останали са познати. За тях (четиримата) съм готов на всичко.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.